Тръмп, отново: Обама е най-лошият президент!

Кандидатът и президентът взаимно се обстрелват с думи
17 май 2016 12:14,
11
Тръмп, отново: Обама е най-лошият президент!
Снимка: БТА

Кандидатът за президентския пост в САЩ Доналд Тръмп за пореден път направи провокативно изказване, като този път то беше публикувано в социалната мрежа Twitter.

Още по темата

Изказването на Тръмп е в отговор на реч на президента Барак Обама, чийто мандат изтича в края на годината. Обама неведнъж е критикувал Доналд Тръмп, заради някои от вижданията и обещанията му.

Президентът Барак Обама отправи критики към популизма на републиканския претендент за Белия дом Доналд Тръмп, без да го спомене поименно в реч на церемония по дипломиране на студенти.

На церемонията в университета "Рътгърс", недалеч от Ню Йорк, Обама призова студентите да не съжаляват за хипотетичния американски златен век, защото "доброто старо време не е било толкова добро", заради расовата дискриминация, бедността и ограничената роля на жените в обществото.

"Светът е по-силно взаимносвързан от когато и да било. Издигането на стени няма да промени нищо", каза президентът, намеквайки за предложението на Доналд Тръмп да се построи стена по границата с Мексико.

Без да назове нито веднъж републиканския претендент, Обама каза, че никаква стена не може да спре епидемиите зика и ебола, нито да реши проблемите с конкурентността, свързани с глобализацията.

"Това няма да стимулира нашата икономика и няма да подобри нашата сигурност. Изолиране или хулене на мюсюлманите, предложения за различно отношение към тях по границите - това е в разрез не само с нашите ценности, но и с всичко, което сме ние", продължи президентът.

И Тръмп не закъсня с отговора. "И в политиката, и в живота, глупостта не е добродетел. Това е основната причина за това, че президентът Обама е най-лошият президент в историята на САЩ!", написа Тръмп. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не само че е лош президент но и спи с къстъм жена - демек мъж.
9
0
 
0
 
! Отговори
demograph преди 7 години
Тръмп може да се окаже ужасът за диктатурите. Представете си Путин като президент на САЩ...! Не селска бензиностанция с атомни бомби, а САЩ = Лукойл...Втриса ви нали.
8
0
 
5
 
! Отговори
казус преди 7 години
Интересно ми е кой ще опровергае Тръмп с логични доводи?
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Наблюдател "Винаги обаче може да дойде и по-лош! " Разбира се летвата ЛОШ ще отскочи до небесата ако наложат ваггинатта , да не забравяме ОГРОМНАТА и радост когато утрепаха Кадафито (все едно е спечелила Кен заедно с колата, къщата и яхтата).При това вината на Кадафито беше че си искаше златен борд и независимост.
6
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
По този "?" сме на 1 мнение. Винаги обаче може да дойде и по-лош!
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този няма ли си гримьори и имиджмейкъри -как може с такава коса като патешка перушина да се излага и то боядисана все едно от кака Пена фризьорката с бели корени и малко цвят по краищата...иначе за отношението му към мюсюлманите съм съгласен с него !!
4
1
 
2
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
До zeusСтена има само по критичните участъци.Не че са малко,де.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не, той просто е негатив на снимка.
2
2
 
11
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
Може да се каже,че Обама е най-слабия президент поне от последните 30 години,но вината не е изцяло негова!Та Господарите* сведоха ролята на американския президент до тая на говорител!Какво може да направи Обама без тяхно разрешение,освен да иде да играе голф???То и Тръмп може да си приказва много,ама за да бъде допуснат до поста и той ще трябва да се примири с такава роля.Вече има индикации,че прави мили очи на Богоизбраните*.Те са гъвкави-може и да го пуснат!*Господари=Богоизбрани=знаете кои
1
2
 
25
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Обама критикува Тръмп за мигрантите и мюсюлманите, а в същото време цялата граница с Мексико е стена и се варди строго, та ей на това му се казва типично краварско лицемерие и двоен аршин ;)