Мегз влезе остро на Мария: Ти си компаньонка!

Фолкпевицата се закани да я осъди за квалификацията
22 сеп 2017 12:16, Александър Попов
75
Мегз влезе остро на Мария: Ти си компаньонка!
Снимка: кадър "Нова телевизия"

Нападките между Миглена Каканашева и Мария във VIP Brother достигнаха своя пик, дори заваляха закани и за съдебни битки. Двете уж са приятелки извън къщата, но са в постоянен конфликт в шоуто.

Всичко тръгна от показното дарение на Мария, за да се откупи от игра, след което иронично подкани и бизнесмените да дадат своята лепта. Мегз се ядоса на тази показност и първо нападна Мария, че не изкарва парите си само с песни.

Снощи пък скандалът между двете ескалира до своя пик. Фолкпевицата нарече дизайнерката "психопат", а отговорът шокира дори съквартирантите. Мегз в прав текст заяви на опонентката си, че е компаньонка. Миглена спомена за някакви маси, с някакви хора, а Мария просъска, че и тя ще седне там. Каканашева обаче гордо заяви, че си изкарва парите сама.

Още по темата

"Аз съм певица, с едни от най-високите хонорари. Как ще ме нарича платена компаньонка бизнес дамата с евтините рокли?! И аз мога да кажа нещо...Как се прави бизнес? Как със 79 лв. рокли от село Раковски тя се нарича бизнес дама", отвърна недвусмислено Мария.

Ни в клин, ни в ръкав, и Джулиана Гани реши да се обиди от епитета "компаньонка", тъй като имала изкуствени гърди и устни. Тя защити певицата и нападна Мегз, че Мария имала два брака с известни мъже, а тя нямала нито един.

На страната на Каканашева застана шеф Петров, който се скара с Мария и двамата си размениха реплики на висок тон.

В крайна сметка скандалът завърши със закани за съд.

Мегз и Мария могат да извадят на показ и още тайни от техния живот, но се прокрадват съмнения, че това е част от сценарий. Конспираторите вече заподозряха, че Мегз е куклата на конци на продуцентите и го играе голяма уста срещу някакъв хонорар.

Иначе снощи с неуспешен край завърши мисията на близначките Алекс и Влади, но вместо да си тръгнат - те ще се борят на елиминациите в понеделник като един играч. Те са в конкуренцията на Мегз, шеф Петров и Антон Стефанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хранова яде като ***. Готвача е отвратителен и на глед и на характер. Близначките са излишни. Мара е злобна и превзета. Мъжете са безхарактерни и ***. Антон е малко повече над тях, Алфредо също. Добре е Анджи и Сашка. Сърчаджиева винаги е номер едно като водеща въобще изобщо! Шоуто манипулира, има двоен стандарт относно участниците и победителите. Това много дразни. Участниците не трябва да излизат под никакъв предлог!!!!!!!! Да са си правили сметка дали да влизат в шоуто или не!
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При смях се шърбел на щърбел. И двете са там за пари, тази псевдо "моралистка" е още по зла и от Мара.
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дразни ме готвача.
52
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като няма пари какви бяха тези демонстрации с благотворителност за три хиляди лева,с толкова живее едно тричленно семейство цял месец,много лесно ги раздава Марчето тези пари,лесно ги е изкарала,а платила ли е данъците си върху тях ,я НАП да види!
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че гледам въпросното 'предаване', но от това което видях ... тук по-скоро "крадеца вика дръжте крадеца".
50
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подобни предавания трябва да се забранят със закон ! - Опростачват населението ! Българските медии са узаконена порнографска клоака !
49
0
 
5
 
! Отговори
... преди 6 години
Галин простия *** и той е виновен за състоянието на тази овца. Цитат пред мен, преди няколко години: Офф Галине, дай да се върнем до Истанбул и да купим онова палто което си харесах. И той серсема пали и тръгва.
48
2
 
16
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Злобната *** Петров или Антон Стефанов да се махат, близначките и Мегз да останат. И между другото Мара отварячката като се опитва да засегне Мегз, би трябвало да знае, че точно веригите с евтини дрехи са най-богатите. ZARA е само за бедняци в Испания (тук и Макдоналдс е за баровци иначе :))), а собственика и е един от най-богатите в света. H&M същата работа. Ама то с евтини стоки по се печели бе, Марчеееееее
47
1
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
че ги вратим двете като михаела статия за здравословен живот ;*
46
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грам съмнение в мен не остана защо Мария е разведена два пъти. Много ниско пада , много злобно се кара и заяжда , не и прави грам чест.
45
0
 
19
 
! Отговори
The vice преди 6 години
От чужбина пиша..шоу все пак..в англия е същата пръднятотията този пътнадмина ВСИЧКО..ВСИЧКО И ВсИЧКИ СА ЗА ПАРИ ВЪТРЕ!!!!! Тва са минжитурки всички без изключение,няма един нормално мислещ ЧОВЕК...
44
5
 
9
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Присмял се Хърбел на Щърбел ...Предлага Флашмоб до къщата им в Нови Хан и обстрелване с домати да им покажем какво мислим за тяхната глупост
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да им дадат боксови ръкавици...И да са зафатат...
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** кифла номер Ино хванала за гушата *** кифла номер двИе. Общодържавна новина! Три пъти ура!
41
3
 
8
 
! Отговори
:):) преди 6 години
що се хващате на сценариите на тоз театър. Всеки е с роля и мисия.За народа зрелища и интриги требе иначе кой ще им гледа муцунките префинени.Тия три бона на Мария ББЦ да не са нейни я. Дошла в риалити и взела и касата от къщи....бкабла фалшиф пиар.
40
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 43 Бе на мен ми харесва Александра, но пък като знам, че е имала за гадже тоя *** на снимката и се чудя дали ще я изтрая и 2 дни ако сме заедно.
39
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един читав няма в тази къща в този сезон! И това са ни випове???Забележете!Какъв остава да е народа пък?
38
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да та вземе известен и богат мъж, то голем успех... до къде паднаха тез ромки
37
1
 
12
 
! Отговори
ля ля преди 6 години
какво ни занимавате с тези палячовци!?!!? не стига че по теллевизията пък сега и НОВИНИ за тях!простотата е най-голямата полежка на българския народ!
36
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично държание на шивачка.Язък, че е млада жена.