Байдън прие номинацията на демократите за кандидат-президент

Президентските избори в САЩ ще се проведат през ноември
21 авг 2020 09:32, Ния Христова
42
Байдън прие номинацията на демократите за кандидат-президент
Снимка: БГНЕС
Джо Байдън официално прие номинацията на Демократическата партия за кандидат на президентските избори в САЩ, които ще се проведат през ноември, предаде Асошиейтед прес.
 
Той се стреми към този пост вече от над 30 години, при три опита да спечели Белия дом.
Още по темата
Неговата подгласничка - сенаторката от Калифорния Камала Харис, прие номинацията да се кандидатира за негов вицепрезидент в сряда.
 
Байдън три десетилетия е сенатор от Делауер, преди да бъде избран от президента Барак Обама за негов вицепрезидент. През 1988 г. за първи път се кандидатира за президент. Втроият му опит е отново през 2008 г., преди да лансира своята кампания за изборите през 2020 г. миналата година.
 
Президентът Доналд Тръмп ще бъде номиниран официално като кандидат на неговата партия на виртуалния национален конгрес на Републиканската партия следващата седмица. Общите избори са след 75 дена, припомня АП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Републиканец+ преди 3 години
Байдън прие номинацията: Подобни не ги ли четем за поне 5-ти път: първо го издигнаха, второ го одобриха, трето го пре-одобриха, трето го обявиха за официален кандидат, четвърто той прие да е кандидат, пето той прие и номинацията.......Досадно........
32
0
 
1
 
! Отговори
KAG2020 преди 3 години
шматарок, може да, с измама, нали това правят най-добре демоНкратите - измама. И сега това са сложили на котлона, измама, измама, измама.Ако се замислим, няма нормален човек който да гласува за тая гнида байдън. Кой одобрява подобен изверг, който души малки момиченца, дори пред камерата, и на който децата обичали да галят косматите му крака. ОТВРАТ! Да не говорим че той отдавна не е с всичкия си, той нито знае за какво ще са изборите, нито знае в даден момент къде се намира, нито кой е до него.
31
3
 
1
 
! Отговори
шматарок преди 3 години
до Атанас ВелмазовПрав си ама това не пречи той да стане следващият хахаха САЩ е това все пак...страната на неограничените възможности
30
0
 
8
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Тоя е най-слоабия конкурент за президент в цялата история на САЩ, шансовете му са буквално 0% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29
0
 
9
 
! Отговори
az преди 3 години
ако случайно тоя спечели , ще се оттегли след година по здравословни причини и на негово място ще положи клетва за президент - вицето - чернокожа жена - е тва искат всъщност задкулисните , ама им е ясно ,че ако тя е явния претендент шанс нямат.
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джо Деменцията няма шанс пред Тръмп. Със всеки ден се увеличава броя на афро - американците, мексиканците и азиатците под флага на Тръмп!
27
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво. Мачкай тоя популист, който нищо не направи за 4г.
26
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
"Джо Байдън официално прие номинацията на Демократическата партия за кандидат на президентските избори в САЩ"..-"ПРИЕ"!!!!!..Тоест,ония са го молили и той накрая кандисал...добре,обаче по-долу четем:-"Той се стреми към този пост вече от над 30 години"?!?!?!Как се "приема" нещо,към което се СТРЕМИШ 30 години?......Това ми напомни за един текст от "Швейк"..-:"МИЛОСТИВО БЛАГОВОЛИХ ДА ЗАПОВЯДАМ"..
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън е откровен педофил, не знам кой нормален човек вижда в него алтернатива на Тръмп.
24
2
 
9
 
! Отговори
Ангелов преди 3 години
Този скелет няма никакъв шанс срещу Доналд Тръмп.
23
1
 
3
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Ако сте забравили, и ние имахме 78 годишен кандидат-президент през 2006 година.
22
0
 
1
 
! Отговори
Момче преди 3 години
Някога да си слушал думата "младейшина",дори при първобитниите,се говори за старейшина!
21
1
 
3
 
! Отговори
Вече си преди 3 години
Имаме и Джо Светлината!Но май ще е отражение от Камалата!
20
1
 
18
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Партията на извратеняци те и войнолюбците!
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може и да не е разбрал какво му се случва
18
4
 
7
 
! Отговори
Румен до 19 преди 3 години
Прав си. И аз съм понаправил години,ама да избираш за президент на свръхсила между 74 и 78 годишен ми изглежда перверзно.
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ШалаверовПо принцип си прав, но дефакто той е кукла на конци и ще направи каквото му се каже, най-малко защото в 95% от врмето няма да разбира какво му се казва дори, а това не е благоприятно за света и цялостната политическа ситуация.
16
1
 
13
 
! Отговори
Шалаверов преди 3 години
През ноември Байдън става на 78.Ако спечели, дали ще може да изкара мандата?Толкова ли пък нямаше по-млад кандидат-демократ в тая многомилионна държава?Но през дедовия ми е за янките,който и да спечели.
15
2
 
25
 
! Отговори
Аз казазах преди 3 години
Доналд Тръмп форевър
14
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 11Много американци не подкрепяха войната във Виетнам и безмилоснтото избиване на невинни цивилни ... Не мисля, че това е в негов ущърб. Виентам беше първата война, в която американците хвърляха яйца и домати по заврналите се военни.