Доналд Тръмп: Жертва съм на медийна кампания!

Призна, че не пише еднолично в своя Тwitter и Facebook
16 мар 2017 07:48, Елка Василева
10
Доналд Тръмп: Жертва съм на медийна кампания!
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп смята себе си за жертва на най-мощната кампания за дискредитиране от страна на американските медии в историята, заяви самият той в интервю за телеканала "Фокс нюз", цитиран от ТАСС.

„Говоря за изфабрикувани новини, каквито има доста. Те (медиите) прекрасно разбират за какво говоря и какво именно имам предвид", каза той и посочи като най-ярки примери вестниците "Ню Йорк таймс" и "Вашингтон пост", телевизионните компании Си Би Ес , Ен Бе Си и Си Ен Ен. "В историята няма човек, за когото медиите да са публикували толкова нечестни материали, колкото за мене. За каквото и да стане дума, какъвто и позитивен знак или забележително нещо да се спомене, те продължават да пишат в негативен тон".

Още по темата

Тръмп е убеден, че опозиционната Демократическа партия и близки до нея медии "съзнателно публикуват недостоверна информация, за да дискредитират и да делегитимират него самия и неговата администрация".

Той дори публично нарече продемократичните медии „врагове на народа".

Коментирайки незаконното оповестяване от телевизионната компания Ем Ес Ен Би Си на неговата данъчна декларация за 2005 г., той каза: "Нямам понятие къде са я намерили, но са го направили незаконно. Нямат право да притежават такива данни, те не трябва да стават обект на изтичане."

Той обърна внимание и на факта, че в публикуваната му данъчна декларация няма никакви осъдителни подробности.

Тръмп изрази също мнение, че социалните мрежи са поразително и полезно изобретение, което му позволява да довежда своята мисъл без посредници до десетки милиони хора.

Той не скри, че не пише еднолично в своя Тwitter или във Facebook. "Често питам своите помощници какво мислят по един или друг повод. Често и те ме молят да напиша пост по един или друг въпрос, който според тях не е бил достатъчно осветен и коректно разкрит", подчерта той.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
m, преди 7 години
на оня с разкопчания панталон и на жена му войнолюбката всички им е наред
8
2
 
5
 
! Отговори
До Mr STARBUCKS преди 7 години
Не си прав! Декларацията на джуджето не се публикува, защото просто на негово име няма нищо! Той човека работи за без пари от чист патриотизъм! Е приятелите му богатеят, но това е защото стандарта на живот в Русия е висок и е съвсем нормално един цигулар да печели милиони, а още по естествено е да ги влага в панамска банка, защото това са честно спечелени пари пък и панамските банки предлагат по-добри лихви!
7
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той не скри, че не пише еднолично в своя Тwitter или във Facebook. "Често питам своите помощници какво мислят по един или друг повод. Често и те ме молят да напиша пост по един или друг въпрос, който според тях не е бил достатъчно осветен и коректно разкрит"Журналистът марксист-ленинец Стив Банън главният стратег на Тръмп, ето кой му пише глупостите в Туитър и Фейсбук. Тръмп е толкова зле с политиката, че дори не е осъзнал какви боклyци хрантутници е назначил около себе си за сътрудници.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не забравяме, че ив България е така.
5
0
 
10
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Глупав въпрос...Всички републикански печелят по този начин от Рейгън насам .Причината ,все по -намаляващото бяло население ...Или по скоро увеличаването на другите ,които както ислямските бурки в ЕС поддържат анти белите партийни кандидати.
4
5
 
7
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Някой трябва да напомни на Тръмп, че министър и муха се убиват с вестник. Който се конфронтира с медиите е обречен.
3
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета болните му писаници, направо ми се доплака за горкия Тръмп-жертвата. А има ли друг президент който да е спечелил поста си с толкова малко гласове в сравнение със загубулия? Има ли друг президент с толкова нисък рейтинг още в самото начало?.....
2
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оранжевия съвсем полуде.
1
14
 
5
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 7 години
Законно или не, пустата и декларация се появи. В крайна сметка, нищо фрапиращо в нея.А кога ще бъде показана поне една такава на високият снажен мъж, Володя ?!Да, но в России, на никой не му стиска,да извърши нещо подобно. Директно отива при Немцов.