Още една жена обвини Тръмп в сексуален тормоз, натиснал я пред WC

Ейми Дорис била заедно с президента на САЩ на US Open
18 сеп 2020 08:58, Нели Христова
120
Още една жена обвини Тръмп в сексуален тормоз, натиснал я пред WC
Снимка: БГНЕС

Още една жена обвини президента на САЩ Доналд Тръмп в сексуален тормоз. Името й е Ейми Дорис. Тя се срещнала с бизнесмена на US Open през 1997 година и дори седяла до него на VIP ложите на тенис турнира. Тогава Ейми е едва на 24 години.

Неприятният инцидент се случва пред баните на VIP ложата. Тя отива до тоалетната, а когато излиза от нея, бизнесменът вече е отпред. "Помислих си, че просто чака своя ред, но за жалост не беше така", спомня си тя. Двамата поговорили няколко секунди, след което Тръмп хваща Дорис толкова силно, че тя не може да избяга.

"Той просто натика езика си в гърлото ми, а аз се опитвах да го отблъсна. Хватката му обаче ставаше по-силна и по-силна, а ръцете му бяха навсякъде - върху дупето ми, гърдите ми, гърба ми, навсякъде. Беше хватка, от която не можех да се измъкна. Опитах се да изкарам езика му от гърлото си със зъбите си и мисля, че го нараних", разказва Ейми пред The Guardian.

Тя също така показва снимки, на които стои точно до милиардера на стадиона на US Open. Нейните думи са потвърдени както от майка й, така й от нейна приятелка, на която тя се оплаква малко след инцидента.

Адвокатите на Тръмп обаче отричат обвиненията. Те твърдят, че няма как подобно действие пред тоалетните на US Opeп да остане незабелязано. Според адвокатите на президента обвиненията са пълна измислица, а зад тях има политическа подбуда.

Пред The Guardian Дорис показва няколко снимки с Тръмп, направени в рамките на 6 дни, както и билета си за US Open. Тя казва, че е прекарала няколко дни с бизнесмена в Ню Йорк заедно с приятеля си Джейсън Бин, който бил близък на Тръмп. А това адвокатите използват като поредното доказателство, че Дорис лъже - защо тя би прекарала и следващите дни с Тръмп след подобен инцидент? Джейсън Бин си задал същите въпроси.

"Аз бях с Джейсън и нямах пари. Нямаше къде да отида. Обикаляхме от събитие на събитие", отговаря Ейми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срам за Сащисаните такъв извратеняк да им е президент.
93
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
има голяма вероятност да е истина, значи тръмп е виновен и трябва да си понесе наказанието! това е според външната му политика!
92
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леко е позакъсняла каката.Как да й повярвам след 23 г., че бай Дончо я е шляпал?Никой разумен човек не вярва на този цирк.
91
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тази либетастка пръдня могат само да вдигнат рейтинга на Рръмп, а ще спечелят от трите най-дългия.
90
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха хаааа, гледай ти какви жени имало...Оплакват се че ги задявали милионери. И то мъже.Не знам ако беше някоя бедна жена какво щяха да правят Няма нормална жена, която да се оплаква от вниманието на мъж.Особено след 23 години.Жените не се оплакват от мъжко внимание, а от липсата му.
89
0
 
3
 
! Отговори
тия са бесни преди 3 години
Няма ги многомилиардните държавни поръчки за "наши хора",Тръмп им врътна кранчето,и тия освирепяха!
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея вече са смешни ;)))Аз ви казвам, че феминистките са за затвора... Като не искаш да та клатят не си надигай полата с усмивка и с ръка протегната за бакшиш. Тая се е пуснала, а той не се е оженил за нея. Сега била тормозена... Еми, феминизъм. Дето вика дядо поп, могат да си ги местят и отзаде, и отпреде. От където им отърва. Е за тва феминистките в затвора.
87
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп спокойно може да обвини демократите в сексуален тормоз ;)))Толкова сексуален тормоз му организираха, че това си е чиста проба сексуален тормоз ;)
86
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е една такава да бъде осъдена на затвор! Едно безпочвено обвинение може да съсипе живота на един мъж. *** разоравяй после че нямаш сестра.... Ама той така ме погледна, че имах чувството чи мъ изнасили.... Аз пък ако кажа тя така ме погледна и завъртя главата че ми изпразни джоба, това е крайно насилствен и травмиращ фскт!Аман от златотърсачки.
85
3
 
4
 
! Отговори
тръмп е номер 1 преди 3 години
Човека е християнин не ми се вярва да е правил подобни неща.
84
0
 
9
 
! Отговори
Да бе преди 3 години
Точно пък пред тоалетната, където могат да го видят сума ти хора ! Измислици за наивници, целящи лично обогатяване !
83
0
 
9
 
! Отговори
екзорсиста преди 3 години
Много искам Тръмп пак да спечели за да видя бесът на демонично обсебените демократи и техните кучета докъде ще отведе...
82
0
 
8
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Ами избори идват, какво да се прави...
81
0
 
11
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Тц,тц,тц....Демек всяка П-ка която случайно се е снимала с Тромпета, може спокойно да го съди за харасмент!?
80
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алооооууу, демократски изчадия...абе на вашия човек му близаха близлката в Оралния Кабинет, а той вместо да се оттегли, изкара още един мандат. А сега ни занимавате с това в коя тоалетна влязъл Тръмп преди 25г.
79
1
 
10
 
! Отговори
Минка преди 3 години
Ето до къде води алчността за пари, за пари какво ли не би направил човек, независимо дали и жена или мъж. Имали някой да вярва на тези скалъпени истории, дори и да е имала подобна случка защо е мълчала до сега, или сега й се дава възможност да спечели доста парички, като плюе по Тръмп. Има много ***, дори и мъже, търсят медийна изява, срещат се с богаташи, за да ги забележат, така се въздигат в обществото сред богатите. Дори голяма част от тях стават и *медийни звезди*.
78
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След някоя друга седмица преди изборите Байдън ще сподели как Тръмп го бил опипвал на млади години.
77
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така изкараха изнасилвач и Кристиано Роналдо, Неймар, Кобрата..
76
0
 
23
 
! Отговори
Me too преди 3 години
Тръмп и мене ме насили. 1987г. големия снег. Влезох в женската WC, а той беше там и ме погледна. Каза ми, че се е объркал и тръгна да излиза, а аз се разкрещях. Никога няма да забравя какво ми причини. Държах тайната цели 33 години. Но точно преди изборите реших да разкажа всичко. Така ми дойде отвътре.
75
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шокиращо разкритие. Тоя кой знае колко бройки има зад гърба си. Какво друго да се очаква от син на милиардер.