Като от холивудски филм: Най-младата в Конгреса на САЩ

Това е 29-годишната латиноамериканка Александрия Окасио-Кортес
17 ное 2018 07:42, Екип на Bulgaria On Air
41

Тя е млада, амбициозна и напомня на звезда от холивудски филм. Александрия Окасио-Кортес е най-младата дама в американския Конгрес, избрана на скорошните междинни избори.

29-годишната жена е от редиците на демократите и е най-младият член на Камарата на представителите в цялата история на Съединените щати.

Още по темата

Латиноамериканката е израснала в работническо семейство в един от най-бедните квартали на Ню Йорк – "Бронкс". Учи икономика и международни отношения в Бостън и работи, за да финансира следването си, разказва Bulgaria ON AIR.

Александрия е изключително амбициозна млада дама. На 22-годишна възраст тя създава издателство, а шест години по-късно побеждава на предварителните избори в Ню Йорк. Тя е участвала и в предизборната кампания на кандидат-президента Бърни Сандърс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка жена която си отваря устата и си държи устата отворена показва колко куха и ниско интелигентна е.
36
0
 
33
 
! Отговори
She has преди 5 години
IQ 90
35
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало, сайтът! Не мислете, че не се сещаме:Ако беше бяла (White) , а не латиноамериканка (Latino), и не беше от Демократическата партия (Хилари Клинтън), опонент на Републиканската (Доналд Тръмп), изобщо нямаше да ни занимавате с нея колко е млада, умна, красива ... (виж снимката към предишния материал за нея).Човек неволно прави аналогия с вашите публикации за "роми". за "бежанци" ... и други "нестандартни" толерирани.
34
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хваща ме скомино колко проста и плитка, дори без да го знае, пълен фалшив човек. Голям резил, популизмът работи. Поне зад колисните големи ще я до-използват тая да си утвърдат позициите.
33
0
 
38
 
! Отговори
edin преди 5 години
Гледах няколко нейни интервюта. Не блести с голям интелект но е доста пламенна. Обича лозунгите и си няма никакво понятие от математика и икономика. Географията й е като на повечето американци - клони към нула. Остава с впечетлението, че е постигнала всичко благодарение на квотите. Почти като кака си Сара от Аляска само дето е с доста лев уклон.
32
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9На светлинни години назад от Сара Палин !
31
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 22Въпросната левичарка -Сако Габриела Хърст - 1,990 $Панталон Габриела Хърст - 890 $Обувки Маноло Блахник - 625 $......
30
1
 
32
 
! Отговори
Име преди 5 години
представете си само: картина на сиенен от хеликоптера на дойче вела... сънсет булевард е каптиран от млади, брадати майки с деца в ръцете... които търсят справедливост от папата, за децата си от мъжки пол под 15 години... а? но това е е действителността!
29
0
 
32
 
! Отговори
Име преди 5 години
бежанци задръстиха сънсет булевард, ето тове е новина ционист ен ен! можете ли да го постигнете, а евреи?
28
0
 
35
 
! Отговори
Име преди 5 години
нека да се изразя по-академично: щом холивуд е вашият стремеж... обладайте го!
27
0
 
33
 
! Отговори
Име преди 5 години
до бежанците: холивуд е вашата цел!
26
0
 
37
 
! Отговори
Име преди 5 години
холивуд е богат! може да приеме всички бежанци на света!
25
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Случайни хора в политиката няма !
24
0
 
33
 
! Отговори
Име преди 5 години
армията на уса транспортира с всички свои средства бедните бежанци от всички страни до сънсет булевард и малко по-натък, та до силикон вали. липсата на изкуствен интелект за фабриките на парични минуси от уолстрийт е запълнена! ето товА Е НОВИНА!
23
0
 
37
 
! Отговори
Име преди 5 години
само да попитам: най-младата интегрирана госпожа на света (29): харесва ли ви идеята ми, армията на уса да транспортира "бежанците" директно от границата на сънсет авеню? и в силикон вали? все пак "бежанците", поканени от холивуд ще внесат поне разнообразие в дрогата, която приемате... :-)))
22
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Момичето от бронкс" александрия окасио кортес, която победи високопоставения демократ джо кроули, е изправена пред въпроси относно нейната "работническа класа", след като се разкри, че е израснала в богато предградие на север от ню йорк, тя е израснала в богатата област Уестчестър. Баща й е бил архитект и главен изпълнителен директор на kirschenbaum & ocasio-roman architects, pc, който се фокусира върху ремоделиране и обновяване на сгради.Работила за Едуард "Тед "Кенеди най малкия брат на JFK
21
0
 
35
 
! Отговори
Име преди 5 години
"На 22-годишна възраст тя създава издателство, а шест години по-късно побеждава на предварителните избори в Ню Йорк. Тя е участвала и в предизборната кампания на кандидат-президента Бърни Сандърс.". викам си: какво нещо са връзките и шуробаджанащината при другарете! така бе и с фацебука! има-нема на 15 години забременя от баща си и роди фацебука!
20
0
 
41
 
! Отговори
Име преди 5 години
статията ми напомня за автобиографията на партиен член по времето на червенков... "Латиноамериканката е израснала в работническо семейство в един от най-бедните квартали на Ню Йорк "Бронкс". Учи икономика и международни отношения в Бостън и работи, за да финансира следването си,..". работническо дело трева да пасе пред дойче веле!
19
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само пропуснахте да кажете, че е отявлена комунистка и марксистка и дори не се опитва да го крие. Иначе на Тръмп не пропускате да лепите етикети, някои наитина заслужени, но някои абсурдни. Тъжно е да се гледа дезинформацията, която цари в уж информационната ера.
18
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На кой му пука за някаква чарвена овца избрана от ромската мала бронкс за две години дето дори депотат не е .А нещо със статус под парламент