Тръмп: Нужна ми е помощ от Украйна

Така щял да победи конкурента си Джо Байдън
15 ное 2019 07:30,
16
Тръмп: Нужна ми е помощ от Украйна
Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че не се нуждае от помощта на Украйна, за да победи кандидата на демократите Джо Байдън, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Тръмп участва в митинг в Луизиана в подкрепа на кандидата на Републиканската партия за губернатор Еди Риспоун, който ще се изправи в събота срещу настоящия губернатор от Демократическата партия Джон Бел Едуардс. Това е първият митинг с участието на Тръмп след началото на публичните изслушвания в рамките на разследването за импийчмънт срещу него, пише БТА.

Доналд Тръмп припомни как е победил Джеб Буш през 2016 г. в първичните избори на Републиканската партия и Хилари Клинтън - на общите избори. "Помислете за това и след това помислете за мен", призова Тръмп и допълни: "Хайде да взема малко помощ от Украйна, за да победя заспалия Джо Байдън. Не мисля".

Американският президент повтори отново, че няма нищо нередно в контактите му с Украйна. Той е обвинен, че е задържал американска военна помощ за страната, за да окаже натиск на Киев да започне разследване срещу сина на Джо Байдън.

Тръмп каза още, че разследването за импийчмънт е "тежко" за семейството му. Той критикува демократите, които водят разследването, и го определи като "умопомрачителен лов на вещици".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
6
 
! Отговори
И те така преди 4 години
Джо Бидоня ше победи тръмпаеца на куково лято.
13
3
 
5
 
! Отговори
да допълня преди 4 години
До Анонимен 5Информацията е налице и Джо Байдън сам се похвали с нея да, той е натиснал тогавашния киевски президент Порошенко да освободи главния прокурор на суверенната страна, като го е заплашил със спиране на американската военна помощ за Украйна. И не за друго, а понеже разследва фирма, съвсем законно и с причина, от която синът на вицето на САЩ очаква, а в последствие и получава 3,1 млн. долара. Което синът на Байдън и сам признава, включително неотдавна в свое интервю за тв АВС.
12
3
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Вероятността Тръмп да спечели втори мандат е много по-голяма,отколкото да загуби.Демократите ще изразходят цялата си енергия около импийчмънта и накрая ще спукат гумите след провала му.Освен това нямат подходящ популярен кандидат за битка точно с Тръмп.
11
8
 
5
 
! Отговори
Bye bye преди 4 години
Наслаждавайте се на последните дни на това недоразумение. Щеше да е смешен, ако не беше трагичен.
10
3
 
18
 
! Отговори
Аршинков преди 4 години
Ово е демокрация - начи, няма да разследват далаверите на Байдън, а ще разследват искането на Тръмп, да бъдат разследвани далаверите на Байдън.
9
0
 
10
 
! Отговори
Az преди 4 години
Прочети цитата на тръмпо и ще разбереш журналистическата плява...
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нещо сте объркали заглавието, случайно или не. Той казва, че не се нуждае от помощта на Украйна, а вие пишете обратното
7
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вовата е най - големия ! Сложи им на краварите тръмпи за президент и сега ги бъзика !
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В крайна сметка, нужна ли е или не? Нищо не се разбира.
5
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Той е обвинен, че е задържал американска военна помощ за страната, за да окаже натиск на Киев да започне разследване срещу сина на Джо Байдън."------Объркващо изречение, изкривяващо истината. Джо заплаши, че ще задържи американска военна помощ за Украйна и оказа натиск на Киев да спре разследване срещу неговия син, като за тази цел уволни генералния украински прокурор. Джо сам призна горното. Има го на запис как се хвали какъв е мъжкар, как им е извил врата и как е спасил сина си от затвора.
4
1
 
6
 
! Отговори
Киру-Шарнира преди 4 години
Ся като дойде МухоБойко да те намачка с като ЕЛМАЙРА котка.
3
5
 
19
 
! Отговори
Горкият Тръмп преди 4 години
Най-страшното за теб предстои! Идва Боко Тиквата на посещение във Вашингтон. Готов ли си да те мачка като ХерО....Един съвет Тръмп...стой на разстояние от този индивид--между теб и него поне един телохранител. И носи си слушалки, за да не го слушаш. Те , превода чите ще измислят нещо!
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кво?Нито е имало разследване на престъпните действия на семейство Байдън,нито е спряна помощта за Украйна!Нищо чудно Байдън да е оказал политически натиск над Украйна синът му да не бъде разследван!
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това разследването за импийчмънт срещу бай Дончо е поредният автогол на противниците му. То ще помогне и на най-глухите и слепи задокеански избиратели да разберат какви лични и семейни въпроси и проблеми е решавал Джо Биден, прикривайки се със служебното си положение и високия си държавен пост.