Тръмп: Путин ще ме уважава, ако стана президент!

Той добави, че ще се разбира добре с руския президент
1 авг 2015 22:29,
134
Тръмп: Путин ще ме уважава, ако стана президент!
Снимка: архив, Reuters

Американският милиардер и кандидат за президентската номинация на американските републиканци Доналд Тръмп смята, че ще може да си спечели уважението на руския президент Владимир Путин, ако бъде избран за президент на САЩ, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

В интервю за Си Ен Ен Тръмп каза: "Путин ще ме уважава, ако бъда избран за президент. Уверявам ви". По-рано тази седмица пред журналисти в Шотландия Тръмп каза, че ако спечели изборите в САЩ, той ще съумее добре да се разбира с Путин.

Вчера Тръмп заяви, че Крим е европейски проблем, а не проблем на САЩ и последните трябва да се включат в разрешаването му, само ако европейците ги помолят за това.

Според последните допитвания до общественото мнение Тръмп запазва лидерството пред останалите претенденти за републиканската номинация. Допитване на института Ипсос показва, че за него са готови да гласуват 24,9 процента от анкетираните. Следват бившият губернатор на щата Флорида /12,2 процента/ и бившият губернатор на щата Уисконсин Скот Уокър /9 процента/.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
AntiAmerica преди 8 години
иво инджев-посредствен журналист посредствен публицист посредствен човекНо е еталон за ***,честито,г-н ПОСРЕДСТВЕНОСТ
53
0
 
11
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
Крим не е никакъв проблем. Връщането му към Русия е напълно в съответствие с устава и правилата на ООН, за разлика от прехвърлянето му от Русия към Украйна от Хрусчов, което е било незаконно. Ако някой има някакви проблеми с тези факти си е негов проблем. Проблема на европейските политици е, че обслужват интересите на САЩ. Българските политици обслужват интересите на САЩ, на големите страни в ЕС, на малките страни в ЕС, на Турция, на олигарсите и престъпниците и нямат никакъв проблем.
52
2
 
4
 
! Отговори
морски преди 8 години
В момента по Алфа тв дават за зверствата на САЩ по време на Втората световна война.
51
8
 
0
 
! Отговори
Шок преди 8 години
Не знаех, че е обидно да те наричат "шоколадов крал".Още повече, че това е измислица на руските медии.Според мене е далеч по-срамно да си плешиво джудже и цял свят да ти се подиграва зад гърба и да те евават по сички линии
50
20
 
3
 
! Отговори
до 92 преди 8 години
Пикам му в устана на Путин дали ще ме уважава...Толкова хора изби този агресор
49
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е съвсем точно, че Крим е европейски проблем и не е работа на САЩ. Точно САЩ го създаде, ЦРУ марионетките създадоха поредната "революция" и "демокрация". Стигнахме до там, че заради САЩ ЕС трябва да подкрепя някакви фашисти, президент на който му казват "шоколадовия крал" - един корумпиран тип, не по-малко корумпиран от предишния, с който нашия президент-*** се ръкостиска и му се хилеше насреща в типичния си стил на ненормалник. Това е толкова позорно.
48
0
 
10
 
! Отговори
наблюдател преди 8 години
уникално изказване на вероятният президент на САЩ при внимателен прочит се чувствува безкраен респект и дори лек васалитет ха ха ха
47
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПУТИН ЩЕ УВАЖАВА ВСЕКИ КОЙТО С УВАЖЕНИЕ СЕ ОТНАСЯ КЪМ РУСИЯ.
46
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в украйна създават мюсулмански батальони - да сте чули нещо къде ще наритат православните и кой ще докара ислямска държава в центъра на европапознайте от три пъти- а после продължавайте със злобните изцепки и си помислете на кого служите - вече има един убит православен свещеник и една монахиня за една седмицаама няма да го научите от българските средства за масова дезитформациянапред със неистова злоба срещу тебе е друг българин - държава - пардон територия населена с 90% ***
45
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
където стъпят краварите първа грижа е да скарат хората незвисимо по какъв поводслед това ги оставяш да се бият и плюят и командваш какво да правят защото те са озлобени и податливи- е и има условие да са или африканци или българи или украинци със нормалните народи не става като чехи унгарци словаци сърби товае много е гадно но е точно това
44
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За всички рубладжии на три водки: А бе вий мен ся уважавате ли мъ ?
43
5
 
7
 
! Отговори
до 86 преди 8 години
*** са защото подържат една мошеническа партия вече 26 години, която за 20 г. беше 3 пъти на власт и докара 3 пъти БГ до фалит след като и тях ги ограби, нищо че са партийни членове и са си плащали редовно членския си внос!
42
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След няколко години Русия се присъединява към НАТО! И кво ще дрънкат тогава позитанските ***?!
41
6
 
11
 
! Отговори
NoEC преди 8 години
Бузлуджанските *** са на полвината майките и бащите ,бабите и дядовците .Големи смешници сте.Като не сме герберасти или *** ,сме червени бузлуджански ***. Това е елементарното мислене на умните и красиви и от такива чакаме да се промени нещо .....нещастници
40
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще се уважават взаимно!
39
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бузлуджанските ***!!! Ха, ха, ха, много добре казано!
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Одисей 1 ООН отдавна не изпълнява функциите си безкористно.Просто са послушните пудели на САЩ.Не случайно,САЩ постоянно сменя с преврати правителства-защото не скачат по свирката им на меж.арена..
37
1
 
23
 
! Отговори
NoEC преди 8 години
Точно така,прав е човека -Крим не е американски проблем и те нямат работа там !
36
1
 
24
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Само че за да станеш президент на САЩ,първо трябва да те одобрят истинските господари на Америка!Едни такива,с малки шапчици.
35
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки иска да бъде уважаван от най-влиятелния мъж на света !!!