Тръмп обеща ваксина срещу коронавирус на всеки американец

До април щяло да има достатъчно дози
14
Тръмп обеща ваксина срещу коронавирус на всеки американец
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че очаква към април догодина да са налице достатъчно дози на ваксина срещу коронавируса за всеки американец, предаде БТА като се позова на Ройтерс.

Още по темата


"Стотици милиони дози (от ваксината) ще постъпват всеки месец и ние очакваме до април да има достатъчно ваксини за всеки американец", каза той на пресконференция във Вашингтон. Президентът добави, че разпространението на ваксината ще започне до 24 часа, след като тя бъде одобрена от федералните здравни регулатори.

"С една дума, ще разполагаме с безопасна и ефикасна ваксина и ще победим вируса", подчерта той.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп може да си обещава каквото си иска само че със стари к****и нов бардак няма как да стане. Докато (без значение републиканци или демократи) няма сносни кандидати за президент и за сенат които са под 50 Америка ще затъва надолу и по надолу.А за ваксината - Тръмп каза първо да видим парата пък после ще мислим за американците.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като я купят от руснаците ще я разпределят
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В света, в които живеем или поне по начина по който ни се представя от СМИ, следва Възхвала на глупостта да се пренапише с новите стандарти.Ако не беше тъжно,щеше да е смешно
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откривателят наPCR технологията е германски учен,получил за това Нобелова награда по медицинаДа сте чули или прочели неговото мнение до колко тозитест е адекватен за откриване на COVID-19 ?
6
2
 
9
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Трябва да се отбележи фактът,че Тръмп е направил много повече за еврейската държава,отколото Обама и останалите демократи.Което идва да ни каже нещо.
5
2
 
5
 
! Отговори
Хм преди 3 години
До АнонименРазликата между демократи и републиканци(м/у Байдън и Тръмп съответно) не е дали са с ев*реите или не,а кой с кои евр*еи е!Щото се оказва,че има и евр*ейско разделение!Со*рос и неговата група държат демократите,а Ротшилдите-републиканците.Иначе крайната цел е една и съща-постигане на Тотален Световен Контрол,различни са методите как да стане и КОЙ точно да командва.
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3Познавям доста масону, които са християни. Не мисмя, *** си добре запознат с идеологията. Иначе има и други групи, които директно се обевяват над всичио и всички и имат и тереса само на групата и членовете си, пдобно на мафия, но вместо бедни сеслми момпетя, там са професори, съдии и бизнесмени.
3
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп щял да спаси християните американци от евреите.. Чакайте да се посмея. Тръмп самият отдавна не е християнин, а масон, което автоматично го прави юдейски сатанист, слуга на Ротшилд. Само му вижте обкръжението - еврейски банкери и министри. Точно толкова зле е като Обама и Хилъри, но с малко по националистически възгледи, което обърка и даде надежда на много хора.
2
4
 
22
 
! Отговори
Гейтс, Бил Гейтс преди 3 години
Спокойно, не се блъскайте! Чипове ще има за всички.
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея за 24 часа ли одобряват ваксините там?