Мъж кашлял умишлено срещу клиенти в супер в САЩ

Обвинен е в тероризъм, отнася глоба от 25 000 долара
Обновена: 2 апр 2020 16:41 | 2 апр 2020 16:38,
18
Мъж кашлял умишлено срещу клиенти в супер в САЩ
Снимка: Pixabay

Мъж е бил арестуван, след като е кашлял умишлено срещу клиенти в супермаркет в САЩ, съобщава bTV. 33-годишният жител на щата Мисури е с повдигнато обвинение за терористична заплаха и му е наложена глоба от 25 000 долара, пишат местни медии.

Още по темата

Полицията била сигнализирана от служителите в магазина, че мъж нарочно кашля срещу клиентите в магазина, „дишал върху хладилника“, а от вътрешната страна на витрината написал COVID.

След инцидента магазинът е затворен за дезинфекция, а полицаите отвели нарушители били със специални защитни облекла. Бащата на мъжа заявил пред местни медии, че синът му не е заразен с коронавирус.

Това е втори подобен случай в щата Мисури, след като на 23 март полицията в град Уорънтън арестува 26-годишен мъж, който облизал дезодоранти в местен супермаркет и задавал въпроса „Кой се страхува от коронавируса?“. Извършителят качил видео с постъпката си в интернет. На него също му е повдигнато обвинение за терористична заплаха, пише „Дейли Бийст“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашите депутати имат почти също толкова мозък. Докато не се заразят половината, няма да се саморазпуснат.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Хората са си направили шега с вируса!" - Полицията си е направила контрашега със антитерористичните мерки!хахахахаха!
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Облизвал дезодоранти!? Тези наистина им липсват първите 7
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората са си направили шега с вируса,хахахаха!
11
1
 
0
 
! Отговори
До N3 преди 4 години
Мдам, разбрах смисъла на написаното от теб, но трябва да го коригираш, коефициента щеше да е доста малък. Когато вероятността нещо да се случи е голяма, коефициента е малък. И на мен, в интерес на истината ми е чудно, че не е получил пробойни...
10
2
 
5
 
! Отговори
курдо коленков преди 4 години
До бай ПешоТи си от талантливите едеоти,дето от всичко правят политика!Или поне така си мислиш!
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бях още дете и не знаех какво е това сифилис, но помня как нашите разговаряха със свои познати относно човек с такова заболяване, който бил на лечение в не знам коя болница и било забелязано, че постоянно е на прозореца и плюе, когато види, че под този прозорец минава някой.Изглежда, че има социопати с такава нагласа.
8
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Ей колко чаламба ще отнесе от чернокожите в затвора не е истина.....тия там са отвратителни копеУета със по 2-3 доживотни присъди и татуирани.Доста банани ще бели....
7
11
 
3
 
! Отговори
бай Пешо преди 4 години
хаха, румен радев тогава колко глоба трябва да отнесе за неговия тероризъм дето подстрекава хората да правят напук на кризисния щаб?
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро: "Масово кашляне в училище в Алабама."
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американците ги избива в най-различни крайности. Всеки има някаква фобия или фикс идея за нещо. И преди ковида едни си купуват подземни бункери и редовно ги запасяват с храна, други колекционират оръжие, трети се запасява с тоалетна хартия, друг има фетиш към обувки примерно.
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А тука без да плюнеш никого в парка и те глобяват 5 000 лв туй нормално ли е ? Може ли да плюем хората в парка за да знаем защо сме глобени. Нека Муфтаджийски да обясни колко глобени хора има в парковете по света, понеже все гледат от другите. Та какви са стътистиките за глобите в парковете по целия свя,т кой колко дезодарAнта облизал не вълнува абсолютно никой.
3
4
 
13
 
! Отговори
Мдам преди 4 години
Този е извадил невероятен късмет,че са го арестували, особено в САЩ,където всеки е законно въоръжен,където и без пандемия населението е брутално изперкало от промиване на мозъците от игри и филми,а каму ли пък сега.Ако имаше залог, коеф.за това този да е разстрелян моментално щеше да е доста голям.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
къде? :))) в супер?! :))
1
9
 
8
 
! Отговори
Коронаджия преди 4 години
Какъв смахнат свят.. заради някакъв си вирус, чиято опасност може да се окаже не чак толкова голяма да криминализират разходките в парка, кашлянето и т. н..