Тръмп към популярни тв водещи: "Смахната", "психопат"…

Републиканци и демократи реагираха остро срещу президента
30 юни 2017 08:13,
22
Тръмп към популярни тв водещи: "Смахната", "психопат"…
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи обиди към двама водещи на популярна новинарска програма на телевизия Ем Ес Ен Би Си (MSNBC), които го разкритикуваха. Това предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Тръмп нарече "умопобъркана" журналистката Мика Бжежински, дъщеря на починалия наскоро известен политолог Збигнев Бжежински, а колегата й Джо Скарбъро - "психопат", съобщи ТАСС.

Чух да се говори, че "Морнинг Джо", предаване с малко зрители, говори лошо за мен (вече не го гледам)", написа президентът на САЩ в Туитър за сутрешната програма, която водят двамата журналисти, цитира Франс прес.

Тръмп нарече Бжежински "смахнатата Мика с ниското Ай Кю", а Скарбъро - "Психо Джо".

Той заяви, че в края на миналата година двамата водещи упорито, но безуспешно настоявали за среща в имението му Мар а Лаго във Флорида и че лицето на Мика било кърваво след направен й лифтинг.

В навечерието на Нова година те три вечери подред се появяваха в Мар а Лаго и настояваха да се срещнат с мен. Казах "не"!, написа той.

В страницата си в Туитър телевизия Ем Ес Ен Би Си осъди изявленията на Тръмп. Много тъжен ден за Америка е когато президентът си губи времето да оскърбява, лъже и да сипе дребнави лични нападки, вместо да си върши работата, написа американската медия.

Републиканци и демократи в Конгреса единодушно разкритикува грубиянските туитове на Тръмп, но говорителката на Белия дом Сара Хъкаби-Сандърс го защити в ефира на телевизия Фокс нюз.

"Не смятам, че президентът е човек, който позволява да го нападат, без да отвърне. Той отговаря на удара с удар и не допуска да го сплашват либерални медии и либерални елити в медийния свят", каза Хъкаби-Сандърс.

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп също защити съпруга си. Според нейна говорителка, тя отдавна казвала, че когато мъжът й е атакуван, отвръща 10 пъти по-сурово.

Самата Мелания Тръмп заяви, че се надява да използва позицията си в Белия дом, за да се бори срещу агресията в киберпространството, отбелязва Асошиейтед прес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Знаещ преди 6 години
Какво може да се очаква от Тръмпчо-дете на арогантни и крадливи деди, спечелили пари от проституция,измами и кражби, от продажба на умрели коне за бургери. Патологичен лъжец, първосигнален, глупав и неуравновесен- този тип държи в ръцете си ядрения арсенал. Няма поведение на политик, а на недорасло идиотче.
14
1
 
0
 
! Отговори
Американ преди 6 години
До Анонимен (9):Каква главоломно нарастване ( от 240 до 320 милиона за 40 години ) за каква демографска криза може да става дума? Изобщо растежа на населението в повечето райони на Света е вреден, направо опасен, това ще е проблема след много по-малко от 100 години, не женския кариеризъм.Иначе бабишкерникът Хилари и кликата и убиха демократичната партия, скоро власт няма да види..
13
3
 
4
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Западнитеб информационни преститутки трябва нвпрекъснато да бъдат атакувани
12
4
 
2
 
! Отговори
Татяна Дончев преди 6 години
На ляво-толерастията трябва да се отговаря с нейния език! Либерастката преса и медии изсипаха тонове помия върху Тръмп!
11
5
 
5
 
! Отговори
Ванко преди 6 години
А вие ,какво очаквате да направи един истински мъж?Да се свие,да се разтрепери и да заеква в отговор на внушенията, и полуистините на хора смятащи ,че президентът е длъжен на всеки ***!Америка е велика не само с войската си,но и с Президентът си!
10
7
 
19
 
! Отговори
Кали преди 6 години
Първата поправка на Конституцията на САЩ (The 1st Amendment) дава право на Свобода На Словото (Freedom Of Speech), в това число и правото да се чувстваш обиден, както и правото да обиждаш (с изключение на обиди, които са заплахи за физическа или другояче саморазправа със обекта на обидата)! В последните 18 месеца едва ли има по-обиждан от Доналд Тръмп човек в цял свят, при това най-вече от послушни медии и пишман журналисти! И това за всички е ОК! Когато обаче той каже нещо - веднага става Лошия
9
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хилъри постави на карта бъдещето на САЩ. Рекламирайки феминистки и бисексуални идеи, тя на практика разпространи идеята за женския кариеризъм, който бива "възпрепятстван" от бременността. Ами, няма проблем с това. Само дето ефекта американската нация ще го усети след години, когато рекламите дадат ефект. Демографския срив може да се реши със "сирийски лекари" и "латиноамерикански физици", но това ще постави по - слабите звена във веригата в партер, а по слабите звена са именно жени и гейове...
8
16
 
3
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
"Първата дама на САЩ Мелания Тръмп също защити съпруга си. Според нейна говорителка, тя отдавна казвала, че когато мъжът й е атакуван, отвръща 10 пъти по-сурово" - Мелания Тръмп не му ли е дъщеря ?
7
5
 
14
 
! Отговори
Жириновски преди 6 години
По-лошо може да стане само ако изберат Жириновски за перзидент на Русия.Спорно е кой от двамата е по-луд.
6
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истинското лице н САЩ е това лице, което кара Тръмп да се държи така. Доскоро си имаше и име това лице - Килъри. Понеже Килъри вече не е лице на нищо, а стара жена, която в желанието си да стане президент се представи за феминистка и лезбийка, която се опитва да се справи със здравословните проблеми, възникнали вследствие стреса от публичните лъжи, които изрече през годините, осъзнавайки, че ще я хванат.
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки народ си заслужава управниците. Това е истинското лице на САЩ. Интересно какви наркотици взима той, случайно да са внос от БГ или Русия? Предлагам Ел..ка В. да изследва въпроса и следата...
4
6
 
21
 
! Отговори
леле леле преди 6 години
И този човек държи в руцете си ядрен арсенал?Нищо хубаво не ни чака...
3
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3Хилъри няма смелостта да почне война. Затова пък на Тръмп не му пука нито от Асадката нито от ***(н)то и пусна томахавките по сирийците, даже американски самолет свали някакво самолетче на Асадката. Тръмп ще смаже Ким, Путин и Асад!
2
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав и Тръмп, тия са точно такива. От тая професия повечето са такива.
1
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаххаха, Тръмп е изкарал бърз курс по общуване с журналисти при Стоичков...