Шегички за Тръмп: Който се смее последен, се смее най-добре!

Преди 5 години Доналд Тръмп беше обект на подигравки... А сега?
Обновена: 10 ное 2016 21:25 | 10 ное 2016 21:21,
16
Шегички за Тръмп: Който се смее последен, се смее най-добре!
Снимка: Reuters

Традиция е американският президент да дава Вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом.

Преди пет години освен редица журналисти, звезди от шоубизнеса, на тази вечеря е и Доналд Тръмп. Там е и популярният водещ и комик Сет Майерс, който заедно с президента Обама взимат на подбив милионера.

"Доналд Тръмп обяви, че ще се кандидатира за президент от републиканската партия, което е изненадващо, тъй като аз просто смятах, че ще се кандидатира като една шега", започва Сет Майерс.

Тълпата избухва в смях, а самият Тръмп е... да кажем не особено впечатлен от хумора на Майерс.

"Доналд Тръмп често се появява по телевизия FOX, което е иронично, имайки предвид, че лисица често се появява на главата му", продължава комика, правейки игра с думи със значението на телевизионния канал - лисица.

Ако се чудите, милионерът не е особено впечатлен и от тази шегичка и продължава да гледа с каменен поглед.

"Ако сте на масата на "Вашингтон пост" с него и не можете да си изядете блюдото - не се тревожете, лисицата ще се погрижи!", завършва шегата си с откачената прическа на Тръмп комикът.

Комикът обаче си е подготвил цял наръч от шегички, никоя от която не впечатлява Доналд Тръмп.

"Той притежава конкурса "Мис САЩ", което е чудесно за републиканците, защото ще помогне в търсенето на вицепрезидент!", е още една от шегичките на Майерс.

Но и президентът Барак Обама се включва в общия тон. Той обяснява, че е горд и щастлив от факта, че е сложен край на скандала, който предизвика Тръмп. Милионерът беше изразил съмнение, че Обама е роден в САЩ, а президент може да бъде само гражданин, роден в Америка.

"Той най-накрая може да се фокусира на проблемите, които имат значение - като например дали не инсценирахме кацането на Луната, какво се случи в Розуел и къде е Тупак!?", започва Обама.

"Казвайте каквото искате за г-н Тръмп, той определено ще внесе промени в Белия дом", продължава Обама и показва колаж, на който се вижда как ли би изглеждал президентския дом в типичния Тръмп стил, а именно - като казино!

Е, Барак Обама и Сет Майерс добре се посмяха. Ред е на Доналд Тръмп!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбирам защо Тръмп не се е смял- шегите на Обонго и Майерс, са отчайващо тъ.пи.
11
1
 
29
 
! Отговори
Ivo преди 7 години
До Онзи, по-долу: Тиква,тиква...ама с милиарди и президент, също така. А ние, или поне аз от тук пишещите, сме само тикви.
10
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДе Нито е талантлив актьор , не го мисли него. Единствения талант на Доналд Дък е да лъже.
9
5
 
48
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Тръмп не е просто Президент на Америка.Тръмп трябва да бъде пример за цяла Европа!! Тръмповизма трябва да завладее целия цивилизовах свят.Само така ще се избавим от злокачественото образование наречено Толерастия което поробва света!
8
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шегоубийци. От сега нататък Де Ниро и този комик ще получават само роли на статисти - шести храст, осмо дърво и тук таме някой шкаф.
7
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-добре се смее този с парите. Макар че с толкова пари хич няма да искам власт, най-малкото президентският стол. Ще се радвам на живота с пълна сила, ще се занимавам с благотворителност и ще назначава хора да ми въртят бизнеса. Въпрос на приоритети и ценностна система.
6
39
 
12
 
! Отговори
Цонко преди 7 години
И след 5 години Тръмп ще продължи да е обект на подигравки. Все едно нашата тиква стана каляска след като го избраха за премиер. Смешника си е ***, тиквата си е тиква и т.н.т.
5
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А който се смее първи , няма какво да брои наесен .
4
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който се смее последен, значи не е разбрал шегата.
3
16
 
10
 
! Отговори
NN преди 7 години
Американците получиха точно това което най-много гледат и харесват: ШОУ. Сега ще го гледат и в Белият Дом. Даже няма да се учудя ако направят ново реалити: Биг Брадър в Белият Дом
2
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баба ти Ванга е вещица свети мъже за черен Папа,не за президент на САЩ,както дявола иго тълкува
1
17
 
11
 
! Отговори
Любопитен преди 7 години
А дали накрая баба Ванга няма да се смее последна(от оня свят)?Има два месеца до встъпването в длъжност,много неща може да се случат дотогава...