Заложническа драма в щатска банка взе пет жертви

21-годишен мъж се барикадирал в банка във Флорида и започнал да стреля
24 яну 2019 09:40,
33
Заложническа драма в щатска банка взе пет жертви
21-годишният Зефен Ксавиер, Снимка: CNN

Поне петима души са загинали след заложническа драма в банка във Флорида, съобщава CNN.

21-годишен мъж се е барикадирал в клона на американската банка а след това е започнал да стреля. Загинали са най-малко петима души, но не е ясно дали са служители на банката или са били клиенти.

Според информация на властите сигнал по телефона е бил подаден от самия извършител, който съобщил на полицията, че е застрелял петима души. На място веднага са пристигнали екипи и са започнали преговори с похитителя, но преговорите завършили без успех. Това наложило намесата на американските спецчасти.

21-годишният Зефен Ксавиер е бил задържан и в момента се намира в ареста. Не е ясно какви са били мотивите за престъплението.Според информация на властите извършителят е напуснал работата си преди две седмици

Разследването по случая продължава, а на място работят екипи на ФБР, както и служители от полицейското управление във Флорида.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
От Америка преди 5 години
Давам 1000 долара не всеки отдолу който се е изказал за живота в САЩ или ФАЩ ако наистина живее тук и може да го докаже. Разбира се тези 1000 долара ще са публична информация както и неговото мнение защо е награден ще бъде преведено за тъпите хамериканци. Има ли кандидати за 1000 долара?
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6 и 9Такова рязко отклонение от темата говори за сериозни ментални и психически проблеми.Очевидно сте от този човешки отпадъчен материал, който само вреди на нормалните хора да живеят спокойно.А пропо, не е ли интересно да се види криминалната обстановка в такива страни - отличници като Мексико, Колумбия, Салвадор, ЮАР, Бразилия? Русия, та Русия! Навремето Хонг Конг беше също такава страна, където много се гърмеше. Стана китайска провинция, ела да гледаш спокойствие!
14
0
 
8
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Ами разбира се, щом извършителя е от Бялата раса (виновна за всики злини на света, или поне така едни клюнести чичковци искат да ни убедят), веднага го изтипосват със снимки, ине, презиме и родата му до девето коляно! Виж, ако беше НЕбял, НЕхристиянин (разбирай мохамеданин), щеше да бъде представен като "мъж", "младеж", "мъжът" или "младежът".
13
2
 
5
 
! Отговори
Шаляпин-чо преди 5 години
сащ много огромна страна,абе рошкуль,абе върви при ян-ките,при,кривите,да разбереш с кого си имаш,рабта.Русия е истинската държава,другото е менте
12
4
 
0
 
! Отговори
Сп??нс преди 5 години
Лошо,името е Южно Американско, Тръмп ей сега ще започне да спами, колко са лоши емигрантите и как трябва да започне строежа на втора стена с Мексико.
11
1
 
8
 
! Отговори
Мими преди 5 години
За сведение на коментар 9.В Русия не им гърмят газовите бутилки,а централизираната газова система!Още при социализма при тях всички домове бяха газифицирани !Както тук минават по етажите тръбите за парно,така,там са тръбите с газ!
10
2
 
12
 
! Отговори
смартгалфон преди 5 години
Момчето поне съвсем демократично си е купило автомат от близкия супермаркет,и е дало малък урок по демокрация и свобода на съгражданите си. Какво толкоз?
9
2
 
18
 
! Отговори
Борисов преди 5 години
В щатите трепят бързо, тука ни трепят бавно за да се насладим на агонията.
8
2
 
9
 
! Отговори
до 8 преди 5 години
Ами внимавай, че следващия път като отиваш в банка, има голяма вероятност и ти да станеш част от статистиката, както виждаш добре. Статистиката в смисъл, че на никой няма да му пука за теб, просто ще те поместят в няколко реда в един документ и толкоз.
7
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 7А пък в Русия си лягаш да спиш със страх да не би да гръмне газовата бутилка на комшията, че отиде половината блок :))))))))))))
6
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 7Ти САЩ си го виждал само на картата мога да ти кажа :))) тръгнал да обяснява какво било :)))
5
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей това е щастливия и прекрасен живот в ФАЩ. Отиваш до магазина за хляб и влиза ей такъв добър и законопослушен гражданин, въоръжен с автомат, и повече не се връщаш никога. На никой там, това даже не му прави впечатление. В ФАЩ, живота няма ценност нито стойност.
4
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе днеса що не отразявате руската криминална хроника :) знаете ли колко забавно ще е в сайта ви :) там такива неща стават да се чуди човек да реве ли да се смей ли :)
3
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1Първо САЩ е толкова огромна държава, че дори не можеш да си го представиш. България може спокойно да влезе в границите на един град там. Населнието е близо 350 милиона което има свободен достъп до оръжие. Няма как при това население да няма някой който да не е изперкал и да направи нещо. В една 6 милионна България това е ежедневие общо взето като се има предвид, че ако имахме техния достъп до оръжия да сме се избили за седмица.
2
1
 
23
 
! Отговори
+ преди 5 години
Даа,лошо е това и това може да се случи навсякъде,но верятноста да се случи в държави от третият свят и САЩ е доста по-голяма.
1
1
 
26
 
! Отговори
Казват преди 5 години
че там това е ежедневие навсякъде, като гласност се дава на много малко случаи.