Доналд Тръмп за Опра Уинфри: Ще я изоблича!

Президентът на САЩ пожела водещата да се кандидатира за поста му
20 фев 2018 07:40,
22
Доналд Тръмп за Опра Уинфри: Ще я изоблича!
Снимка: Rеuters

Доналд Тръмп разкритикува в Twitter телевизионната водеща Опра Уинфри заради нейно предаване, посветено на първата му година на власт, предаде Ройтерс.

Телевизионната звезда, която работи и за програмата "60 минути" на телевизия Си Би Ес, водеше дискусия, посветена на първата година от президентството на Тръмп. В него за събеседници бяха поканени 14 републиканци, демократи и независими избиратели от щата Мичиган.

Тръмп каза, че е гледал предаването и че Опра Уинфри му се сторила много несигурна и разколебана и че въпросите, които задавала, били пристрастни, а фактите, които излагала - неверни, предава БТА.

"Надявам се, че Опра ще се кандидатира за президент, така че да бъде изобличена и аз да я победя, както всички други!", написа Тръмп в социалната мрежа.

Спекулации, че Опра Уинфри може да се кандидатира за президент се появиха след речта, която тя произнесе на церемонията по връчване на наградите "Златен глобус" през януари. Пред медии тя каза, че не води кандидатпрезидентска кампания.

В дискусията, която тя водела и която президентът на САЩ сметнал за пристрастна, гласоподавателите са поставили под въпрос стабилността на му като президент. Някои от тях обаче са изразили симпатиите си към него.

Самата Уинфри не е направила никакви изявления за или против президента по време на дебата. Тя обаче задала редица въпроси, сред които - дали страната е по-добре в икономически план и дали уважението към САЩ по света намалява?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
6
 
! Отговори
jddn преди 6 години
До Анонимен 18Говори с факти! Икономиката говори друго, цифрите не лъжат. Тръмп вдига Америка от пепелта. Това, че е скандалджия или просто казва нещата с истинските им думи не означава, че не върши работа.
19
1
 
3
 
! Отговори
Чико преди 6 години
Тръмп е от тъмната страна на силата. И в сравнение с Джордж Буш 2 е направо титан на мисълта. Ролята му е да играе лошото ченге известно време.
18
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Опра се кандидатира ще отвее Тръмп и ще бъде чудесен президент! Тя притежава харизмата да обедини нацията, да върне човешкото лице на Америка и да върне обратно съюзниците, които им обърнаха гръб.. Тръмп е разединител и скандалджия, случаите на атаки на расов принци между бели и черни са се увеличили многократно откакто той е на власт! Тръмп е патриот, личи си, че обича Америка, но се държи като бурсук и дава лош пример. Да не говорим, че е избран с руска намеса - болезнен факт!
17
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДониКакво се е доказал бре? Актьор ли-посредствен! Шоумен ли-бездарен! Останаха му милиардите-тръгнал е от наслество плюс връзките на тате! По света има стотици по-успешни милиардери! И накрая президент-най-нехаресваният от американците. От чужденците пък никой не го харесва, дори тези, които го подкрепят на хартия.
16
2
 
4
 
! Отговори
до 15 преди 6 години
Прав си,отряжения ще има след години,но в развитите държави така се действа.Мисли се за след 50-100 години.Не само за утре,дай да се наядем сега пък утре ще му мислим.Преди десет години започнаха да разработват електрически коли,вече се появиха първите модели,имат план след десет години да има много повече елктрички,а след 50 да са масово производство.И след 50 години ще има електрички,а в русия още ще карат ЛАДИ,и ще се чудят,аджеба,що сме пак 50 години назад.
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още по-интересно - как по времето на динозаврите е имало толкова много климатични промени, като не е имало хора, които да влияят? а промените са били по-разтърсващи. И защо сега не падат метеорити на земята?Зелените говорят глупости промените в световен план са минимилни и ще се отразят на живота на Земята след 100, 200, 500 години, или в най-добрия случай - ( по -остър въздух в някои райони, ако садиш борове и то с 2-3 градуса) след цяло поколение, но искат да се дават ТРИЛИОНИ.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 9 - именно това че се отказа от споразумението са кломата, доказва, че Тръмп е умен човек. Зелената мафия искаше да се наливат пари в една каца без дъно. Никой нямаше реални отчети как ще се променят нещата. ОТ 30 години чувам че Венеция потъва с един сантиметър годишно - и още не е потънала. ОТ десет години слушам апокапалиптични прогнози за разтапянето на ледниците и чудно - Холандия още е над водата.
13
11
 
