За убитата Стефани: Вдигнаха тройно наградата за инфо

Полицията продължава да разследва смърт при катастрофа с шофьор
8 дек 2016 18:35,
21
За убитата Стефани: Вдигнаха тройно наградата за инфо
Снимка: Нова телевизия

Наградата, свързана с информация за убийството на българската студентка Стефани Линева в САЩ, вече е тройно по-висока – над 30 000 долара.

Досега тя бе 10 000 долара, които бяха дадени от Университета в Бинхемптън, където учеше момичето и общината. Останалите са от местни бизнесмени, адвокати и организации.

Както Dnes.bg писа тялото на 20-годишната българска студентка бе открито от полицията в Бинхамптън малко след 2 часа сутринта в събота.

Тя лежала до бетонната медиана, разделяща платната на път 434 в университетското градче. Според властите нараняванията по тялото на Стефани са такива като от сблъсък с кола.

Още по темата

Близките на момичето обаче подозират, че тя може да е била убита и хвърлена на пътя.

Въпреки това полицията в Бинхемптън продължава да разследва смъртта на Стефани като катастрофа с избягал шофьор.

Майката на Стефани д-р Даниела Атанасова обяви пред сайта BG VOICE, че ще настояват за втора аутопсия, както и ще наемат частен детектив, който да направи независимо разследване на смъртта на момичето.

От полицията обаче изглеждат убедени във версията за удар от кола, чийто шофьор след това е избягал. Те твърдят, че има свидетели, които са видели Стефани близо до мястото, където е открито тялото ѝ около времето, в което е настъпила смъртта.

Видео от охранителна камера в района също показва българката да се разхожда сама там. Две независими медицински експертизи също показват, че смъртта е настъпила в резултат на удар от бърз автомобил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
4
 
! Отговори
Стела преди 7 години
Хванали са вероятния извършител, който съдейки по името му (Aiziz Siddiqui) e *** арабин. Въпросната магистрала всъщност е точно до общежитията на университета, така че няма нищо невероятно в това че 20 годишно момиче е миналавало от там след полунощ. Дано справедливостта възтържествува!Моите съболезнования и милитви за семейството й и дано момичето е на по-добро място.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
===бяха дадени от Университета в Бинхемптън, където учеше момичето и общината.===И общината ли е студент?
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Други сайтове съобщиха, че е заловен и изправен пред съда младеж, който я е блъснал с автомобила си.Прилича на почти бял човек, но името му е екзотично.
11
5
 
6
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
""Видео от охранителна камера в района също показва българката да се разхожда сама там.""--------Kак може да се разхождаш сам на околовръстното? Егати и безумието
10
2
 
5
 
! Отговори
Дурм преди 7 години
До АнонименКакво да ти дам, бе "умен" ? Ти Гугъл не можеш ли да ползваш ? Не се изискват чак такива познания по английски ? Можеш и за други подобни случаи да прочетеш....Ама за такива като тебе *** представляват онея от рап клиповете и филмите и въобще мозъчето ти няма идея за какво иде реч...
9
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 10:Много филми гледаш глупаввв... я дай да прочетем за тоя "интересен" случай или твоя боллен мозък го е родил....
8
5
 
16
 
! Отговори
Дурм преди 7 години
В Америка има много случаи на убити и захвърлени по улиците бели момичета от *** и латиноси. Не бих се учудил и този да е такъв. Дори онзи ден се разреши друг случай на момиче от Ню Йорк, което е било похитено от черни, групово изнасилено и хвърлено на алигаторите в Маями.
7
3
 
19
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Това се е случило на територията на Университетското градче там, това е кампус. Предполага се, че на територията му е безопасно.Но като си помислиш колко от криминалните филми са с такъв сюжет - нещо се случва точно на територията на такова студентско градче, където уж всички са проверени и благонадеждни, има камери, има и жива охрана. И в началото поне на половината от тези филми се съобщава, че са правени по действителен случай!Жалко за момичето.
6
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, то, една скача от висок етаж, друга се разхожда нощем сама по магистрала, трета не си стои в родината, четвърта ми дава акъл от чужбина. Е, аз кво съм виновен в крайна сметка. Аз да стана душевно кошче ли? Сори.
5
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русенките и сливенките са много ебливи.
4
5
 
32
 
! Отговори
dd преди 7 години
До Анонимен 4Тряяя да ни дреме за българските деца . Иначе сме скотове , брат.
3
33
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно пък за тая ли да ми дреме.
2
29
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя нормална жена се разхожда в малките часове на нощта покрай магистралата?
1
7
 
15
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
за "инфо"? Риъли? Гаси леймърите, дето сте.