Тръмп минава на диета, трябвало и да спортува

Лекари хвалят "изключително добрите гени" на президента
6
Тръмп минава на диета, трябвало и да спортува
Снимка: Reuters, архив

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е показал нормални резултати при профилактичен медицински преглед и е в отлично здраве, но з него би било полезно да мине на диета с по-малко мазнини и да прави физически упражнения. Това заяви снощи лекарят на Белия дом Рони Джаксън, цитиран от осведомителните агенции.

Още по темата

"Общо взето, цялостното състояние на президента е отлично", каза докторът.

Той добави, че нормалната сърдечна дейност на Тръмп и доброто му здраве се дължат на въздържанието от алкохол и тютюн през целия живот.

По думите му президентът е поискал медицинския тест, за да разсее спекулациите за душевното му здраве, допълва БТА.

Извършените изследвания биха открили симптоми на Болестта на Алцхаймер или други заболявания, отбеляза Джаксън.

Лекарят похвали "изключително добрите гени" на президента и неговата голяма енергичност и издръжливост. Той подчерта, че Тръмп спи по 4-5 часа на денонощие и че би било добре да прави редовно физически упражнения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 6 години
време е... старците да си идат на пенсия нека дойдат млади младите имат друг взгляд на живот че ми омръзхнаха да ги слушам с тези исквусвени воини.санкции цветни революции и равал на държави от страна на сащ един президент идва другия си отива а полетиката е една и съща бедност на страните които нямат ядрени бомби и не са заплаха на сащ
5
0
 
0
 
! Отговори
като няма друго преди 6 години
Като няма друго какво да похвали лекаря - хвали гените :)
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като видя Доналд Тръмп в ролята на президент на САЩ, и се чувствам по-добре че си представям все едно Жорж Ганчев президент на България!Не ме гледай тъпo, американецо!
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ще 20 измислени прегледа да му направят на тоя, за мен му хлопа даската. Цялостното му държание, начин на говорене, жестикулации, нервни изблици и заплахи за нищо добро не говорят. Това е най-комичния американски президент - като излязал от скица. Смятах че Буш е дъното, но има още за дълбане! Какво друго да очакваме от републиканците, които след Рейгън се превърнаха в сбирщина от радикални християнски фундаменталисти и зле прикрити фaшаги..
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп спи по 4-5 часа на денонощие...А Бойко Борисов не спи изобщо!
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Groznilka