5
 
! Отговори
Анти преди 6 години
Американците се изложиха много здраво с тоя, по-голям *** и от ББ.Но какво ли се учудвам... явно вече само с простотия, скандали и нахалство се напредва.
12
4
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Тръмп може да смята и знае, че белите са повече от черните в САЩ. Затова е възможно да бъде преизбран - за ужас на цялата планета. Гневът на белите мъже в САЩ направи Тръмп президент. Нека да се знае.
11
17
 
12
 
! Отговори
Ммм преди 6 години
Опра Уинфри си е легенда преживе, брато! И парите ги е направила още преди да съществува конкурсът Мис Вселена, който собственик беше Тръмп Пръцц. Да не говорим че Опра е много по-умна, по-интелигентна и по-достоен човек. Този добре че има пари, иначе е кръглаа нулаа. Унищожаваа Светът бавно като началото е ясно: САЩ.
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета колко смело се изказват разни другари и господа си мисля, след като оправихте САЩ може ли да оправите и България. Все пак тука има хора , които разбират от всичко.
9
8
 
11
 
! Отговори
Париж преди 6 години
Дори и само едно действие е достатъчно да разбереш що за човек е Тръмп. а именно: оттеглянето на САЩ от глобалното споразумение за климата. Само 2-3 държави не са го подписали; с тозиш си ход САЩ изпаднаха в изолация и показахха на всички че Тръмп се интересува само от парите---но и природата е важна , нали? и който л мисли различно му желая да се дави в автомобилни газове, както досега.
8
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако тук илязат Марта Вачкова срещу Васил Божков -Черепа, познайте кой ще спечели политическата надпревара. Не, няма да е Марта Вачкова, колкото и да е популярна.Опра няма никакъв политически опит, но за разлика от Тръмп, тя няма и бизнес опит, нито идеи, просто някакви хора я тикат в определена посока. сега й е лесно - говори анти-тръмп и печели точки. Ако седне на президентския стол или трябва да прави нещо от което нищо не разбира или да бъде послушана пионка в ръцете на Килъри Клинтън.
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Специално в икономически План САЩ са МНОГО по-добер отколкото Тръмп взе властта. Безрабитицата намаля с над 2 милиона, индустраланата безработица - с 200 000, пик на борсите от 4,1 до 4,4 процента - от три години не е имало такива високи борси, увеличи се БВП-то, всичкщи говорят че такаав данъчна реформа не е правена от времето на Рейгън, а сега Тръмп подготвя реформа и в инфраструктурно отоншение. да, Тръмп прави повече инвестиции от Обама, но може да си го позволи ФЕД просто печата парите.
6
5
 
13
 
! Отговори
Инж. преди 6 години
До ДониБратле не се излагай. Опра също е милиардерка.
5
11
 
24
 
! Отговори
Дони преди 6 години
Залязваща актриса срещу многократно доказал се бизнесмен - милиардер. Познайте кой има повече акъл в главата?
4
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Императоре,не падай на нивото на тази kyчка!Тя си прави реклама на твой гръб!
3
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само тук да е сбъркал, цена нямаше да има! Дони хич не го слуша главата. Той е писредствен актьор и пълна нула, като шоумен. В сравнение с Опра е едно голямо НИЩО!
2
17
 
9
 
! Отговори
Е тук сбърка преди 6 години
Е точно тук вече сбърка, с една от най уважаваните личности не е ок да се е.аваш, няма начин да му стиска, дори само с тази мисъл вече може да си е създал доста.....народна любов
1
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох, много сложна стана политиката по света! Сложна и опасна...Добре, че поне тук, в България, вече имаме стабилно правителство!