7-годишен смелчага: С плюшена играчка срещу крадец!

Вижте как малкият мъж се изправя срещу нападателите
27 май 2016 11:07,
15
7-годишен смелчага: С плюшена играчка срещу крадец!
Снимка: YouTube

Охранителна камера в магазин записа смела постъпка на малко момче. На кадрите се вижда как двама маскирани мъже нахлуват в магазин за играчки и видеоигри в Силвър Спринг, щата Мериленд.

Преди обаче да успеят да стигнат до касиера, те се изправят пред 7-годишно дете. Единият от нападателите се засилва към момчето, но то му отвръща с удар с единственото, което има в ръцете си – малка плюшена играчка.

Все пак мъжете го избутват грубо заедно с майка му до стена и заповядват на персонала да им даде парите и вещите си. След това излизат от магазина и бягат с автомобил.

Майката на детето коментира пред NBC: "Той е смелчага. Мисля, че в тази ситуация се задейства инстинктът му".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво на малкият мъж!
14
0
 
4
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Неслучайно кафевите и черните ни завземат демографски. Тук се счита за морално и добродетелно да се снишиш при опасност. В Ислямските страни не е така. Европейските мъже станахме п*тки. И съвсем в реда на нещата е жените ни да спрат да раждат. Време е българина да спре да хленчи като малка ***** и здраво да вземе нещата в свои ръце!
13
0
 
4
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Лилит, наистина за това сме на тоя хал... Кончита Вурст, и всякакви подобни пацифисти, и т.н. Действително, като дойдат ония с брадите и ятаганите така ли ще им прокламираш принципите си за ненасилие? И пацифизми, феминизми, и други изми...
12
0
 
9
 
! Отговори
Ванката преди 7 години
До ЛилитКато те нападне някой ходи му обяснявай за "по- елегантни, безопасни, себеутвърждаващи и философо-изграждащи методи на действие"хахахаей тая феминизация не е истина
11
0
 
12
 
! Отговори
МЪЖ преди 7 години
Лилит - заради такива феминизации сме на тоя хал и арабеските ни завземат, пък ние им подаряваме цветя и плюшени играчки... Като тръгнат да режат глави, към кой ще се обърнеш, Лилит? Кой ще те спази и опази, след като всичките мъже бъдат научени да седят далеч от насилие?????
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"До 4, е ти какво предлагаш, да ги стимулират да подвиват опашки, да бягат към клавиатурите вкъщи и да пишат *** анонимни постове ли?"При въоръжен обир полицията в САЩ неслучайно съветва да не се правиш на герой и да съдействаш, за да не ядеш желязото. Парите не струват повече от живота ти. Според теб защо дават такъв съвет бе, Рамбо?
9
0
 
5
 
! Отговори
До Лилит преди 7 години
Типично женско мислене. Животът е гаден, случват се гадни неща. Човек и още повче децата трябва да са подготвени за тези неща, а не "да бъдат държани далеч от насилието"Защото когато подобна ситуация се случи, тези деца, вече големи хора ще се чудят какво да правят... Ще бъдат като домашно куче пуснато навън - няма да знаят как да се пазят от минаващите коли и ще бъдат сгазени.
8
6
 
7
 
! Отговори
Лилит преди 7 години
Дано никога да не се налага малчуган да се пази и да пази нещо, което обича, сам. Децата трябва да бъдат държани далеч от насилието, колкото и да е прокламирана теорията, че в силово решаване на конфликти се става... мъж. Има далеч по- елегантни, безопасни, себеутвърждаващи и философо-изграждащи методи на действие. Хора сме, все пак, еволюирали, т.е., мислещи и можещи повече. А тия двамата, големите нападатели, направо не мога да ги мисля...
7
0
 
12
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
"....Мисля, че в тази ситуация се задейства инстинктът му"Аз пък си мисля че се е задействала мечтата му да е батман.
6
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 4, е ти какво предлагаш, да ги стимулират да подвиват опашки, да бягат към клавиатурите вкъщи и да пишат *** анонимни постове ли?
5
4
 
10
 
! Отговори
Са преди 7 години
Много игри и филми играят и гледат и се мислят за батман и робим и брат му после що имало нещастни случаи с деца ... Представете си ситуация сам човек скача да се бие със 10 други и му пукват главата от бой - какъв е тогава смел ли ??? (ситуацията е равностойна с тази в клипа)
4
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Майката на детето коментира пред NBC: "Той е смелчага. Мисля, че в тази ситуация се задейства инстинктът му"."Точно така, стимулирайте децата да се забъркват в проблеми и да се правят на герои. Някой ден ще срещнат някой луд и ще ги четем по вестниците.
3
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям мъж няма що.Можеха да го застрелят или наръгат с нож.Ква файда после от истински мъж ама в гробищата?
2
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои са истински мъже от малки, а други цял живот не стават такива!
1
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
малък, но мъж!