Много скоро Тръмп започва да се огражда откъм Мексико

Американските власти публикуваха график за строежа на стената
25 фев 2017 08:35,
26
Много скоро Тръмп започва да се огражда откъм Мексико
Снимка: Reuters

Американските власти публикуваха график за строежа на стената по границата с Мексико. Службата за граничен и митнически контрол заяви, че ще започне да възлага договори за изграждането й до средата на април, предаде Асошиейтед прес.

Службата посочи днес на сайта си за обществени поръчки, че на или около 6 март ще бъде обявен конкурс за участие в строителството. След това компаниите ще трябва да внесат идейни проекти до 10 март.

До към 20 март службата ще направи селекция и след това ще поиска от тези, които бъдат допуснати до финалния етап на конкурса, да подновят офертите до 24 март, като посочат цена.

Графикът показва, че президентът на САЩ Доналд Тръмп преследва агресивно осъществяването на своите планове да построи "велика стена", както той се изрази, по дългата над 3200 км граница с Мексико, отбелязва Асошиейтед прес.

Тръмп каза днес на конференция на организацията "Консервативно политическо действие", че строежът ще започне "много скоро" и дори изпреварва графика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
трумпи е краварският горбачов .ще строи стена за да няма накъде да бягат краварите като бутне обора наречен фащ
14
0
 
0
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Е да бе! Оня ден гледах предаване за големите мега-строежи в света.Оказва се, че мексиканците строяли язовирна стена (която не са си платили сами), с големи чуждестранни инвестиции и ВЕЦ.Мисля, че филмът е стар и стената вече е построена. Тя май ще се окаже най-голямата язовирна стена от този род в света, и със сигурност е по-велика от смешната приумица на клоуна Тръмп.А впрочем бивш мексикански министър предупреди, че Мексико няма да приема бежанци от САЩ които не са мексикански граждани!
13
1
 
2
 
! Отговори
Белагуев преди 7 години
Оградите са предпоследната хуманна възможност,след това следва безмилостно редуциране на излишното население,което всъщност е предвидено.
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защита на цивилизацията от варварите.
11
0
 
13
 
! Отговори
naco преди 7 години
И,след като ЗАВЪРШИ тази ограда,ще дойде да ДОВЪРШИ и нашата на границата ни с Турция,защото ФИРМИТЕ на другаря Симеонов СВЪРШИХА ПАРИТЕ!?
10
1
 
16
 
! Отговори
българина преди 7 години
По нашата ограда е нужно и ток да се пусне печен тюрбан за турските вълци
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По евтино и с минно поле и картечници
8
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста години ги изтраеха тея уттепки мексико. Не се спират, не се променят, не се учат, не се развиват. Нормалното дойде- изолация.Като не разбираш от приказка....
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашата "стена" се изгражда от фирмата на Свинян Блеевски "Водстрой 98".
6
1
 
34
 
! Отговори
Бивш граничар преди 7 години
Оградите,освен всичко друго,спасяват животи!Личен опит.
5
7
 
14
 
! Отговори
др.Сталин преди 7 години
Дойде на нашето и американското правителство .По - добре късно отколкото никога .Времее СССр и САЩ да сключат нов договор за взаимопомощ срещу Европейските фашисти.
4
3
 
52
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Цялата работа е,че светът отеснява,не може да поеме това население!Оградите са най-малкото зло,което идва!Понеже няма начин да накараме дивите държави да ограничат раждаемостта,не остава нищо друго,освен да се готвим за война.Всъщност тя даже започна-какво друго е ислямското нашествие в момента?
3
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Супер.В САЩ ще почнат да ходят по-малко престъпници.
2
4
 
34
 
! Отговори
ЙЙ преди 7 години
Строежът на тази стена е започнат още по времето на дъртия буш. Тогава, естествено, нямаше истериЙ в медиите. Сега голямо врещене, голямо нещо. Чак Холиговуд прави манифестациЙ
1
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп ще се огради от Мексико преди България да се огради откъм Турция.Много комисионни, много пари за кирлива държавица, братя!