$4,5 млн.! Майкъл Блумбърг плаща US сметката за климата

Милиардерът ще продължи да отпуска пари за това
23 апр 2018 07:32,
11
$4,5 млн.! Майкъл Блумбърг плаща US сметката за климата
Снимка: архив Reuters

Милиардерът и бивш кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг ще напише чек за 4,5 милиона долара, за да покрие финансовото участие на САЩ в Парижкото споразумение за климата за тази година. Това съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Миналата година президентът Доналд Тръмп оттегли Съединените щати от споразумението и така САЩ станаха единствената страна, която се обяви против него.

Блумбърг каза в интервю за Си Би Ес, че се надява Тръмп да промени мнението си догодина.

Бившият кмет на Ню Йорк ще продължи да отпуска пари за споразумението за борба с климатичните промени дори и ако Съединените щати не се върнат в него.

"Фондацията за благотворителност на Блумбърг ще изпълни обещанието си да покрива всички наложени от федералното правителство съкращения на разходите на САЩ за климата", се казва в декларация на фондацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Снощи по бнт показаха филм за подземните богатства на Америка .Показаха как добиват въглища,като заявиха гордо ,че имат залежи за 100г. напред.Ето за това не искат да се съобразяват с останалия свят относно атмосферното замърсяване.
9
8
 
2
 
! Отговори
жестоки врагове са преди 6 години
В Холограми лепени на нови цигарени кутии /готвещи края на фанерозоя/the end of fanerosoic eon/ са инсталирали тежки декодиращи земята и слънцето съоръжения в един кубически нано метър врагове са вкарали до един трилион обемно проучващи скенери./.Ползват техника обемно обсебване на човешки хардуерно софтуерни комплекси от убити техни бивши военни от нашествие преди около 13001 години..
8
6
 
2
 
! Отговори
дигитален терор преди 6 години
обсебени от жестоки врагове вкл чрез наркотици и пси препрограмиране внедряват все по жестоко в редна анти човешка и анти земна техника/Ползват пси обсебени евро комисарки за принуждаване на ЕВропейските страни да харчат стотици милиарди ограбени от народите им за нагло престъпни тежко терористични цели вкл ДИГИТАЛИЗАЦИЯ..Природата се мъчи да неутрализира тежките увреждания.Жестоки вреди нанасят с ХОЛОГРАМНИ Оръжия..Инсталирани на автомобили и цигарени кутии в сателити и камери
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Завърнах се от проучвания на климата снощи. След 12 часа се наблюдава интересно облъчване от Слънцето.Дължи се на дигитално терористична обемно увреждаща техника.Увредени са огромни обеми въздух..работещи на открито могат да получат специфични увреждания на кожата вкл на лицата.НАй тежки увреждания се правят от стотици милиони автомобили с включени фарове денем.Бели скенери прогарят въздушния слой на границата повърхност въздух/led,xenon,halogen,lazer/
6
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати простотията,те не участват ама тоя ще плаща участието ,нищо че не участват.
5
3
 
5
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Очаквам и Путин да даде пари....пардон той е беден като църковна мишка....
4
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези пари са също и наши !Те са изсмукани от вените на всяка държава където е стъпил оцапания в кравешки *** ботуш! !
3
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката генетично дефектно старче.
2
2
 
8
 
! Отговори
Браво. преди 6 години
Искам някой наш милиардер , като Боко например , да направи нещо подобно....
1
9
 
10
 
! Отговори
ined преди 6 години
Така наречените "климатични промени" ги измислиха евреите за да източват пари. Преди му викаха "глобално затопляне" ама откакто взе да се захлажа времето му смениха името.