Само един билет и... $430 милиона джакпот

В американския Пауърбол падна поредната голяма печалба
10
Само един билет и... $430 милиона джакпот
Снимка: Reuters

Лотариен билет за американската лотария Пауърбол, продаден в щата Ню Джърси, "е отгатнал" числата от тиража тази нощ и печели джакпота от 429,6 милиона долара, предаде Асошиейтед прес.

Печелившата комбинация беше 5, 25, 26, 44, 66 и допълнително число 9. Джакпотът, за който се водеше битката тази нощ, беше най-големият в лотарията от януари насам, когато беше спечелен джакпот от 1,6 милиарда долара, припомня БТА.

Тиражите на лотарията Пауърбол са всяка сряда и всяка събота. Цената на билетите е 2 долара.
По-късно днес ще стане известно точното място в Ню Джърси, на което е продаден печелившият билет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
До какво стана ...Е,ама съвсем искате да ви улеснят.
6
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
И защо трябва да се разбере името?За да се улесни престъпноста?За какъв процент работите?
5
2
 
7
 
! Отговори
Е как какво? преди 7 години
Търсят хората поредния овчар, дето след овцете ей тъй ударил джакпота! Ама май и тия балъци взеха да свършват та на другарите става все по-трудно как да разпределят "нашето си" на "правилните хора".
4
1
 
14
 
! Отговори
какво стана ... преди 7 години
.. с новите правила в тотото? нали уж щяха да обявяват кой и къде е спечелил - ама от половин година май поприкриват "нашите хора"!
3
1
 
6
 
! Отговори
??? преди 7 години
В Испания при покупка на нов автомобил можеш да ползваш 2000Е отстъпка от цената - пари които дава държавата , защото са направили сметка че още с покупката и регистрацията на нов автомобил са си ги избили - регистрация ,общински данък , ДДС , застраховане , лихви по кредити , данък печалба от продавача и т. н . СЪЩОТО Е И С ЛОТАРИЯТА - от всеки лев постъпления 50-60% влизат директно във фиска и от останалото ви подхвърлят ТРОХИЧКИ
2
2
 
7
 
! Отговори
??? преди 7 години
Тотото е вятър работа. Хората продължават да играят по навик и са на принципа:" То 5 лв къде не съм ги дал." ОСЪЗНАЙТЕ СЕ някой става по богат с ВАШИТЕ 5 лв. Лотарията в Испания е въведена като един вид доброволен данък - вързваш морковчето пред носа на баламите и потичат едни пари.
1
1
 
20
 
! Отговори
Теория на вероятн. преди 7 години
Типичните US глупости-оставили случайността да реши кой е галеник на съдбата!Нужно е да се поучат от нас-всичко е под контрол,място за случайни хора няма,каквото трябва се печели от правилния човек.Така нещата са точни и подредени.Е,все пак от време на време е нужно да се хвърля "захранка",иначе рибите щеизбягат.Случват се и грешки-служителят взел печелившите числа от миналиятираж,помислил ги за новите и излезли пак.Но математици доказаха в каквоуникално време живеем,че и това е нормално.