Само 37% харесват Тръмп. Той: Това са фалшиви новини!

Делът на неодобряващите го се е покачил до 58 на сто
20 мар 2017 12:15, Елка Василева
25
Само 37% харесват Тръмп. Той: Това са фалшиви новини!
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Рейтингът на одобрение на американския президент Доналд Тръмп е спаднал до 37 процента, съобщи социологическият институт "Галъп", цитиран от ДПА.

Делът на запитаните, които не одобряват Тръмп, се е покачил до 58 процента според направеното в събота проучване. В третия ден от встъпването в длъжност на Тръмп, 22 януари, делът и на двете групи бе по 45 процента.

"Галъп" следи рейтинга на одобрение на Тръмп, като за всеки сондаж интервюира по телефона около 1500 пълнолетни.

Няколко дни преди да поеме президентския пост, Тръмп имаше рейтинг на одобрение от 40 процента - почти наполовина на общественото одобрение, което имаше предшественикът му Барак Обама (78 процента), преди да встъпи в длъжност през 2009 г., посочва "Галъп".

Тръмп обаче не признава ниския си рейтинг. "Всички негативни социологически проучвания са фалшиви новини", написа той през февруари в Twitter.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: рейтингДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
1
 
! Отговори
BOBI преди 7 години
TOZI STAR PRACH SAMO ZA PARI SE INTERISUVA.A GENA MU KOI STE OPRAVIA ??
18
3
 
13
 
! Отговори
Разбира се, че са преди 7 години
Разбира се, че са фалшиви новини. Рейтингът на медиите, които го плюят е по-нисък отвсякога и те го знаят. Каза им в лицето, че са нагли лъжци. Няма как да е 37% да го одобряват, след като е избран толкова скоро с по-висок процент от това.Фейк нюс (Си Ен Ен, Ню Йорк Таймс и т.н.) започнаха да плюят по него още отпреди да е встъпил в длъжност, въпреки че във всички цивилизовани държави се дава поне няколко месеца толеранс на президента. Просто човекът на Сорос (Хилъри) загуби изборите.
17
8
 
5
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Най фалшивата новина е че Тръмп е президент на САЩ. Голяма държава с малко акъл.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че малко ли са 37 процента? В сравнение с Тръмп, Ольонд направо е под перваза.
15
3
 
4
 
! Отговори
До Казасов преди 7 години
Казасов, ти наясно ли си с американските закони? Ако се олее много, като нищо ще го изгонят!
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
KAK TAKA STANA PREZIDENT KATO TOLKOVA MALKO GO HARESVAT HAMERIKANCITE,A ? TO KILARITO VSI4KITE GO HARESVAHA, AMA SE O/SRA NA IZBORITE. PAREDOKS GOLEM !
13
2
 
13
 
! Отговори
Казасов преди 7 години
Харесван-нехаресван,това са статистики.Изборите приключиха,има избран президент и той се нарича Д Тръмп.В следващите 4 години могат да го критикуват или одобряват за едни или други действия.Но до там.
12
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп вече си осигури място в историята, като един от най-нехаресваните президенти. Проблема е, че има време да направи още такива рекорди.
11
10
 
8
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Той Тръмп приема единствено резултатите от допитването сред платените Путянски *** в днеса - там печени 101% одобрение (по стар комунистически обичай)
10
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България е същото. Такива статистики се разпространяват от големите интернет сайтове и от големите тв канали. Аз съм за глобяване за разпространението на такива статистики.
9
15
 
24
 
! Отговори
dp преди 7 години
Цели 37% го харесват?! Много *** селеньоршер се е навъдил бе, колко умствено изостанал трябва да е човек да харесва излъскан дядка леещ празни обещания.
8
2
 
8
 
! Отговори
до 9 преди 7 години
Ако англичаните , ако знаеха дали щяха да искат Брекзита---
7
5
 
16
 
! Отговори
до тролчето под № 1 преди 7 години
Много си смешно. Пишиш си някакви твои или не само твои "умозаключения" и накрая за доказателство пишеш думата ---факт. ха-ха-ха. Звучи ми също като ----марксиско -ленинското учение е истина--защото е вярно....ха-ха-ха. Толкова сте забавно ***....
6
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези, които не го харесват са третополовите, безродниците, левите и десни глобалисти, които искаха и продължават да искат затриването на националната идентичност на народите. Те са против сплотеността, вярата, изобретателността, културата и непримиримия дух, защото знаят че именно тези ценности ще им попречат да установят глобална диктатура.Абе, Шороши, братче..
5
13
 
13
 
! Отговори
Напротив - одобрение преди 7 години
то за него расте и това адски много ги плаши и затова пускат такива уж изследвания !!!Тръмп е популярен и в Европа , но повечето няма да си го признаят на глас !!! Обама, който получи Нобелова награда за МИР още първата си година в Белия дом, е по-черен за света и от жена си !!!! Запали света с войни, а пък локално в САЩ ги зароби с жестоки дългове !!! Тръмп е надеждата за света ! За изкореняването на неолиберализма !!!
4
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На платени проучвания не вярвам!
3
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напротив. По-бедните обикновено са и по-неадекватни.....то затова са и по-бедни :)))Матрял, електорат...както и да ги наречете то пролетариата си остават скотове, за които първичните нужди определят и съзнанието им.
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** не харесва това!
1
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп е един егоцентричен богаташ, който ще съсипе всичко. По бедните хора имат по адекватни действия. Богаташите живеят в измислена действителност.