Безредици в Чикаго: 13 полицая са ранени, над 100 са арестуваните

Стотици чупили витрини и разграбвали магазини
10 авг 2020 22:36, Красимир Ангелов
44

Над 100 души са арестувани, а 13 полицаи са ранени при безредици в Чикаго, съобщава Bulgaria ON AIR.

Банди са плячкосвали магазини в много части на града през нощта. Имало е стрелба по служителите на реда, които са отвърнали на огъня.

Стотици хора са чупили витрини и са разграбвали магазини. Все още не е ясна причината за размириците.

Кметът на града определи случилото се като "тежко престъпно поведение". Властите наложиха строги ограничения за стигане до центъра на града за тази вечер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чикаго е вече напълно в ръцете на мафията начело с кмета.
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
така е с черен кмет и полиция BLM си берат по всяко време безнаказано. Виж, ако някой бял пипне - арест и пред съдията на другия ден. Няколко града са безвъзвратно загубени в САЩ, само гражданста война може да промени това.
27
1
 
1
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
До пияница мистикНямаш ли си друга работа, та подкокоросваш нашите л.....и те да започнат да грабят!И без това Боко ги е оставил да правят каквото си искат.
26
0
 
5
 
! Отговори
do 29 преди 3 години
Явно не знаеш вица за сиглето и книжарницата - в деня на детело едно сигле стояло пред витрината на една книжарница и гледало тъжно и замечтано, продавачката го съжалила и му казала да си избере нещо а тя щяла да му го купи а сиглето отвърнало: може ли едно лепилце? Та и от там може да се гепи нещо ценно, не само разпалки за барбекю
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миналата седмица една (бяла) влязла в магазин в Калифорния, отказала да носи маска и като й казали да излезе, си смъкнала гащите и се изпикала на пода. Като извикали полиция, се оказало, че всъщност е влязла да краде. Не знам защо някой може да иска да живее точно н САЩ.
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Черния петък" е отменен като расистки и вместо него вече има "Бял понеделник" - всички африканци могат да си купят каквото си поискат без да го плащат.
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако перифразирам един стар лаф- ""Каквото и да ти приказват, просто става дума , как да се оберат няколко магазина за 4ерна техника. "
22
0
 
13
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
13 полицаи, а не 13 полицая.
21
0
 
13
 
! Отговори
Бегай преди 3 години
Не обяснявай какво имало в магазините в България,ами целувай ботушите на манхалите,като полицията им.За да плещиш подобни дивотии,явно си поне 20 години по гетата на Wild,Wild West!
20
12
 
6
 
! Отговори
Тц в г...ъ преди 3 години
Ууу Black Friday. а ти Тц не напиняй много Шото у рашка на много места и да строшиш витрината нема какво да береш освен Боярщикь некой , понимаеш?
19
8
 
23
 
! Отговори
Тц и пак тц преди 3 години
Не, не, не може да бъде.Не вярвам аз в люлката на световната демокрация да се стрелят като мамуни..Туй е руска пропаганда.В америка текат реки от мед, пари и злато и само да гребнеш и хоп, ставаш милиардер и се пенсионираш моментално.Дааам...
18
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се избият за чифт спортни обувки гoвeдaтa...Представям си ако им падне за бране часовници на Картие и Ситизен, сигурно квартални банди с ванове Тойота с картечници отгоре ще бъдат подкрепление на главния отряд чораджии...американска реалност...
17
12
 
7
 
! Отговори
бай тур преди 3 години
ами нали българи протестирали в Чикаго , ето го резултата :)
16
0
 
26
 
! Отговори
искаме, искаме преди 3 години
Тези докато брали от магазините крещели Искаме, искаме!.Днес сутринта кметът ги пита Какво искате?Те му казали Ми квот дадете.
15
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е то "адвансед мултикултурал социети" както казват хамериканците...
14
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицаите са виновни! Предизвикали са едноклетъчните примитивни маймyyни и се ония си берат телевизори и таблети!
13
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, обаче понеже извършителите са печкu не може да се каже, че са мародери и престъпници! Блек аут!
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спазвайте правата на протестиращите. Тръмп оставка и затвор.
11
23
 
24
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Ей тези поне са тарикати. Уж протестират и те за нещо, ама разбиват магазини и грабят все скъпи неща. А нашите михлюзи за 50 лв на ден и парче пица лежат като истински клошари по цял ден и само час-два се разтъпкват вечерта да повикат малко и после пак бира, ракия и забавления в лагера
10
1
 
34
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Разграбвали магазини - все по дружко си е кротко и мирно в суматохата да отмъкнеш два 60 инчови телевизора и една 1000 ватова стерео уредба - да си имаш за вкъщи...