Нова стрелба в САЩ: Раниха 8 души в Балтимор

Сред пострадалите е и момиченце на 3 години
25 сеп 2016 09:04, Красимир Ангелов
41
Нова стрелба в САЩ: Раниха 8 души в Балтимор
Снимка: БТА

Трима въоръжени с огнестрелно оръжие нападатели раниха осем души в американския град Балтимор, преди да избягат, предаде Асошиейтед прес. 

Още по темата
По предварителна информация няма опасност за живота на пострадалите, сред които има и 3-годишно момиченце.

Тримата нападатели са се насочили към групата от различни посоки, съобщи началникът на балтиморската полиция Кен Дейвис, който посети местопрестъплението.

Според него това е предварително планиран акт на насилие, отговор на престрелката в началото на септември, при което един загина един човек и бяха ранени двама, включително бременна жена. Той обаче не обясни защо следователите смятат, че нападенията са свързани.

Според Дейвис жертвите могат да разпознаят нападателите, но засега властите не са успели да открият заподозрените. Един от тях е имал ловна пушка, а другите двама са използвали пистолети.

3-годишното момиче и баща й са били близо до нападнатите и не са били сред набелязаните цели, съобщиха властите. Шестима от пострадалите са мъже на възраст между 26 и 39 години, ранена е и една жена, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: стрелбабалтиморСАЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чернокожите постоянно се иззбиват, това не е новина.
33
1
 
8
 
! Отговори
Запознат преди 7 години
Ако и ние имахме по 3 автомата и 2 патлака на глава от населението и ние щяхме да имаме убийства всеки ден!!!!!Но,пък от друга страна властите щяха ли да са така както сега?Не!!!!!ЗАЩО ЛИ?АМИ ЕДНО Е ПРОТЕСТИРАЩИ С КАМЪНИ ДА МЕРЯТ...ДРУГО Е ДА ИЗЛЯЗАТ С КАЛАШНИЦИ И М16 ПО УЛИЦИТЕ :))))))))))))
32
9
 
3
 
! Отговори
Гатанков преди 7 години
Официално в САЩ живеят 3105000(три милиона 105 хиляди руснаци).Колко хАмериканци живеят в Русия?
31
1
 
2
 
! Отговори
Турчина Мехмед преди 7 години
Странджата да духа супата! Пардон манджата ;))))????
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От както се помня в Америка има постоянно убийства.
29
0
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Странжата как го own-наха хахахах
28
3
 
18
 
! Отговори
В Сащ е нормално преди 7 години
От Близки разбрах че покрай изборите народа на Сащ е разделен на две.. Едни са за Тръмп Другите за Хилари.. Имало огромно социално напрежение... Хората не издържат и се трепят..
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Living in a gangsta paradise. Баххти гадната държава.
26
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Хенде ХохМежду другото, крайно време е САЩ да покаже на света човеколюбието си. Какво е за богатите, мощни, най-стабилни, претендиращи за владетели на света(за да го направят райско място за живот) Щати, да вземат 2-3 милиона нашественици в Европа, и без това са в основата на това добре и отдавна планирано преселение. Впрочем, самата "Европа" поне още преди 15 години знаеше за този план и го приемаше. Но сега се задави. И иска да ни ги натрапуца на нас. Затова са ни "приели", колониалистите
25
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Mr STARBUCKSУвяхнала синя метличино, а ако имаме представа от Балтимор? Ти защо не живееш в България? Защото куршумът не подбира "получателя", особено на многолюдни места! Привлича те пълната паница с френч фрай и говежди ребра, а? Ми вземи Кранджата при теб - ще сте си дружки хвалипръцковци, ако не ти е сънуван Балтимор-ът, де!
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Странджата 6Е, там наистина е публично "ДОСТОЯНИЕ". Достъпно е за всички, всекиму може да се случи, "обществена услуга" (Вж. тълковния речник) - "ИМПЕРИЯ НА ДОБРОТО". Жалко за хорицата, винаги обикновените пострадват, инициаторите - поръчители и донори умеят да се пазят, пазят ги нашите пари и ... глyпост, овчедушие и липса на единство.
23
22
 
4
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 7 години
СТРАНДЖА, Искаш ли помощ ?Гледам, че са те нападнали,червените стоножки.Така.Аз живея в Балтимор. Ако има неясно,мога да споделя Мога да ви кажа, кои се стрелят, и защо.Но,ако наистина нямате представа от Балтимор, моля по полечка.
22
1
 
27
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
Хохооо...чакайтеее,те брадатите скоро ще дойдат.Но не онези дето вие ги създадохте,а децата на истинските жертви от агресиите ви..Цяло поколение расне което няма нищо друго освен злоба и гняв!!!Тогава ще видите кон боб яде ли!
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТА 15Е, то кой може да види своето д-е, освен ако очите му не са там. При теб явно е така, щом съобщаваш, че не си видял д-е да заеква.
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТААко се съди по теб, така ще е. И си дрОгар, и си поплакал, че не намираш вече нищо в контейнерите за ***. А гладътт най-напред удря мозък, уврежда го непоправимо.
19
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един съвсем нормален ден в Пиндостан.
18
17
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Поплачете си дрОгарЕ... - обречени сте на целогодишни, Велики Пости... - надявам се, че гладът ще ви вразуми...
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странджа, вярно ли е че Шорос вече ви плаща в продукти, защото няма файда от вас. И явно са ти се случили консерви с изтекъл срок на годност, и сега пишеш от външната тоалетна, подпрял лаптопа на една щайга. Неудобно е навярно, че и студено, ама консервите трябва да се заработят. Що не се записа социално слаб и всичко щеше да ти е без пари?
16
0
 
7
 
! Отговори
до 19 преди 7 години
Ти го уби....
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странджа, тебе като те видят всички с разстройство почват да заекват от кеф. Знаят кой им е изпапкал рядкото. Щтастието де. Имам в предвид. Бих позаекнал малко, ама нямам разстройство.