Тръмп заклейми "хейтърите": Пречат на отношенията с Русия

Президентът на САЩ готов да е приятел и с Ким Чен Ун
12 ное 2017 10:20, Петя Славова
36
Тръмп заклейми "хейтърите": Пречат на отношенията с Русия
Снимка: БТА

Доналд Тръмп заклейми "хейтърите и глупаците", които критикуват усилията му да подобри отношенията с Русия, предаде Асошиейтед прес.

Американският президент, койтопристигна в Ханой, Виетнам - предпоследен етап от 11-дневната му обиколка в Азия, сподели мислите си в серия туитове.

"Кога всички онези хейтъри и глупци ще проумеят, че да имаш добри отношения с Русия е добро нещо, а не лошо нещо. Искам да реша (проблема със) Северна Корея, Сирия, Украйна, тероризма и Русия може много да помогне", написа Тръмп, цитиран от БТА.

Тръмп написа и саркастичен туит за севернокорейския лидер, предаде Ройтерс. "Защо Ким Чен Ун ме обижда, като ме нарича "стар", когато аз НИКОГА не бих го нарекъл "нисък и дебел"? А аз толкова се старая да бъда негов приятел - и може би някой ден това ще се случи!"

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща "грамаден обем на търговия" с Виетнам на стойност "милиарди и милиарди долари" при пристигането си в президентския дворец в Ханой за среща с виетнамския президент Чан Дай Куанг, предаде Асошиейтед прес.

Тръмп и Куанг говориха кратко пред репортерите. Пред президентския дворец в дъждовното утро двамата лидери бяха посрещнати от деца, развяващи американски и виетнамски знамена, а оркестър изпълни националните химни на двете страни. Тръмп е в Ханой на кратка държавна визита и ще даде съвместна пресконференция с Куанг, след което ще отпътува за Филипините.

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че е готов да посредничи между страните с териториални претенции в Южнокитайско море, сред които са Виетнам и Китай, предаде Ройтерс.

"Ако мога да да помогна с посредничество или арбитраж, моля уведомете ме. Аз съм добър медиатор и добър арбитър", каза той в началото на срещата си в Ханой с виетнамския президент Чан Дай Куанг. Двамата ще разговарят за търговия, заяви Тръмп. Предишните администрации не са разбирали от търговия, добави той и обеща, че занапред САЩ ще бъдат третирани справедливо.

Тръмп заяви също, че Северна Корея "продължава да е проблем" и че се надява китайският президент Си Цзинпин да бъде "от грамадна подкрепа", както и че Русия също ще окаже "грамадна подкрепа".

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново заяви, че всички отговорни нации трябва да действат, за да спрат севернокорейската ядрена и ракетна заплаха.

На съвместна пресконференция с виетнамския си колега в Ханой Тръмп заяви: "Ние искаме напредък, не провокации" и "стабилност, не хаос". "Всички отговорни страни трябва да предприемат действия, за да спре режимът на Северна Корея да заплашва света с невъобразими човешки жертви. Сигурността е наша цел", каза американският президент.

По думите му би било "добро нещо" за Северна Корея и за света, ако той и севернокорейският лидер Ким Чен-ун станат приятели, макар да се съмнява, че това ще се случи. Запитан на пресконференцията за туита, в който говореше за приятелството с Ким, Тръмп поясни, че може и да е странно, но със сигурност сприятеляването е възможност.

"Ако наистина се случи, мога да ви кажа, че би било добро нещо за Северна Корея, но също така би било добро и за много други места и добро за останалия свят. Това е нещо, което е възможно да се случи. Не зная дали ще стане, но би било много, много хубаво", заяви Тръмп, цитиран от Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
7
 
! Отговори
до 29 преди 6 години
Русия не окупира,Русия освобождава и се брани,няма значение на територията на коя суверенна държава става това.Русия не избива хора,а спасява хора,независимо колко хиляди изтрепа само за последните десет години.Руските бомби уцелват само лошите,не цивилните.Русия продава оръжия на ислямски дуржави в името на православието.Русия е съюзник с исламски държави в името на славяните.В Русия 20 милиона мюсуломани са християни.Нищо не знаеш за Русия.
28
1
 
5
 
! Отговори
вечна дружба преди 6 години
Дончо Трънски голям катарзис изживя за шаш на троловете - сега освен султана трябва да венцеславят и империалистическия враг до окончателно сразяване на лошата мащеха Дойчланд
27
9
 
