Мъж уби двама, опитали да защитят жени от обидите му

Извършителят е 35-годишен осъждан престъпник
56
Мъж уби двама, опитали да защитят жени от обидите му
Снимка: Reuters, архив

Мъж уби с нож двама пътници във влак в американския град Портланд, които му направили забележка, защото тормозил две млади жени, изглеждащи като мюсюлманки, съобщи полицията на щата Орегон, цитирана от Ройтерс и ДПА.

Нападението е станало в петък следобед, часове преди началото на свещения за мюсюлманите месец рамазан.

Извършителят, 35-годишен осъждан престъпник на име Джеръми Крисчън, родом от Портланд.

Той започнал да крещи и да отправя етнически и религиозни обиди към двете жени във влака, едната от които била забулена.

Трима мъже се намесили и били намушкани от Крисчън.

Единият е загинал на място, вторият е починал от раните си по-късно в болница, а третият има сериозни наранявания, но е без опасност за живота, съобщи полицията.

На нападателя са повдигнати обвинения в две убийства, опит за убийство, отправяне на заплахи и незаконно притежаване на оръжие./БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: престъпникСАЩУбиец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там ще си получи заслуженото, защото за всяко деяние ще му сложат присъда и накрая ще се получи една хубава цифра за престой в затвора, а не като тук.
37
0
 
0
 
! Отговори
ще го усъдят този преди 6 години
А във България НАГЛИТЕ рязаха пръсти,уши,ръце,хванаха ги от 11 човека усъдиха 3ма,като само двама от тях за по дълго,лежаха на лек режим и сега ще ги пуснат доста преди да им изтечат присъдите а са виновни за 12 човека и спечелиха мнооого милиони.
36
0
 
0
 
! Отговори
GGMU преди 6 години
До Ахмед АлиТи май не си се разхождал много много в България, да не говоря за по-крайните квартали на София?! Мини през Овча Купел, Люлин или примерно Обеля и го кажи това на глас, да видиш колко са "страхливи" или си поредната онлайн мишка, която си избива комплексите по сайтовете : ))
35
0
 
6
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
До Ахмед АлиПо себе си ли съдиш мюсли?
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА МАГИСТРАЛАТА КРАЙ БЛАТОЕВГРАД УБИХА ОХРАНИТЕЛ И НЯМА ОСЪДЕН
33
1
 
8
 
! Отговори
сорос преди 6 години
Аз съм виновен
32
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО38 АМА НАПЪЛНО СИ ПРАВ. ВАРНА СЕ НАПЪЛНИ С РУСКОГОЕОРЯЩИ. ОБИРИ УБИИСТВА МРЪСНИ СДЕЛКИ. МВР НЕ СЕ СПИРА ОТ ТАКИВА ПРОБЛЕМИ,
31
18
 
15
 
! Отговори
Ахмед Али преди 6 години
Това в България не може да се случи-тукашните мъже са шубелии!
30
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не мога да разбера - като американците не искат атентати защо продължават да всяват ужас по света. Ако спрат с агресивната си политика, няма и да има кой да им отмъщава. Аз ако ходя в някой град периодични да избивам по няколко души, после с какви очи да рева, че ми правят мръсно? Ако се призная за виновен и си понеса отговорността, няма да ми правят мръсно повече. Не може да тероризираш половината свят и да очакваш хората да са приятелски настроени към теб.
29
1
 
38
 
! Отговори
преди 6 години
Не го мислете тоя. Чака го смъртна присъда, която няма да бъде изпълнена заради мораториума върху изпълненията на смъртни присъди в Орегон, но ще лежи до края на дните си.А у нас убиват за 80 лева, след като са излежали 2 години за осакатяване на човек при грабеж. Такива ми ти работи.
28
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво са правели забулените жени в обществения транспорт? Как са били допуснати въобще? Ако е бил приложен законът, тези убийства нямаше да се случат.
27
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега крисчъна в затвора ще се обяви за жертва и ще прегърне крайния национализъм като брейвик
26
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От КАКТО ГЛЕДАМ ФИЛМИ , АМЕРИКАНСКИ. ВСИЧКИ КРАЖБИ, УБИИСТВА СТАВАТ КАТО СИ СЛАГАТ КЪРПИ НА ЛИЦЕТО И СА ОТКРИТИ САМО ОЧИТЕ. ТАКА ЧЕ ТОЯ АМЕРИКАНЕЦ Е ВЗЕЛ БЪРЗА САМОЗАЩИТА В НОЩНИЯ ВЛАК И Е ОСТАНАЛ ЖИВ И НЕОГРАБЕН В НОЩА НА БАЙРАМА РАМАЗАНА.
25
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е атентат, защо го представят като инцидент. Атентат от радикален християнин.
24
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те иначе американците са много миролюбиви. Като хвърлят бомби в Близкия изток, те бомбите някак миролюбиво падат и мирно избиват жени и деца. Ах, тези лоши араби и тези толкова добрички и мирни американци.
23
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички говорят за радикалите ислямисти, ама никой не говори ЗАЩО се радикализираха. Те нали си стоят, разбираш ли, ей така и изведнъж от нищото им хрумва да се радикализират и да се озлобят срещу американци, европейци и евре, щото си нямат друга работа и им е скучно. А те невинните американците горките са ангели небесни, обаче видите ли са обречени на избиване от лошите араби.Нали това ни казват медиите? Защото истината е малко по-неудобна и защо да не си я спестим.
22
7
 
15
 
! Отговори
до хм преди 6 години
Ами той и ислямския тероризъм е нищо на фона на милионите избити в Близкия изток от алчните за петрол и пазар на оръжия и наркотици евреи. Но за това не се говори по този начин, а се говори като за "опазване на демокрацията" Щом е за демокрацията не е проблем, че са умрели милиони невинни и още толкова са останали сираци и вдовици. Каквото повикао, такова се обадило.
21
5
 
12
 
! Отговори
Хм преди 6 години
На фона на вълната от ислямски терор не е кой знае какво.И то ако приемем че е представена истината,щото не е сигурно.
20
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вероятно всички пострадали са мю.слита, а истината е точно обратната, на която ви се представя.Мю.слитата са тормозели Крисчъна, скокнали са му по стар мигански обичай и той ги е разпердушинил.Обвинението обаче е полит-коректно, анти-расистко. Или по-точно - расистко, но насочено срещу бледоликия брат.
19
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сорос е виновен