Тръмп – недостоен да чисти WC-тата на президентската библиотека!

"Ю Ес Ей тудей": Ще достигнат ли някога дъното низостите на Тръмп?
14 дек 2017 09:30, Елка Василева
56
Тръмп – недостоен да чисти WC-тата на президентската библиотека!
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Вестник "Ю Ес Ей тудей" публикува изключително остра редакционна статия срещу президента Доналд Тръмп, в която заявява, че републиканецът не е достоен дори да чисти тоалетните на президентската библиотека на Барак Обама, нито да лъска обувките на Джордж Уокър Буш, предаде Франс прес.

"Ю Ес Ей тудей" е единственият национален всекидневник в САЩ и е с един от най-високите тиражи в страната. Той обикновено е с по-умерен тон, но туит на Тръмп за сенаторка от Демократическата партия предизвика острата редакционна статия.

Под заглавие "Ще достигнат ли някога дъното низостите на Тръмп?" вестникът осъжда туита от вторник, в който Тръмп твърди, че сенаторката Кирстен Гилибранд неотдавна го е "умолявала за дарения за предизборната й кампания" и добавя, че тя била "готова на всичко", за да получи финансова подкрепа.

"С последния си туит, в който намеква, че американска сенаторка може да предлага сексуални услуги срещу предизборни дарения, президентът Тръмп показа, че е неадекватен да упражнява длъжността си. Стигането до дъното не спира един президент, който съумява да пада все по-ниско", пише в редакционната статия.

"Един президент, който на практика нарича сенаторката Кирстен Гилибранд уличница, не е достоен дори да чисти тоалетните на президентската библиотека на Обама, нито да лъска обувките на Джордж У. Буш", пише вестникът, споменавайки предшествениците на Тръмп от Демократическата и Републиканската партия.

В статията също се говори за множеството "лъжливи или неверни изказвания" на Доналд Тръмп - средно по 5,5 на ден по изчисления на в. "Вашингтон пост" - както и за коментарите му, които подхранват обществените разделения.

"Тук не става дума за политическите несъгласия, които имаме с всички президенти, нито за разочарованието ни от някои техни решения. Обама и Буш също са се проваляли в много отношения. Те са нарушавали свои обещания и са изричали лъжи, но благоприличието им никога не е било под съмнение", пише "Ю Ес Ей тудей".

"Затова пък Доналд Тръмп като човек е особено ужасен, а поведението му е отблъскващо", пише вестникът.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
До Анонимен 1 Да си чул поговорката за попарата,че каквото си надробил,такава чорба ще сърбаш?Вземете се в ръце и махнете (осъдете)тези цоциалисти-иначе и следващите 28 г.ще орете дъното и поцле отново и т.нНикой не може да ви помогне освен вие самите.
42
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
До Манолски Нищо верно няма в това,което си написал.Трамп е първият президент,който стриктно изпълнява обещанията си.Затова демократите и голяма част от републиканците не могат да го понасят.Кръв пикаят всеки ден.Погледни какъв вой е в пресата и телевизията-96%,на страната на демократите.
41
0
 
0
 
! Отговори
Ром Бакарди преди 6 години
До Деница Виж смартфон "Xiaomi" ,той дава повече отколкото плащаш ,типа това което получаваш е овече отколкото плащаш. Имат малък дефект ,много са "хлъзгави" и постояно скачат от ръката ,иначе са епъла на КИТАЙ.А за лаптопа ,то зависи за какво ти е ,за игра ,за фейсбук),за имидж,за работа ..... и от там "танцувай".
40
1
 
6
 
! Отговори
@ преди 6 години
Ами ако Тръмп казва истината? Някой задава ли си този въпрос?Не виждам защо трябва да бъде обиждан от вестник в уводна статия по този начин. Ако не е истина сенаторката може да му заведе дело за лъжа и обида. Нали? Но не го прави? Защо ли? В страната в която можеш да съдиш всеки за всичко.
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медиите със сигурност заораха дъното.
38
0
 
3
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
До ДеницаДенице, питай на друго място. Или питай Тръмп Сега за него се говори. Сама си просиш да те обиждат извратеняците.
37
0
 
0
 
! Отговори
Деница преди 6 години
До h Не съм уличница девстена съм и съм на 14 сериозно питам.
36
2
 
2
 
! Отговори
h преди 6 години
До Деница"Здравейте според вас коя марка смарфони и лаптопи е най-качествена благодаря предварително?!"кожената марка душа,довечера мога да ти покажа кожения си смартфон - нема по-качествен дай си телефончето да ти сетна едно демо за довечера
35
3
 
0
 
! Отговори
Деница преди 6 години
Здравейте според вас коя марка смарфони и лаптопи е най-качествена благодаря предварително?!
34
1
 
0
 
! Отговори
... преди 6 години
Хахаха добре че са USA Today за да разбереме истината
33
1
 
5
 
! Отговори
х преди 6 години
да-а-а .... боричкането между еврейските кланове в САЩ заприличва на гражданска войнаа от тези голословни обвинения в сексуален тормоз станали преди 20 години в САЩ не останаха например мъже учители (с изключение на 3-то половите .... нали са угодни на юдо-масоните)както и да е дани се избият в САЩ .... гнусна държава, когато се затрият целия свят ще празнува
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато се говори за Тръмп, разбирай Бойко. Когато се говори за Бойко, разбирай Тръмп.Някой марксист го беше казал, с други думи, но е същото.
31
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко е пнооого по-добър от Тръмп. Оня направо не е у ред.
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко е по-добър от Тръмп.
29
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива са всичкити приятели на Путин.
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
27
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тръмп недостоен да чисти WC-тата на президентската библиотека!"Правилно, това е задача за критиците и поръчковите журналисти.
26
10
 
13
 
! Отговори
ЦРУ преди 6 години
Все повече ми харесва този шотландско- германски американец! Тръмп е като Рейгън . а Раша скоро ще е при СССР!
25
10
 
2
 
! Отговори
Ima warning преди 6 години
Серия от земетресения проучва наличие на ядрени термоядрени неутронни и по страшно бомби снаряди и ракети по повърхноста..попаднали са на хиляди на територията США/USA засекли са две големи подводници пълни с мощни високо точни оръжия.
24
9
 
12
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Те хората го изчислиха и гледах видеа с доказателства и цитати на този .... От 80 предизборни обещания до момента е спазил 8 ... Бареков изглежда като ангел пред този тарикат. Големия бизнесмен. Имал пари за това нямало да краде... Ми те всичките имат бе. Бойко сигурно има милиони, да не би да се е оттеглил ? Не го правят за пари, а за ВЛАСТ!