Байдън срещу Тръмп - кой е победителят в дебата?

Двамата кандидати за президент в САЩ не спряха да спорят
30 сеп 2020 10:45, Петя Славова
55

Завърши първият от четирите дебати между Доналд Тръмп и Джо Байдън преди президентските избори в САЩ. Как ще повлияят на страната президентските избори?

"Този, който победи в дебата беше водещият Крис Уолас, защото Доналд Тръмп спореше с него, а Джо Байдън се криеше зад водещия. Много съм разочарован от това, че не се даде възможност на Тръмп да направи дуплики в много от случаите", коментира официалният преводач на срещата между Доналд Тръмп и Бойко Борисов през изминалата година проф. д-р Йонко Мермерски за "България сутрин".

Той посочи, че по време на дебата водещият започвал с обвинение към Тръмп, а след това добавял и последващ въпрос.

Още по темата

"Бях впечатлен как Доналд Тръмп пребори и двамата. Когато Тръмп се бореше срещу Хилари Клинтън, статистиката даваше преднина на Клинтън с 62%, докато сега процентите между Тръмп и Байдън са равни", заяви още Мермерски в ефира на Bulgaria ON AIR.

Гостът изтъкна, че Байдън е нарекъл президента Тръмп клоун, лъжец и най-лошият управляващ в историята и добави, че нападките са с били цел, поради липса на аргументи, с които да отговори на нападките срещу него.

Според Мермерски Тръмп е взел първите най-важни мерки за овладяване на пандемията от Ковид-19.

"В края на януари Тръмп въведе забрана за самолети и пътници пристигащи от Китай и Европа, за да спре разпространението на коронавируса", каза още преводачът.

Проф. Мермерски смята, че е спорно дали голям процент от американските граждани ще гласуват.

"Има масово изпращане да гласуват хора, които не са политически активни", каза още той.

Йонко Мермерски смята, че правилата в различните щати за приемане на бюлетините ще доведат до големи проблеми.

"Преброяването на гласовете може да отнеме седмици и дори месеци", обяви гостът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
5
 
1
 
! Отговори
Манолов преди 3 години
Това нещастно сайтче е пълно с ***-*** - "фенове" на Тръмп. Същият е и мошеникът Мермерски, когото нещастниците от това сайтче ни цитират за дебата, все едно че неговото "мнение" има значение. ***, кво да ги праиш.
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Найдън имаше жици по него. Подсказват му хора дето сигурно немат деменция.
45
1
 
6
 
! Отговори
Тръмп преди 3 години
Заспалият Байдън все пак трябва да бъде тестван за наркотици (преди да разговаря с мен)!
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонмен преди 3 години
Байден направи голяма грешка- когато Трумп мъ каза, че китайците са дали на сина му 1 милиард и половина , Байден каза, че това е лъжа - а има документи за всичко ! И жената на московският кмет му е дала 3 милиона и половина - Байден каза, че и това е лъжа. И затова има документи .
43
1
 
8
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Според мен Тръмп трябваше да остави Биден да се оплете сам в мрежите си, разрешавайки му да довърши поне едно изречение. Биден е дементен, колкото и да го бяха прикрили вероятно с медикаменти това по време на дебата, и Тръмп ако е хитър и може да си устиска егото, само трябва да го остави да говори повече от две изречения без да го прекъсва... Биден гаранция ще се омотае и ще изглежда безпомощен.
42
2
 
5
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Поздраление за обективната статия на вашите страници. И то подписана от г-жа/г-ца Петя Славовa. Това, уви, не се случва често и трябва да бъде пощрявано!
41
3
 
