САЩ с условия пред Пхенян, за да облекчи санкциите

Тръмп иска Ким Чен-ун да ограничи ядрените програми
23 апр 2018 08:05,
14
САЩ с условия пред Пхенян, за да облекчи санкциите
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп няма да предложи на Северна Корея съществено облекчаване на санкциите, преди Пхенян съществено да ограничи ядрените си програми. Това пише в. "Уолстрийт джърнъл", цитиран от Ройтерс и БТА.

Още по темата

"Когато президентът казва, че няма да повтори грешките от миналото, това означава, че Съединените щати няма да направят съществени отстъпки, като вдигане на санкции, преди Северна Корея да ограничи съществено ядрените си програми", заявил пред вестника висш представител на американското правителство.

Преди дни лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун обяви, че страната му прекратява ядрените опити, защото вече няма нужда от тях.

В събота севернокорейският лидер каза, че страната му ще затвори своя полигон за ядрени изпитания, ще спре да прави такива тестове и ще прекрати изстрелванията на междуконтинентални балистични ракети.

Решението е било взето на заседание на Централния комитет на управляващата Корейска трудова партия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
1
 
! Отговори
Бай Стайко преди 5 години
Луди,луди,луди червени жаби,москофили??!!
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МАЧКАЙ КИМ, МАЧКАЙ КРАВАРИТЕ!
8
4
 
5
 
! Отговори
САЩ КЛЕКНАХА преди 5 години
Ким няма да се срещне с Тръмпела при условия.Тръмп отива да се моли, не може да поставя условия.
7
2
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 5 години
спирането на опитите е ясно, то ако оставиш инженерите да подобряват нещо достатъчно дълго,накрая го чупят и не става за работа. но едно са опитите, друго наличните оръжия. ако ким се съгласи да унищожава оръжия, това вече ще е знак че по някакъв начин тръмп е успял да намери подхода. но силно се съмнявам да е така, ким постигна своето - има работещо ядрено оръжие и балистична ракета за "доставка", вече той диктува условията
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ким сгреши. Тръмп, вярно, е изкуфял дядка, но не съвсем. Щом вдя термоядрената тояга, подви опашката.Впрочем, да попитам: Защо Тръмп все с комунисти говори, защо не дойде в Банкя при първия ръководител на ЕС, дон Боко Али Баба?
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ким ясно каза в началото на годината, че целите на изпитанията на балистични ракети и термоядрени заряди са постигнати успешно, поради което КНДР започва масовото им производство.Разбира се, САЩ остават първа сила - в бейзбола.
4
2
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
"Доналд Тръмп няма да предложи на Северна Корея съществено облекчаване на санкциите, преди Пхенян съществено да ограничи ядрените си програми."Значи всъщност е точно обратното. Тръмпи отива на крака да се моли за пощада и мир.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ким е умен и няма да се излъже за да бъде унищожен като Ирак, Либия, Сирия....
2
1
 
11
 
! Отговори
Чичо Дончо преди 5 години
Браво Ким!Добро момче!
1
1
 
15
 
! Отговори
Какво не е ясно? преди 5 години
Севернокорейският лидер каза, че страната му ще затвори своя полигон за ядрени изпитания, ще спре да прави такива тестове и ще прекрати изстрелванията на междуконтинентални балистични ракети, защото ядрените му оръжия са вече изпитани и приети на въоръжение, а междуконтинентални му балистични ракети доказано достигат до територията на главния му враг.Въобще не е споменавал, че ще прави други отстъпки, камо ли да унищожава току-що създаденото с толкова труд и такива лишения, ядрено оръжие.