В капана на ледените води - 11-годишен пропадна в езеро

Американски пожарникари успяват да извадят момчето
16 яну 2019 15:15,
6
В капана на ледените води - 11-годишен пропадна в езеро
Снимка: Кадър YouTube, CBS

11-годишно дете e е било спасено от ледените води на изкуствено създадено езеро край Чикаго.

Инцидентът станал в късните следобедни часове в неделя в езерото в Нейпървил, на 50 км от Чикаго, съобщават от "Чикаго Сън Таймс". Сигналът бил подаден от случаен минувач, който забелязал детето, което се намирало в средата на почти изцяло замръзналите води.

На място веднага са пристигнали екипи на пожарната, които започнали операцията по изваждане на момчето. 11-годишното дете казало на спасителите, че краката му заседнали в тинята на дъното.

Цялата операция по изваждането на момчето била заснета от един от пожарникарите, а на кадрите се вижда как колегите му със съвместни усилия разбиват леда.

За щастие, детето е било извадено, настанено е в болница и в момента няма опасност за живота му, съобщават местни медии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
me преди 5 години
До Анонимен 5Преди няколко години езерото в Бизнес Парка в София беше замръзнало до към средата, няколко деца бяха стъпили доста навътре и хвърляха големи камъни буквално в краката си. Никое не пропадна, защото охраната ги изгони.Година-две след това от същото нещо едно дете падна във водата.Просто децата са ***. ;)
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То не тръгва само да излиза, а го издърпват с въже, друг е въпросът каква работа е имало там това дете и как е стигнало изобщо до там.
4
0
 
5
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Както се вижда от видеото не му е много студено на детето...
3
5
 
4
 
! Отговори
Фалшива новина преди 5 години
На видеото не се вижда да разбиват леда, аккто пише в новината. Вижда се как един го връзват с въже и тръгва към детето. То в същия момент тръгва към него, т.е. краката му не са заседнали в тинята на дъното, както се твърди, че е казало. Остава неясно защо само не е излязло от водата.
2
2
 
18
 
! Отговори
Распутин преди 5 години
Американци... Едно дете не могат да извадят от локва... Това ако е в Русия, само ще си излезе.
1
1
 
12
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Езеро... това са гьолове където се събира дъждовната вода