Джо Байдън разкри плана си за борба с климатичните промени

Стойността му е 2 трилиона долара за 4 години
Обновена: 15 юли 2020 10:06 | 15 юли 2020 10:05, Ния Христова
18
Джо Байдън разкри плана си за борба с климатичните промени
Снимка: БГНЕС
Кандидатът за президент на Демократическата партия на предстоящите през есента на 2020 г. избори в САЩ - Джо Байдън разкри плана си за борба с климатичните промени на стойност 2 трилиона долара, предаде БНР.
 
Сумата ще бъде инвестирана за изпълнение на програмата за период от четири години.
 
Байдън очаква енергийният сектор да бъде освободен от замърсяващите въглеродни емисии до 2035 г., а до 2050 г. да се стигне до 100% чиста енергийна икономика. "Няма по-голямо последващо предизвикателство, което трябва да посрещнем през следващото десетилетие, отколкото настъпващата климатична криза", каза Байдън при обявяването на своя план.
 
"Когато Доналд Тръмп мисли за изменението на климата, единствената дума, с която можем да го обобщим е измама. Когато аз се замисля за изменението на климата, думата, за която се сещам, е работни места", заяви още Джо Байдън. Той гарантира, че предложеният от него план ще създаде работни места, които ще разширят средната класа в САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Оххх преди 3 години
Тоя не е казал нищо и няма план за нищо. Тоя план е писан от някой си там си в щаба му. Тоя не иска да ходи на дебат с Тръмп щото не може да изговори едно цяло изречение. Толкова е изкофял вече, че ако го пуснат да говори без телепромптър ще се наслушате на нечленоразделни звуци. Да не говорим, че който му пише кампанията е кръгъл и*иот. Щял да вдига данък доход по време на криза с 8%, тоя не е наред АМА СЕРИОЗНО! Ако го изберат щатите се разпадат, света изпада в брутална рецесия за 1 седмица!
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само не знам как, полуразложения труп Байдън, ще обясни на американците, след като 25% от ню йоркчани не са си плащали наемите за юли, че животът им ще поскъпне в пъти повече заради т.нар "борба с климата". Дядката очевидно пребивава в съвсем друга реалност.
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 12, либерастите не мислят за екология, не се заблуждавайте. Ал Гор стана милиардер от "глобалното затопляне". Пари се вземат от данъците на хората, пренасочват се към техни компании и под предлога че края на света идва, тези *** стават милиардери от милионери. Това е една от най-големите измами на демоНкратите, която върви с трафик на деца, педофилия, тежка корупция, деморализиране на обществото, индокриниране на децата в училище и още стотици дяволски дела.
14
2
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Планът е хубав и сравнението с Тръмп е точно.Проблемът е, че лъже за връзката зелена икономика - добро за средната класа.
13
1
 
6
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
До организаторите на световното нещастие от САЩ - значи ли, че с вируса се свърши, щом Бай Дън заговори за климата? Зелени карти ще пускате ли или може би ще ги направите червени?Дайте инструкции! Ва'ща ****а!
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом в момента забравя, представете си го след 4 години в офиса? Човекът е за пенсия.Иначе е добре да се мисли и за екологията.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големия въпрос е дали чичо Джо е дементен?
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Риако-китайска ***.
9
1
 
6
 
! Отговори
Ее преди 3 години
Ти доживей изборите стани президент пък тогава планирай
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лесно се бори нещо, което не съществува.Но милиардите текат... А правилните хора грухтят...
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Деменцията го е ударила жестоко дядката.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв план ве нещастници? Този нескопосаник през по-голямата част от времето не знае нито къде се намира, нито за какво се кандидатира, нито знае кой е до него. Напълно е изпушил, но е в ръцете на дяволската демоНкратична партия. Те имат план да го сменят с някойдруг , ясно е. А тези 2 трилиона, познайте от кого ще дойдат...познахте. Либерасти=по-високи данъци=нищо свършено
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джо, не се замисляй за дълго, че като заговориш излиза неразбираемо. По-добре разкажи как обеща и даде $1 млрд държавни пиндостански пари на Потрошенко, за да изгони главния укропски прокурор и да прекрати наказателния процес срещу сина ти? Има го на запис и цял свят го гледа и се чуди какъв гьон си и къде са пиндостанските свободни демократи да ти потърсят сметка за използване на служебното положение за достигане и решаване на лични/семейни проблеми.
4
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Додо Кой си ти бе, ***, анализ на Америка и Байдън да правиш. Гледай си чергата и не се меси там.
3
2
 
16
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Байден не може вече дори да приказва. Тежко ментално заболяване го мъчи, деменция, вероятно дори и Алцхаймер. Силите на Злото имат план за него. Или ще го показват по митинги и ще го пазят от журналисти, или официално ще го диагностицират и ще до обявят за некапацитетен. И в двата случая САЩ и света ще управлява еврейското лоби, гравитиращо около Сорос, Гейтс, Чък Шумер и Адам Шиф. Това означава края на Америка -отворени граници, пълен контрол, диктатура и превръщане на САЩ в страна от 3-я Свят
2
0
 
8
 
! Отговори
м дааа преди 3 години
Работни места хахаха, На всякъде по света са същите измамници. Идват отварят 5-10 магазина на немски вериги и кмета гордо обяснява как във всеки един ще се разкрият нови работни места, каато удобно пропуска факта , че е за сметка на дребните еднолични търговци, които ще затворят.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре, ако го попитат какъв му е плана, надали ще може да каже :)