Около Тръмп: Екип от пепелянки, който е извън контрол

Бивш специален съветник на президента издава книга
23 яну 2019 22:25, Елка Василева
19
Около Тръмп: Екип от пепелянки, който е извън контрол
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Нова книга описва президента на САЩ Доналд Тръмп заобиколен от екип, който понякога е "извън контрол", предаде Франс прес.

"Екип от пепелянки: моите необикновени 500 дни в Белия дом на Тръмп" излиза на книжния пазар в Съединените щати следващата седмица. Неин автор е Клиф Симс, бивш специален съветник на 45-ия американски президент. Той взе участие в предизборната кампания на Тръмп, преди да стане част от службата за връзки с обществеността на Белия дом.

Вестник "Вашингтон пост", общественото радио Ен Пи Ар и информационният уебсайт "Акшъс" публикуваха откъси от книгата на Симс.

Според "Вашингтон пост" книгата съдържа "сцени на хаос, дисфункционалност, измама и грубости между президента, членовете на семейството му и служители на правителството".

Авторът критикува и себе си, като признава открито, че е бил ръководен от амбицията си, посочва американският ежедневник.

"Невъзможно е да се отрече до каква степен служителите на Белия дом, включително и аз, понякога бяха абсолютно извън контрол", пише Симс в книгата си.

Доналд Тръмп се стреми да наложи дух на лоялност - черта, която вече бе описана в мемоарите на бившия шеф на ФБР Джеймс Коми, когото президентът на САЩ уволни.

Симс споменава и за друго качество на Тръмп, описано в предишни книги - неспособността му да се концентрира при подробни презентации, пише БТА.

Президентът на САЩ вече няма никакво доверие в екипа си след големия брой течове на информация от Белия дом в медиите, пише Симс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Наско преди 5 години
До ArmagedonViper е точно пепелянка, усойница. Falcon е сокол. А гърмящата змия -Rattlesnake е от семейство Отровници (Viperidae). Дървени философи.
7
5
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
И Рейгън беше посредствен актьор, като Тръмп, но за разлика от него се обгради с професионалисти, които способстваха да стане един от най-успешните президенти. Дони ще остане в историята, като един от най-посредствените президенти!
6
4
 
14
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
Пепелянки ли са, Пепеляшки ли са, не знам, ама работата не е на добре.
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега подпалват гражданска война във Венецуела. Почна се пак.
4
0
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Па на Тръмп да му изпратим от село 2-3 таралежа - те ядат змиите като солетки...
3
20
 
11
 
! Отговори
Mike Pence преди 5 години
Малко хора разбират Тръмп, защото той се опитва да възроди Християнските устои на Америка. Европейските лидери ряпа да ядат пред него. За Путин няма смисъл да споменаваме. Той по-скоро прилича на селски тарикат - колхозник пред Тръмп.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност взимаме най новия модел Ф16 блок 70/72 Ударен Орел. А (випер) е название за модернизация на по стари модели до това ниво ...ама журналисти
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Незнам как( випер ) го превеждате пепелянка ...верно че е от това семейство Но в САЩ това са по скоро няколко вида гърмящи змий .Строго погледнато нямат пепелянки