Постигнатото в Белия дом: Направи ли Тръмп скрити послания?

Икономиката на САЩ е в подем, коментира журналист
8 фев 2019 22:08, Петя Славова
9

Имаше ли скрити послания в отчета на Тръмп? Американският държавен глава отбеляза в профила си в Twitter постигнатото през първата година в Белия дом. И не пропусна да подчертае, че е постигнат невероятен успех за страната в много посоки.
Още по темата

"Основното послание на Тръмп беше, че Америка никога няма да бъде социалистическа държава. И то не беше случайно. Никой не очакваше, че той ще каже това. Настъплението на крайната американска левица в момента е много мощно", коментира в студиото на "Денят ON AIR" журналистът Огнян Дъскарев.

Според президента на САЩ, започвайки от престъпността и Ислямска държава и се мине през фондовите пазари и икономиката, се забелязват успехите от работата на администрацията в Белия дом.

Оценката на Тръмп от своя страна става на фона на блокиралата работа на държавната администрация заради спряното финансиране от конгреса.

"Безспорен факт е, че Доналд Тръмп успя да върне голяма част от производството в страната. Икономическият растеж за тези две години, откакто той е начело на САЩ, е около 3,9 - 4%. За всичките 8 години на Обама бе под 2%", каза Дъскарев.

Пред Bulgaria ON AIR журналистът допълни още, че икономиката очевидно е в подем, тя е на първо място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
още първия месец от назначаването си за президент от впк на сащ игра танц съссаби в резултат договори за 350 милиарда със са после с катар и така 2 години700 милиарда бюджет на Пентагона за 2018 непрекъснато сменя някои от екипа си зада прикрива следи
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господин фюрера с перхидролената фризура и без мустака (кво да се прави не го заимства от германския си учител, той беше по- стилен и поне не мязаше на хибрид между Памела Андерсън и Елза Парини с къса коса) остави че за нищо не става, то това вероятно и жена му го усеща за това му иска все пари а за друго и дума не казва, ами вече и му треперят мартинките на тема социализъм и е в истерия.Трябва обаче да уточня нещо крайна левица наричат пряката демокрация, пък в нея народа управлява лично.
2
2
 
7
 
! Отговори
Ястребител преди 5 години
Баахти и прозтите неграмотници ги вадите по телевизиите да се изказват комптетентно по теми, по които явно хабер си нямат. 2017 БВП'то на Америка се разрасна с 2,2%, и през миналата 2018 с 2,9%. При Обама, който прие икономическа катастрофа от републиканеца Джоро Храста!, през 2010 БПВ'то се увеличи с 2,6%, 2012 - 2,2%, 2015 - 2,5% и 2015 с 2,9%!Огнянчо, не знам дали си невеж, или проЗто лъжеш по навик!
1
7
 
12
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
не предприетите отговорности по мерките свързани с климатичните промени ще направят напредъка на икономиката след няколко години да изглежда нещо безмисленноефектът от политиката на тръмп е кратковременен той е от бутиковите импровизиращи бизнесмени за които всичко е в смисълът на сега на момента а не е в солиден дългосрочен план,ще докара 10 млрд ползи за икономиката а ще похарчи 20 млрд за ограда и ще вземе дълг за още 100млрд ситуацията прилича на илюзия с ефект за ден