Бизнесът на Тръмп процъфтява, откакто той е в президентската надпревара

Данъчните му декларации обаче още не се оповестени
19 май 2016 14:14, Елка Василева
6
Бизнесът на Тръмп процъфтява, откакто той е в президентската надпревара
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Доналд Тръмп обяви, че различните му бизнес начинания процъфтяват и приходите им растат, откакто се включи в президентската надпревара в САЩ, съобщи Асошиейтед прес.

Тръмп, който остана единствен кандидат за президентската номинация на Републиканската партия, обяви нарастване на приходите на фирмите си в размер на 190 милиона долара през последните 17 месеца и 557 милиона долара личен доход.

Федералната избирателна комисия публикува личните финансови документи на Тръмп, в които се виждат активите и приходите на милиардера и участията му в стотици фирми.

Тръмп засега отказва да оповести данъчните си декларации, което затруднява потвърждаването на финансовите му данни. Публикуваните документи също показват, че Тръмп инвестира в някои от фирмите, които е критикувал по време на предизборната си кампания, отбелязва АП.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: САЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
15
 
! Отговори
Бай Ставри преди 7 години
Мисля,че той ще вкара в ред разпасалите се кравари,ако не го думнат преждевременно,както най-често го правят в Америка.
2
0
 
16
 
! Отговори
Handel преди 7 години
Явно авторът на статията е отявлен анти-Тръмп, а пък бг преводача представа си няма за какво става въпрос."Тръмп инвестира в някои от фирмите, които е критикувал по време на предизборната си кампания, отбелязва АП" Ами това инвестиране е купуване на акции - които всеки по света може да си ги купи. А статията го изкарва, че едва ли не Тръмп ги е създал теьи фирми, а сега ги критикува.
1
0
 
20
 
! Отговори
zeus преди 7 години
С една дума независимо от резултата на изборите все е на печалба ;)