6
 
! Отговори
митя преди 3 години
до сега на всичко, които се интересуват от темата трябва да им е станало ясно, че биден няма никакъв шанс(не че поддържам тръмп).ако биден спечели тези избори, това ще е брутално погазване на права, конституция и фалшифициране при изборният вот.човека не е добре и има със сигурност ниво 4 деменция.как да дадеш на такъв в ръцете ядрени кодове?
40
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън е трагедия отвсякъде. Ако му поверят държавата, сигурно ще я фалира за нула време. Обаче и Тръмп не си помага много с държанието си като непрекъснато сам си вреди абсолютно излишно. Но каквото и да го правиш, Тръмп си е Тръмп. Какво ще става оттук нататък, само един господ знае...!!
39
14
 
6
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Прави впечатление, че всички, които подкрепят Путин, подкрепят Тръмп. ОчевАдно. Правете си заключенията сами.
38
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Независимо дали го харесвате или не, Тръмп е стената, която предпазва от налагането на комунизъм в САЩ, а от там в цял свят за поне още 4 години. Отворете си очите и проучете задълбочено какво се случва. Запада го подкожушиха комунистите, а си мислихме, че с падането на СССР комунизма ще падне. Напротив, стана по-силен от всякога.
37
4
 
21
 
! Отговори
Изгледах го го преди 3 години
Тръмпи направо прегази старчето,оня нещо мънкаше, сучеше,
36
8
 
8
 
! Отговори
ДА ама НЕ преди 3 години
До Анонимен И с Байден и бед него САЩ са на ръба, бай бай
35
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Бридчед, я кАжи кои са тези комунистически създания"CNN, The New York Times, Демократическата партия, хилъри, обонго, педофила байдън и много други включително джаред кушнер.
34
4
 
24
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Тръмп ще регистрира категорично най-лесната и категорична победа в историята на американските избори !
33
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДА ама НЕ"Тръмп е морална развалина"А пък педофила байдън е напрво цвете за мирисане. И мирише на люляк.
32
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РЕАЛНОСТТА"Ако демократите спечелят ще отнемат оръжията на американците"То и републиканците ще направят същото. Ама само законните оръжия ще отнемат. *** и латиносите ще ги оставят да си виленят безнаказано."ще отворят границите за нелегални мигранти"И републиканците ще направят същото. Тръмп сам каза че иска приеме повче имигранити от когатоо и да е през историята."ще орежат бюджета на армията и полицията"Това няма да го напрвят нито републиканците нито демократите.
31
8
 
4
 
! Отговори
ясновидец преди 3 години
Искате ли да се хванем на бас - Кой ще е следващия президент на САЩ?Срещу стария , колкото египетските пирамиди- Байдън, и Кубрат Пулев/не е лош човекът, не е политик/ да противопоставите, боксьорът ще победи. А инече "червените вратове" си харесват Тръмп. какъвто и да е - мошеник, лъжец, не плаща данъци, задява жените - за тях той е НОМЕР 1. Нищо , че е гола вода и кал в ушите. Просто манталитет. Пък и избирателната система на САЩ не е на брой гласове, а на брой мандати.
30
8
 
14
 
! Отговори
РЕАЛНОСТТА преди 3 години
Ако демократите спечелят ще отнемат оръжията на американците, ще орежат бюджета на армията и полицията, ще вдигнат данъците, ще върнат обратно САЩ в корупционната зелена сделка, ще отворят границите за нелегални мигранти, ще увеличат приема на бежанци със 700%, ще отнемат редица индивидуални права от американците, ще учат децата да се срамуват от страната си. Америка няма да бъде повече Америка и ще загуби изключителността си. Америка ще се превърне в Западна Европа с безродни пионки начело.
29
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единия си изпълни голям брой от предизборните обещания в рамките на 3 години, а другия от 47 години дава обещания и нищо не е изпълнил.
28
12
 
3
 
! Отговори
не може да бъде! преди 3 години
Ако става дума кой е победителят в тези дебати от гледна точка на политиката -без съмнение това е Владимир Путин! D ако става дума за това на кого се е удало да се представи по-добре в едно шоу/цирк -не е ясно!?