2-годишно простреля баба си с оръжието на майка си

Инцидентът се случил в американския град Рок Хил
13 окт 2015 10:33,
14
2-годишно простреля баба си с оръжието на майка си
Снимка: Reuters, архив

В американския град Рок Хил, в щата Южна Каролина, 2-годишно момченце простреля баба си с оръжието на майка си, пише "The Herald".

В неделя бабата, внучето и лелята пътували в автомобила на майката. Момченцето се возило отзад, в детската си седалка.

В един момент обаче то се просегнало и извадило 9-милиметров револвер, който бил оставен в джоба на гърба на предната седалка, натиснало спусъка и простреляло 40-годишната си баба в гърба.

Лелята шофирала автомобила. Когато чула изстрела се обърнала и видяла страшната гледка - детето стояло  с револвера в двете си ръце и плачело.

По първоначални данни оръжието принадлежи на майката на момчето. В момента тече разследване дали тя има разрешително за него.

"Все още се опитваме да разберем как детето е успяло да натисне спусъка", казват от полицията в града. Бабата е отведена в болница и към момента е без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Тази история смърди отвсякъде !Пистолетите имат предпазители, усилието за натискане на спусъка е твърде голямо за 2-годишно дете, ако не е револвер трябва да се вкара патрон в цевта, откатът при изстрела би избил пистолета от ръцете на детето, а на 2-годишно вероятно би му счупило и някой друг пръст. Пистолетът се слага на удобно за изваждане място, не в задния джоб на седалката.
9
0
 
4
 
! Отговори
биров преди 8 години
после баба му ще се хвали пред всички какав велик американец ще стане малкия стрелец
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тринтири-минтири. Осем годишния ми племенник не може да щракне с пистолета ми освен ако не взведа предварително ***. Да го зареди пък - абсурд.Къде ти това бебе да гръмне само с револвер ...
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А нормално ли е малко дете да има достъп до оръжие? За тази цел има каси! Абсолютно безотговорно поведение на родителите!
6
2
 
11
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Даже успял да махне предпазителя, да сложи патрон, да зареди и...бум. Тия хептен ни взеха за канарчета !!!
5
1
 
15
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До АнонименЕ защо се чудите как е натиснало спусъка? Аз знам че спусъка е тежък, но нали се сещате че това детенце може да е на 2 години и да е 45 кила.
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЛЪЖАТ!!!! ТЕ СА Я ПРОСТРЕЛЯЛИ ЗА ДА И ВЗЕМАТ ПАРАТА !!! ЩОТ СА Я И МРАЗЕЛИ!!!СА ИСКАТ ДА ТОПНАТ ПЕЛЕНАЧЕТО!!! Е ТОЛКОЗ НАИВНИ ЧАК НЕ СМЕ!!!
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм се опитвала да стрелям с такъв пистолет. Тежък е и натисках спусъка с два пръста ! Как това 2 годишно ще го направи ..
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Експертите се чудели, как малкото дете е успяло да натисне спусъка.....А в Кравария това им се отдава най-лесно. Да дърпат спусъка.
1
2
 
15
 
! Отговори
:) преди 8 години
Ежедневието на едно интелигентно афроамериканско семейство. Пропуснали са да напишат, че по време на лекия инцидент, лелята и бабата са пахкали тревица. И още нещо.. истинската трагедия щяла да стане, ако малкия Обама се беше докопал до леката картечница на дядо си, която е под задната седалка. А и добре, че негърчето (като повечето) е нямало баща, защото и неговото оръжие трябваше да мислим.