Рейгън е жив! Холограма на US президента впечатлява с автентичност

"Заповядал съм да ме събудят по всяко едно време, ако има национална криза"
11 окт 2018 21:00,
26
Рейгън е жив! Холограма на US президента впечатлява с автентичност
wik

“Заповядал съм да ме събудят по всяко едно време, ако има национална криза. Дори и да съм в делова среща“, Роналд Рейгън.

Президентът на САЩ наистина беше събуден, но от музиея "Роналд Рейгън", недалеч от Лос Анджелис.

С помощта на холограма, музеят пресъздава живота и изказванията на 40-тия президент на САЩ. Тя възпроизвежда с голяма точност гласа, външния вид и дори жестовете на държавния глава.

Проектът по създаването на холограмата отнема на разработчиците 4 години, а инвестицията е в размер на един милион долара.

Резултатът, обаче, е изключителен, твърдят журналисти, присъствали на вчерашната презентация в президентската библиотека в музея "Роналд Рейгън", пишат от БТА.

"Ако трябва да съм честна, усещането е разтърсващо", заяви пред Франс прес Джоан Дрейк, работила в Белия дом във втория мандат на Рейгън и по-късно съпътствала го до смъртта му като негов говорител и помощник.

"Имах усещането, че съм до самия него", каза Джон Хюбуш, близък на покойния президент и ръководител на музея и фондацията "Роналд Рейгън".

Създадена с помощта на високите технологии, холограмата на Рейгън е триизмерна и се гледа без специални очила или други приспособления. Холограмата е изработена с помощта на актьор с телосложение, сходно на това на Рейгън.

За възпроизвеждане на лицето на президента са били използвани силиконови модели, а гласът е от автентични записи на негови изказвания.

Дали, обаче, Рейгън е бил "събуден" по време на национална криза, само можем да гадаем.

Белият дом е съпътстван с множество скандали след като управлението поема сегашния президент Доналд Тръмп. Новият държавен глава е широко критикуван, а мнозина смятат, че управлението му може да доведе до скъсване на дипломатически и икономически отношения с много страни, а още по-крайните му критици са на мнение, че може да се стигн дори до война.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
рейгън е жив, цой е жив, митко воев е жив, само на алтън ага подчинените са си умрели у кожата.
14
3
 
0
 
! Отговори
Бай Силвестър преди 5 години
Моля за извинение, но това което видях е много различно от Рейгън - осанката, жестовете, излъчването и външния му вид. Имам много трайни спомени, тъй като той беше президент три мандата, ако не греша. Тези, който са били съвременници на управлението му, ще ме подкрепят. Технически са се справили, но актьорът който са ползвали не е подходящ, за да пресъздаде реалистично образа на Рейгън. Като цяло са се провалили.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не си оправите звукана видеото да чуем и какво казва ?
12
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая гадина Рейгън пукна..............Интерната го имаме благодарение на учените и инженерите , не на тоя сатанист, гаден, долен ,мръсен!!
11
4
 
9
 
! Отговори
за тях е велик преди 5 години
Благодарение на него, сега имаме този форум и интернет, а благодарение на наивника Горбачьов и изкуфялото политбюро на СССР, сме на дъното по-всичко. Вместо да изтъргуват страха на запада от източния блок и да си запазим най-важните индустрии след 90г ние сами си разградихме "двора" за разграбване. Рейгън няма вина,че не сме били добри търговци, като са планирали промените за източн. блок. Вижте какво направи Китай за тези 30г. Имат цензура, няма многопартииност, но ври и кипи от стоки, и т.н
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АББА подготвят 3 нови песни. Ще ги пуснат по коледа, едната ще е коледна. Дали са им 1 млрд евро за усилието. На въпроса дали ще снимат клипове, отговорили че никой не иска да гледа някакви старци как се клатушкат. Затова ще правят холограми. АББА са много технологични - техен е първият комерсиално отпечатан компакт диск, и големи перфекционисти. Със сигурност ще изпипат и холограмите.
9
3
 
5
 
! Отговори
Мелничаря Кунц преди 5 години
От далече има прилика...отблизо е гола вода и кал в ушите.......
8
2
 
11
 
! Отговори
евала преди 5 години
най - големия
7
0
 
1
 
! Отговори
3 до 4 преди 5 години
До Анонимен 4В увеселителния парк Тиволи могат да се видят в едни подземия такива майсторски направени ужасии, от които кръвта ти стине в жилите, някои пищят, други бързо се омитат.
6
1
 
4
 
! Отговори
Chalgarin dudaev преди 5 години
Na reikiavik sas gorbi sa reshili sadbite na milioni hora.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно кой плати тези 1млн $ ? Частно лице?
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Като например ?
3
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудесно, сега да започнат да попълват колекцията от образи на тъмни сили! Следващият може да бъде МакКейн! В Копенхаген съм виждал и по-страшни неща.
2
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво го показвате тоя кълвач, какво ни инересува нас това.
1
23
 
8
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Малко известен факт е че този го е поемал отзад в Бохемската гора от съпъртийците му републиканци :)