ЕК за отказа на САЩ за сделката за климата: Грешно решение!

Париж, Берлин и Рим не искат нов договор с Тръмп
2 юни 2017 08:10,
30
ЕК за отказа на САЩ за сделката за климата: Грешно решение!
Снимка: архив Reuters

 "Наистина грешно решение". Така председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер коментира в "Туитър" оттеглянето нас САЩ от Парижкото споразумение за климата.

В четвъртък Брюксел обеща да продължи борбата срещу климатичните промени, след като Доналъд Тръмп обяви, че оттегля страната си от споразумение за ограничаването на въглеродните емисии, съобщи AFP, цитирана от "Фокус".

Още по темата
"Парижкото споразумение ще издържи. Светът може да продължи да разчита на Европа за глобалното лидерство в борбата срещу климатичните промени", заяви еврокомисарят за климата Мигел Ариас Канете.

Трите най-големи икономики в Европа - Германия, Франция и Италия, също разкритикуваха решението на американския президент.

"Ние сме твърдо убедени, че споразумението не може да бъде предоговорено", заявиха трите държави, имайки предвид коментара на Тръмп, че Вашингтон е готов да сключи нова сделка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
УВРЕДИХА ДЕЦАТА преди 6 години
КОЙ ОТ МВР НЕ ЗНАЕ КАКВИ МИЛИОНИ РУШВЕТИ ЗЕМАТ за Монтаж на ТЕроРИСТИЧНИ КАМЕРИ ВКЛ В УЧИЛИЩА И ДЕТСКИ ЯСЛИ/ИМА ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА МОНТАЖ ОТ ОСНОВНИЯ ЗАКОН..
24
1
 
0
 
! Отговори
МВР ИМА РАБОТА преди 6 години
МВР Вместо ДА АРЕСТУВА НАРКОМАНИТЕ НА ВЛАСТ и ВНосителите на НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ПРОЕКТО НАРЕДБИ ТЕРОРИЗИРА МИЛИОНИ ..НАГЛО КОРУМПИРАНИ НА ВЛАСТ ВЕЧе СА УВРЕДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ С НОВИ НАНО СКЕНЕРИ ПОДАВАНИ КАТО ХРАНА С ЦЕЛ АКТИВЕН ТЕРОР.
23
1
 
0
 
! Отговори
JIvanov АМАН преди 6 години
Масови убиици чрез спец наркотици ползват Евро бюрократи за нанасяне на ТЕЖКИ НЕПОПРАВИМИ ВРЕДИ НА КЛИМАТА.НАркоманите принудиха стотици милиони автомобили да увреждат с все по жестоко вредни скенери денем и нощем ЕВРОПА И ЗЕМЯТА<Всички водачи на МПС Имат ТЕЖКИ УВРЕЖДАНИЯ НА ЗРЕНИЕТО И Телата..НАд 200 000 000 нови АНОМАЛНИ ЗОНИ ИМА АКТИВИРАНИ..ИМА риск от КОЛАПС НА БИОСФЕРАТА..
22
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен Тръмп е некадърен като политик, арогантен като бизнесмен и на ниско цивилизационно ниво на развитие като човек и личност! Той е ярка извадка показваща истинското лице на СЪЩ от институционална гледна точка и представителна извадка на процента от обществото, гласувало му доверие и поставило го на чело на Америка. От втори дом и нова надежда за мнозина преди век, в момента САЩ са се превърнали в империя на злото!
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕС джавка но нищо не може да направи. Тръмп просто се изплю върху Европа. UK се отделиха, отношенията на ЕС с Русия са по лоши от всякога, Турция също. Някой в ЕС въобще дава ли си сметка накъде отива Европа?
20
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп си служи също с основното оръжие на противната за него "политическа класа" - ДЕМАТОГИЯТА - едно мисли/за империята Тръмп/, друго обещава/на избирателите си - излизане от Договора за Климата - на книга/ и трето ще трябва да върши/защото Щатите няма да се върнат като Русия в 19 век - при кюмюра/.
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парижкото споразумение не е нищо повече от преливане на пари от европа и сащ в африка, близкия изток, китай, та дори и северна корея. С бонуса че някой ще се облажат от комисионни или еквивалента докато се кичат с титлата пазители на природата. Ако има балъци които искат да плащат, да го правят.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той 17 още е приматт опитващ се да стане човекоподобен. Те първа трябва да види автомобил, завод , ядрена централа , тежка промишленост и т.н. А после примата трябва да види че има и самолет и да отиде в град с 20 милиона приматти, като него ...И тогава може би , ще му се появи мисъл.
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 17:) със сигурност е имало и ще има, но ти ще успееш ли да еволюираш достатъчно бързо, за да се приспособиш към тях? Защото това, което се случва в момента, е че ние ускоряваме многократно нормалния темп на промените. Това, което щеше да стане за няколко поколения, сега се случва за по-малко от едно.Проблем за Земята няма, тя ще се саморегулира, ама на мен не ми се живее под земята.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същото като Brexit`та - де юре излизат, но де факто остават !Или с други думи: Колкото отиваш по-на Изток, толкова стигаш на Запад.
15
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пореден правилен ход на Тръмп. Глобалното затопляне е измама измислена от интернационалните лихвари-ционисти, за да накарат хората да плащат дори въздуха който дишат. Температурите зависят от циклите на слъчевата активност и който малко разбира от геология и палеонтология знае че е имало периоди на много по-високи температури от днешните когато не е имало и помен от индустрия.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво?Вчера се обадих на пожарната в София. Викам им, че от ромската махала се носи пушилка. Мирише на изгоряла гума и се вижда бял дим на 2 км разстояние. А, пожарната ми отговаря, цитирам:"*** НА МЕСТОПРОИШЕСТВИЕТО И ДОКЛАДВАЙ ОТ ТАМ! ЧАК ТОГАВА ЩЕ ДОЙДЕМ."Тази вечер се обаждам отново на 112. Казвам им, че мирише силно щом отворя прозореца. Този път обаче не мирише на гума, а на нещо ужасно. Все едно горят животни? Мирише на трупно конско месо. Предполагам? И аз не знам, но миризмата е ужасн
13
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До #12Какво да му гледаме на въздуха!? Гладните, болните, необразованите с въздух ли ще ги спасите...
12
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До #13Строг, но справедлив. Дано се пребори и да тръшне затоплистката ламя.
11
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Тръмп се оказа по-*** отколкото си мислех
10
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много лаете вие, погледнете си Софйската ***, оправете си въздуха иводата първо тук!
9
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** мауглита и черничките като спрат да правят дечица по 10-20-30 и повече нещата ще се оправят.Тая индустрия задоволява нуждите на тия същества щото като се замъкнат в ЕС,САЩ или където и да е първата им работа е да започнат да трупат отпадъци.Старите политици са като роботи програмирами с грешната програма.Борят се за неща които нямат абсолютно никакъв смисъл.
8
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради тъъпите кравари, всички ще дишат отровен въздух. Путин ще направи услуга на света, ако спре замърсяването на въздуха, като изтрие кравария от света.
7
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквато и за който и да е новината чебураците винаги застават срещу Европа. Така им е наредено и за това тролят. Всички знаем кой седи зад това и кому е изгодна слаба и разединена Европа.
6
10
 
20
 
! Отговори
малоумници преди 6 години
Има ли нещо по - важно от дома в който живеем. И не е спарведливо, който най-много замърсява, да плаща най-много.....това решение на Тръмп печели адмирации на ниско интелигентните комплексари---но бъдещето ще покаже, че светът ще става по-добър и не с негжлижиране на последиците от замърсяването и отровата , която дишаме в момента