Пак трагедия в Шарлотсвил, падна полицейски хеликоптер

Разбил се е в гориста местност, двама души са загинали
40
Пак трагедия в Шарлотсвил, падна полицейски хеликоптер
Снимка: Reuters, архив

Двама души загинаха при катастрофа на полицейски хеликоптер в гориста местност близо до град Шарлотсвил в щата Вирджиния, където в събота избухнаха ожесточени сблъсъци между крайнодесни активисти и техни противници.

Още по темата

Малко преди 5 часа следобед хеликоптер се е разбил в гориста местност край резиденция в Олд фарм роуд, съобщи Нова тв.

Потвърдено е, че има двама загинали, се казва в изявление на полицията.

В него се уточнява, че при падането на вертолета няма пострадали хора на земята.

Президентът Доналд Тръмп изрази съболезнованията си на близките на загиналите служители на реда.

"Дълбоки съболезнования на семействата и колегите от полицията на щата Вирджиния, които загинаха днес. Вие сте най-добрите представители на нацията", написа той в Twitter.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко това се прави, с цел отвличане на вниманието на американците от безсилието на президента им срещу Северна Корея. Смешната и неприятна ситуация трябва да се замаже по някакъв начин.
8
6
 
18
 
! Отговори
SS преди 6 години
оказаха се с неадекватни реакции по улиците, представям си какво ще стане ако пък в Шарлотсвил им бе дошла някоя ракетка...Бе тоз ербап шофьор да не е сев.кореец, а?
7
7
 
14
 
! Отговори
S преди 6 години
сега трябват още малко некви други безредици (напр. с 'афрохамериканеци') нейде пак там из спокойната им държава, за да се занимава Обама с вътрешни проблеми и да спре да се дърли на Сев.Корея...
6
8
 
19
 
! Отговори
S преди 6 години
че какво ни интересуват американските му работи и коптерите им.... нали няма пострадали българи - ами какво тогава чак толкоз!... Ние тук си имаме други проблеми... я какви градушки се задават днес!...
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О, Сузана, полицайте сгази! Хеликоптерите подпали, евреите гръмни!
4
7
 
17
 
! Отговори
ADAM преди 6 години
Господ почва да наказва сатанистите които сеят мир и демократура по цял свят:)
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По брой на населението Шарлотсвил е съотносим с Казанлък и Асеновград.Отдавна трябваше да са ги усмирили полицаите, но изглежда, че Господ се опитва да ни каже нещо с тези безредици.Най-точно е обобщил проблема колегата в коментар 4 - "немислимо е смесването на различни култури и раси". Нищо добро не може да произлезе от подобни експерименти!
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Загинаха хора, други са ранени. Съсипана е скъпа техника.Милиони се чувстват обидени заради това, че има предложение да се демонтира паметникът на един национален герой.И защо е всичко това?Вместо да цепят басма на малограмотните вечни ползватели на социални помощи,по-добре да им дадат по една мотика и да ги пратят да копат. Така хем ще има някаква полза от тях, хем няма да им остане време и сили да организират някакви смешни антипротестчета и да създават ненужно напрежение!
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много търпеливи полицаите в това градче? Черниците ще газят, а те да си ги стрелят. Каквото повикало, такова се обадило.