Тръмп за доклада на Мълър: Пълни глупости!

US президентът нарече доклада "безумен"
19 апр 2019 19:47,
18
Тръмп за доклада на Мълър: Пълни глупости!
Снимка: БТА

"Пълни глупости". Така американският президент Доналд Тръмп описа някои изказвания по негов адрес, станали ясни от доклада на специалния прокурор Робърт Мълър.

"Нямаше нужда да отговарям на направени по мой адрес изказвания в "Доклада", някои от които са пълни глупости и се правят само за да може другият човек да е в добра светлина (или аз да съм в лоша)", написа Тръмп в Twitter.

"Правят се някакви твърдения за мен от някои хора в безумния доклад на Мълър, който е написан от 18 побеснели срещу Тръмп демократи. Тези твърдения са изцяло изфабрикувани и пълни глупости", заяви Тръмп.

Председателят на комисията по правните въпроси при Камарата на представителите на американския Конгрес Джеролд Надлър днес издаде призовка, с която изиска да получи пълния доклад по разследването на ролята на Русия, изготвен от специалния прокурор Робърт Мълър, предаде Ройтерс.

Още по темата

Надлър каза, че не може да приеме редактирана версия, която "оставя по-голямата част от Конгреса на тъмно".

"Моята комисия се нуждае и има право на пълната версия на доклада и основните доказателства, в съответствие с досегашната практика. Редакциите изглежда са значителни. Досега не сме видели нищо от действителните доказателства, които специалният прокурор е проучил, за да изложи аргументацията си", посочи Надлър в изявление, ден след оповестяване на доклада от 448 страници.

Надлър изтъква, че желае да постигне "разумно съгласие" с министерството на правосъдието по отношение на достъпа до доклада, предаде ДПА.

Надлър изтъкна, че докладът сочи, че е имало "сериозни случаи на закононарушения", извършени от президента Доналд Тръмп.

"Сега Конгресът трябва да определи пълния обхват на това предполагаемо нарушение и да реши какви стъпки трябва да предприеме оттук нататък", се казва в изявлението на високопоставения демократ.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До привет от Германия Как е в твоята *** ,с еднополовите бракове и гей о.ргите ?
11
0
 
0
 
! Отговори
Един преди 4 години
До номер 6 беше коментарът ми.
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Импийчмънт за мошенника Тръмп е най-доброто решение ако Сащ искат да си възвърнат поне малко авторитета пред света. Лошото за тях е, че тръмп свали маските и света видя че сащ са нова кървава и безчувствена империя на злото.
9
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Тръмп му е изпята песента. Новоназначеният главен прокурор се опитва да прикрие много от доказателствата събрани от Мълър, но ще не ще трябва да предостави пълния доклад на Конгреса. Още с предаването на доклада Мълър заяви, че главния прокурор може да повдигне обвинения срещу Тръмп ако сметне че има нужните доказателства за това. Гл. прокурор Бар явно е счел че няма такива и е оневинил изцяло Тръмп в рецензията на доклада.
8
6
 
7
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Тръмп поостояно влиза в обяснителен режим. Ако нямаше нещо вярно в доклада едва ли щеше да го прави. Той отрича без никой да го е питал!!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Mental handicap.
6
0
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Ако търсиш истинска ***, погледни България. А и ти самия, в центъра на това нещо виж на какво приличаш с този изказ и нахални заключения от първа инстанция.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, преписвачи на чужди новини, кой ви каза, че човекът се казва Мълър?????Това, че вие освен скапания Английски, на който преписвате новините, никакъв друг езиик не знаете, не ви оправдава да го прекръстите от Мюлер на Мълър.След като правите това, сигурен съм, че не знаете факта, че 67% от бялото население на САЩ има германски корен.Краварите с техния Английски нито една дума не могат да произнесат като хората, но защо набутвате това и в Българския език??????
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отлично, покловник Трампенко!
3
21
 
4
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Като го избраха за президент този човек ми беше много антипатичен , но ми стана много симпатичен когато започна да увеличава санкциите към руската *** !
2
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп започна да отрича всичко като Путин !Очакваме всеки момент и той да каже, че Чепига и Мишков не са офицери от КГБ'то !
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е вярно,че Тръмп няма никаква връзка с Русия!Напълно е възможно Президента да е опънал някоя рускиня!