4
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Тръмп искал да реши проблема с Украйна и Русия можела много да помогне...Има си хас-нали точно руснаците го забъркаха тоя проблем ,сега пък ще помагат....Като че ли Крим го окупира Сенегал...Смях.
26
1
 
6
 
! Отговори
ЧИИ ХЕЙТЪРИ ? преди 6 години
РУСКИТЕ ИЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ ?
25
5
 
4
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
ТоваришЧи ръгaйте сальотка и Боярешник и да не ви пука... Не бойте се!!
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп докато ги ласкае им превзема пазарите във Азия
23
17
 
5
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 17 ХА ХА "Кога всички онези хейтъри и глупци ще проумеят, че да имаш добри отношения с Русия е добро нещо, а не лошо нещо."От съвременна Русия, никой нищо добро не е видял! Кажи ми една технология или иновация (освен военна), която е допринесла за нещо разумно на този свят. Русия е само един потребител на природни ресурси. Тя стои като един деспот и заплашва целият мирен свят:" Ако не стане по нашата ще унищожим света "-това говорят без думи ***.лер и неговата клика.
22
0
 
4
 
! Отговори
Дам преди 6 години
До ИстинатаИманякакъв резон в твоите думи. И на мен мисеструва, че вътре в ционистко -лихварската клика има някакво противопоставяне и течения,но мислиш ли, че Ротшилдите,градили утопията си и стратегията си цели три века, ще допуснат някакъв си Сорос, дошъл от нищото преди 60 години да им обърква плановете? Сорос е имал късмет да стане главната маша на Рокфелер и главен негов "бушон". Но сега Рокфелер го няма и не мисля, че Сорос ще има куража да се прави на играч пред Ротшилдите!
21
8
 
5
 
! Отговори
руски педеразтрол преди 6 години
Русия създава информационни войски.Създадена е войска заинформационни операции, което е значително по-ефективно и силно от всичко,което по-рано създадохме в това направление, което се нарича контрапропаганда,каза той.Пропагандата трябва да бъде умна, грамотна и ефективна,да се плаща на троловекоито да лъжат колко е велика Русия, добави руският министърът
20
3
 
5
 
! Отговори
А бе преди 6 години
До Hafen die Wahrheit"А Тръмпела е демократично избран,нали?"Ами точно толкова демократично,колкото и тия преди него-лобита,шашми и мноооого пари.В интерес на истината-по-честно и евтино от Хилърито.
19
2
 
5
 
! Отговори
Истината преди 6 години
В САЩ има две групи преследващи една и съща цел,но по-различен начин.Едната е на Сорос и гравитиращите около него(най-вече демократи),а другата-на Ротшилдите.И докато за първите унищожаването на Русия(с всички произхождащи от това рискове) е ключът към овладяването на Света,то вторите смятат,че Русия може да бъде контролирана и използвана в тоя процес,като и се направят някои дребни отстъпки.С оглед на това,че Ротшилдите са вътре в централната банка на РФ и руския бизнес,то е ясно кой е правия!
18
4
 
1
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 3А Тръмпела е демократично избран, нали?
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** за глупости говори ! :)
16
1
 
11
 
! Отговори
haha преди 6 години
До ШопКога всички онези хейтъри и глупци ще проумеят, че да имаш добри отношения с Русия е добро нещо, а не лошо нещо.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"хейтърите":TOVA MOJE BI ZNACHI ZIONISTITE JASNO
14
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
брокерьт знае ли че сащ рьсеха *** над индокитаи години какво се прави наинтерен англ сакс лицемерие няма равно ама и хората там няма да забравят каквоса преживели всичко е отровено там още се раждат с увреждания сенатормакеин знае какво е правил
13
11
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Да, прав е бай Дончо.Хубаво е да имаш приятелство с ***. Само премълчава последната част на изречението: "на нашите условия"...
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народът пречи на демокрацията!
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Готов бил да е приятел и с Ким Чен Ун ли?Ми като се замисля... то и Невил Чембърлейн е искал да бъде приятел с Адолф Хитлер, ама нещо не му се е удало.
10
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нали Русия ги създаде тия проблеми и САЩ.После си ги решават заедно .От 70 г ни разиграват тоя цирк !Тръмп е прекалено некадърен за да води война и го знае.Там се иска поне да си идеалист като Буш младши ,а той не е и такъв.Впрочем той си е чиста проба хейтър в Туитиър и нищо повече .Няма да има втори мандат.