Тръмп щастлив: Америка е най-великото място на Земята

Това заяви той след разследването за връзки с Русия
25 мар 2019 07:05, Александър Попов
58
Тръмп щастлив: Америка е най-великото място на Земята
Снимка: Reuters

"Америка е най-великото място на Земята", заяви президентът Доналд Тръмп на връщане в Белия дом снощи от Флорида. Това бе единственият коментар на Тръмп часове след като министерството на правосъдието обяви, че разследването на специалния прокурор Робърт Мълър не е открило доказателства предизборният екип на Тръмп да е заговорничил или съгласувал действията си с Русия, за да повлияе на президентските избори през 2016 г.

Мълър разследваше също дали Тръмп се е опитвал да възпрепятства разследването, но не е дал ясен отговор на този въпрос, припомня БТА.

Още по темата
Говорител на Белия дом каза, че президентът няма намерение да поиска главният прокурор да започне разследване срещу политическите му опоненти.

Междувременно лидерите на демократите в Конгреса искат да бъде публикуван пълният текст на доклада на специалния прокурор Робърт Мълър.

"Фактът, че докладът на специалния прокурор Робърт Мълър не оневинява президента по толкова сериозно обвинение като възпрепятстване на правосъдието, показва колко е наложително да бъдат публикувани без никакво отлагане пълният доклад и съпътстващите го документи", заявиха в обща декларация Пелоси и Шумър след като главният прокурор Уилям Бар оповести резюме на заключенията в доклада. "Писмото на Бар поставя толкова въпроси, колкото дава отговори", се казва в декларацията. Според Пелоси и Шумър Уилям Бар не е "неутрален наблюдател" и "не е в позиция да прави обективни оценки".

Лидерът на републиканското мнозинство в Сената Мич Макконъл заяви, че президентът Доналд Тръмп е бил прав за руското разследване. Резюмето на Бар за разследването на Мълър потвърждава позицията на Тръмп, че предизборният му екип не се е опитвал да заговорничи и да съгласува действията си с Русия, за да повлияе на изборите през 2016 г., каза Макконъл, цитиран от Асошиейтед прес. Той предупреди, че усилията на Русия да въздейства на институциите в САЩ "са опасни и смущаващи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Доналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Starija hush преди 5 години
Prav e prezidenta.Blagodarenie na USA videh 41 darzavi po sveta kato turis na po4ivka po krasivite hoteli i plazove.Kogato stane6 amerikanec i po4ne6 da putuva6 po cel svet bez problem 6te razbere6 kolko e velika USA.V bg.kenef do gr.Trun iskaha otkrit list ot miliciqta a za 4uzbina da ne govorim.Plute si tam i ba4kaite za particite bez pari!Az sam O.K.
22
2
 
1
 
! Отговори
Фърчаща краставица преди 5 години
Да така казват индианците (МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ) набутани в резервати. Същото твърдят 60 000 убити по улиците на Велика Америка от огнестрелно оръжие всяка година. 50 милиона американци без право на здравеопазване. "Най великото място на....." пеят щастливо напечатаните долари без покритие. Същото казва ВЕНЕЦУЕЛА следващата страна набелязана да плати фалшивият стандарт на "Най Великото" място на Земята. А на Балканите Душаме Урана им и си мечтаем за тъпият им Мики маус
21
0
 
5
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Стига дърдори глупости ве немец няма държава Германия е измислена от Бисмарк няма такова куче немец не съществува и езикът им е измислен.
20
3
 
6
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
хахаха и тоя немец си вярва... и кое му е най-великото - избиването на 25 милиона индианци, печатането на пари без покритие... ооо да за престъпници като хамериканоидите е най-доброто укритие, зад които стоят ***-ешкенази.
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"там и няма фолклор и история..."Качвай се и заспивай на печката....това е твоя фолклор и история......понял?
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сащ са нацистка държава ,превзета отвътре след всв .От прибраните нацистки военнопрестъпници .По принцип не може да бъдевелика . Предстои й денацификация .All resistance is futile .
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кое е велико ? Че са те разследвалибез да си виновен ? Или че от Кремълви известиха за вземане под прицелна командните ви пунктове и вече неможете да мърдате много ?
16
5
 
10
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Никога не ме е привличала, дори за екскурзия ми е последната в списъка, някак си всичко е много "феик" там и няма фолклор и история...
15
6
 
26
 
! Отговори
Хахахха преди 5 години
Олеле! Тоя тотално е изгубил връзка с реалността
14
10
 
46
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Америка е най-вредното място за земята!!!Крадат по-малките и бедни държави, за сметка на високия си стандарт, абсолютно безнаказано!!!Без Америка планетата ще се възстанови по всички критерии!!! Няма да се надпреварват във въоражаване, а ще гледат бъдещето на човечеството - спиране на изкопаемите източници, откриване на нови технологии и навлизане по-надълбоко в космоса!!!
13
4
 
28
 
! Отговори
sss преди 5 години
стойте си там! не ни трябват вашите военни бази, нито пък да ни учите кое е домокрация и кое не, нито ни трябва да ни налагате вашите измислени ценности!
12
18
 
7
 
! Отговори
Така е .. преди 5 години
И е прав човека.
11
5
 
25
 
! Отговори
1234 преди 5 години
Китай и Русия могат отделно да ги смачкат но не се хвалят.. Сащ са най голямата схема понци, печатане, инвестиране в шпионаж оръжие шантаж и бази, ЗА ДА НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА ИМ ОСПОРИ ПЕЧАТАНЕТО! Но идва обрат. Когато бъде изгонена първата американска база от европа, 10 г по късно тая *** ще се сравнява с индия
10
6
 
38
 
! Отговори
Кристенсен преди 5 години
Добре ве бай Дончо, може и така да е.*** ако е така защо си врете гагите навсякъде по света и имате над 800 военни бази М ?Ето НА сега искате да "демократизирате" и Венецуела що ве, нима сте толкова "загрижени " за народа и и "демокрацията" там или защото мирише на много газ и петрол ?Ми щом сте си щастливи там, живейте си живота както намерите за добре, и не се месете в живота на другите нации и не им изнасяйте "демокрацията " си, па ето сега и Голандските възвишения е и ????!!!!
9
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1 ако добавиш и една Жужа баш вашия свинарник мат описа Олгинче (((
8
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
рублата не харесва това и пак падна
7
31
 
11
 
! Отговори
Яков Кедми преди 5 години
САЩ са велики а русия е в калта при другите червей
6
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаен а сега бомби москва че ни писна от терорягите в тая к,очина
5
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На русофилите естествено това няма да им допадне, но си е самата истина. За русофилията, рая на Земята е русия дето времето е спряло в 20 век, но дори и те не смеят да стъпят там, а си мечтаят за САЩ!
4
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е а най големите въшлювци са в рудия