Тръмп отива в пострадалия от урагана щат Северна Каролина

Най-малко 35 са жертвите на стихията "Флорънс"
19 сеп 2018 08:35, Елка Василева
3
Тръмп отива в пострадалия от урагана щат Северна Каролина
Снимка: Reuters

Най-малко 35 са вече жертвите в трите пострадали от урагана "Флорънс" американски щата, като в Северна Каролина те са 27, съобщи Асошиейтед прес, като се позова на говорителка на департамента за обществена безопасност в този щат.

Американският президент Доналд Тръмп ще посети днес Северна Каролина, за да се запознае на място с последиците от стихията.

Дни след връхлитането на урагана районът се опитва да се справи с причинените от него тежки наводнения, пише БТА. Жителите на град Уилмингтън се редят на опашка за безплатна храна, вода и непромокаеми покривала.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: САЩураган Флорънс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аууу какъв асфалт!!Този все едно Бойко го е полагал.Направо върху голата земя.Явно и в УСА се краде като за последно.Ама с тоя президент-въздухар е така.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъй ли и защо.Да види дали урагана не е освободил място за ново голф игрище за капиталистически алчни св.ини като него ли.Или че да разходи лъскавия нов костюм, като си го представя с лъскавия костюм насред руините и бездомните хора ми правия асоциация с един филм където точно така представяха Антихриста, как ходи сред бедните за да им покаже колко е велик той а как те му стават само за роби.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Trap shtql da pravi selfi tam !