Майка серийна убийца с доживотна присъда в САЩ

Тя е удушила или задушила с възглавница шест свои бебета
Обновена: 21 апр 2015 07:24 | 21 апр 2015 07:12, Елка Василева
38
Майка серийна убийца с доживотна присъда в САЩ
Меган Хънтсман. Снимка: Reuters

Жена в американския щат Юта, която призна, че е убила 6 от  новородените си бебета, докато е била пристрастена към метамфетамини и алкохол, беше осъдена на доживотен затвор, предадоха световните агенции.

Исках да им помогна да избегнат ужасния живот, който щях да им дам, заяви в съда 40-годишната Меган Хънтсман. Тя обаче призна, че е лишила бебетата си от възможността да живеят.

Хънтсман разказа, че е удушила или задушила с възглавница шестте си бебета, малко след като ги е родила. Престъпленията са извършени в периода 1996 г. -2007 г. После Хънтсман укрила труповете в гаража на къщата си в град Плезънт Гроув. Там било открито и седмо тяло на новородено, но аутопсията показала, че  бебето е било мъртвородено.

Миналата година съпругът на Хънтсман Дарън Уест подал сигнал в полицията, след като открил в гаража останки на едното от бебетата, увито в найлонови торби и хавлиена кърпа в кутия, запечатана с изолационна лента.

Хънтсман заяви в съда, че всичките деца били от съпруга й. Двойката има три дъщери между 13 и 20 години. Хънтсман каза в съда, че не е можела да се грижи за още деца.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
американските ценности в действие и това общество ви е за пример него ще нипрепоръчват да следваме
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баси сбъркания народ!И не става дума за Америка или Русия,а за България!Айде,лек ден на всички!
21
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Долна нацийка са си хамериканците и това са фактите...
20
3
 
3
 
! Отговори
до23 и21 преди 9 години
Аз лично сьм писал за това че лудостта от този род има навсякьде по света,НО правеше впечатление че коментиращите са приписвали тези качества на цял народ, с много обиди, ,, днешна статия доказва това,че звяра го има вьв всеки,,,
19
6
 
14
 
! Отговори
Жаботински преди 9 години
Друго си е " демократичното убийство " в Краварските щати ! Убиват там ама демократично някак си ...
18
0
 
26
 
! Отговори
??????? преди 9 години
Не ми е ясно, този неин съпруг не е ли забелязал тези 7 бременности на жена си, та се е стреснал чак сега, когато е открил тяло на едно бебе в гаража?!Тази, като не иска повече деца, защо не е ползвала контрацептиви?!Много неясноти има в тази история.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До хах Както на теб ти пука повече за Америка отколкото за България.
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно . Вчера под новината за рускинята която ще пребие дете си имаше над 200 коментара .Днес под новината че американка е убила 6 те си деца са около 20 коментара.Та ха сега ми убедите че няма платени тронове. Нещо не мога да приема че потенциалният бой е по-важен от 6 убийства.
15
7
 
7
 
! Отговори
хах преди 9 години
Вчера пуснаха подобна новина за рускиня и тогава всички ореваха, че това била антируска пропаганда...Сега подобна новина за САЩ, никой не се оплаква, че това е антиамериканска пропаганда? Някои хора са с промити мозъци. Това са големи държави с огромно население, нормално е да има много *** и в двете и подобни случки при тях са ежедневие.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Та какво говорехте за антируската пропаганда в днес бг вчера.Един се възмущаваше, че в заглавието пишело "рускиня"
13
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 18Ти виждал ли си как безметежно и щастливо си живеят хората в капиталистическтие държави.Виж после какви озлобени дребнави терикатчета са в Русия.
12
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАко трябва да префазирам коментарите под клипчето с рускинята от вчера:Това е руска пропаганда. Защо казват че е американка :)Само плюят по Америка и ни налагат евроазийски ценности.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре, де тая е пълно ку-ку, ама мъжът и не е ли забелязал, че децата просто изчезват?! Или и той е бил вечно дрогиран?
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая откачалка не е ли чувала за контрацепция или за аборти?!
9
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Та какво говорихте за рускинята от вчера? Е тука тази прекрасна хамериканска жена, направо е избивала систематично и садистично своите новородени като на конвейер. И след това ще ми говорят за евроатлантически ценности и демокрация, ха ха ха...
8
4
 
7
 
! Отговори
nipiland преди 9 години
Без Бог и Господар те си остават роби на ***.А като резултат жънат това което са посяли.Естественно никой не им е виновен ,само те.
7
0
 
15
 
! Отговори
pako преди 9 години
Мормонска работа.
6
12
 
30
 
! Отговори
взгляд преди 9 години
потресаващо това е продукт на великата американска демокрация това са американските ценностти за които мнозина от ВАС лелеят непрекъснато нии такива ценностти не щем
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Останалите в семейството трябва да ги съдят като съучастници на това чудовище с болен мозък!!!!
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така става като капиталистите се стискат за социални помощи. В червена България тази с деветте си деца щеше да е голяма в махалата. Американците ще ни стигнат когато спрат да мислят за бизнес, образование и култура и започнат да отглеждат племена. Сигурно чак са я карали да си плаща и тока, деградирали капиталисти такива.