Тръмп и Байдън с взаимни закани за физическа разправа

Бих му хвърлил як пердах! Той е умствено и физически слаб!
22 мар 2018 21:27, Елка Василева
12
Тръмп и Байдън с взаимни закани за физическа разправа
Доналд Тръмп, Барак Обама и Джо Байдън. Снимка: архив, Reuters

Американският президент Доналд Тръмп се закани, че ще надвие на бой бившия вицепрезидент Джо Байдън, ако последният изпълни заплахата си "да му хвърли як пердах", предаде Асошиейтед прес.

В реч в университет в Маями във вторник Байдън подложи на остра критика Тръмп, като напомни за отправените му обвинения в сексуален тормоз.

Той спомена публикуван през 2005 г. видеозапис, в който Тръмп се хвали пред събеседник, че има успех сред жените, на които се харесвало, когато той ги задява.

"Питаха ме дали бих искал да вляза в дебат с този джентълмен (Тръмп), и аз казах: Не!" - заяви Байдън пред студентите, поддръжници на неговата Демократическа партия. - "Ако бяхме ученици в горните училищни класове, бих го завел зад физкултурния салон и бих му хвърлил як пердах".

Днес Тръмп отвърна в Twitter: "Лудият Джо Байдън се опитва да се прави на нахакано момче. А той, всъщност, е умствено и физически слаб и въпреки това ме заплашва за втори път с физическа разправа. Но той не ме познава - веднага ще бъде сразен и ще лее горчиви сълзи. Не заплашвай хората, Джо!"

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
Алексей Воробьов преди 5 години
Кои ще подкрепят Тръмп през 2020:Майк Пенс - вицепрезидентМелания Тръмп - първа дамаДжеймс Матис - министър на отбранатаДжон Кели - началник на кабинета в Белия домБен Карсън - министър на благоустройствотоДжеф Сешънс - главен прокурорМич Макконъл - сенатор от КентъкиКрис Кристи - бивш губернатор на Ню ДжърсиТед Круз - сенатор от ТексасМарко Рубио - сенатор от ФлоридаДик Чейни - бивш вицепрезидентДан Куейл - бивш вицепрезидентДоналд Ръмсфелд - бивш военен министър
14
1
 
3
 
! Отговори
Тургай преди 5 години
Избори 2020 Тръмп срещу Байдън и победа за Байдън, защото е удобен, с половинвековна полит.кариера и здрави връзки със задкулисието.
13
1
 
3
 
! Отговори
Миро преди 5 години
На снимката като гледам са трима президенти на САЩ: 44-ят Барак Обама (2009-2017), 45-ят Доналд Тръмп (2017-2021) и 46-ят Джо Байдън (2021-2025). Липсват само Джими Картър, Джордж Буш-старши, Бил Клинтън и Джордж Буш-младши за да има среща между живите президенти.
12
1
 
7
 
! Отговори
Джо преди 6 години
Сърдити старчета. Боят ще е кратък и двамата ще оцапат гащите. Шоу за избирателите че иначе никой няма да ходи да гласува.
11
2
 
13
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
Е че ако не задяваш жена как ше те забележи.*** феминистко-африканска тактика направена с цел белите мъже да не смеят да закачат жените и от тва да спечелят пристигналите с лодки катунари от Африко-Азия.Аз па предлагам друго на всеки мъж дошъл с лодка да бъде допускан в Европа само след задължителна каст.ация!Звучи добре тъкмо няма и да са агресивни!
10
17
 
5
 
! Отговори
так преди 6 години
САЩ са най великите.Там има всичко,живота кипи,всичко се променя.САЩ може да си позволят да има за президент Каубой,Философ,Афроамериканец,демократ,похотливец на секретарки и пак да си останат велика сила.В Русия и Китай това не може да стане.Там едни същи хора,говорят и правят едни и същи работи по 20 години.Скучни държави,така не можеш да привличеш големите умове,а големите умове управляват света.
9
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дъртия пеrвеrзник Джо Байдън ,яко завижда на успеха на Тръмп сред жените!Тези янки са много завист и злоба се изливат срещу един успял,кадърен и обичан човек!
8
1
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Къде ще е боксовия кьотек?До смърт ли ще бъде?
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези ме кефят! Направо къртят мивки! Каубои и мачовци! Добре, че Путин с неговите 13 бр, руски хакери и Кембридж избраха Тръмп, че да видим истинсклите им лица на хулиогани.Браво Путин! Браво Кембридж! :):):)
6
1
 
9
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Що направо не се сбият за радост на всички?
5
3
 
10
 
! Отговори
БОЙджордж преди 6 години
Джо Байдън открай време си търси боя. То дава акъл и в Украйна и В България и къде ли не. ама Бай Дончо накрая ще му набие чимберите по голата тиква и ще ходи с червено теме за резил на всички!
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има много по-добра и по-важна новина за бай Дончо. Той, виждате ли, изразил желание срочно да се срещне с руския президент Владимир Путин и неговите помощници вече прекрояват графика му.
3
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
голям цирк са, не е за вярване че имат властта да решават съдбите на милиони
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навсякъде и пред всеки се прави на голям мъж.... :)
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Социалните мрежи подлудиха света !