Няма прегръдка - за пореден път неловък момент между Доналд и Мелания Тръмп

Джил Байдън прегърна съпруга си след дебата, но първата дама - не
1 окт 2020 13:00, Нели Христова
44
Няма прегръдка - за пореден път неловък момент между Доналд и Мелания Тръмп
Снимка: БГНЕС

Първият дебат между Доналд Тръмп и Джо Байдън беше хаотичен, а много американци го определиха като "продължителна паническа атака". Но още нещо привлече вниманието на зрителите - след края на дебата съпругите на двамата кандидати се качиха на сцената за да ги поздравят. И за пореден път отношението на Мелания Тръмп към съпруга й повдигна въпроса за това, дали между тях двамата няма напрежение.

Още по темата

Когато Джил Байдън се качи на сцената, тя целуна и прегърна съпруга си след тежкия дебат. Мелания от своя страна само се усмихна и кимна на Тръмп и застана до него. Малко по-късно той я хвана за ръка

Въпреки че Джил Байдън носеше маска, а Мелания не, тя показа топлина и близост към Джо Байдън. Бизнес отношенията на семейство Тръмп демонстрираха нещо напълно различно - студенина. Виждайки как Джил прегръща съпруга си, Тръмп хвана ръката на съпругата си и на няколко пъти я дръпна за да я накара да го прегърне. Тя обаче не се подчини.

След тези моменти в края на дебата, водещият на Daily Show Тревър Ноа предложи своята остра оценка на случващото се между Мелания и Доналд Тръмп. Според него взривоопасният доклад на NYT за скандално ниските данъци, които Тръмп е плащал и 421 милиона щатски долара дълг, който той ще дължи след четири години - показва, че Мелания може да е приклещена в тази връзка без шанс да го напусне. "Ако се разведе с него, тя получава половината от 400 милиона долара дълг", заяви Ноа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
4
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Пошло. Много пошлост и клозетен стил лъхат от тази публикация! Защо не написахте нещо за книгата с откровения на бившия мъж на Джил Биден, който разказва каква долнa кypвa e тя и как е е чукaлa c Биден, докато е била омъжена за него. Такава златотърсачка не целувки, а и гащите ще му свали пред камера на мистър Алцхаймер.
39
0
 
0
 
! Отговори
Ляв+ преди 3 години
"И после... после някаква омраза се впиваше дълбоко във сърцата. Като гангрена, не, като проказа тя раснеше, разкапваше душата....Но да живееш, когато се отърсва земята от отровната си плесен, когато милионите възкръсват, това е песен, да, това е песен!"
38
3
 
6
 
! Отговори
KAG2020 преди 3 години
Акайте, акайте тухли либерастични отр...епки! Остана ви още месец и президента Тръмп ви е наврял, знаете къде. Чуркайте тая лютива газ, чуркайте на воля. Няма спасение за вас, света се пробужда и ще отхвърли левите изверги целящи да унищожат нормалното общество.Акайте и чуркайте повечко.
37
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе кви са тия фалшиви новини, пълни фантасмагории и свободни съчинения. До кога днес бг ще продължава да бъде такава кл.оака?Аз, за разлика от авторката изслушах дебата.Тръмп тотално смаза Байден, така че на него не му трябваше жена му да го гушка и да го утешава пред цял свят.Байден, по всичко личи, е с дименция... отделно е безпринципно, нагло същество като всеки член на левицата в америка - псевдо-демократите.Дано Бог си го прибере по-скоро, заедно с всички останали ком.унета по света.
36
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То пък все едно повечето семейства умират един за друг след сто години брак, та сме седнали да нищим на Доналд семейните въпроси - простотия до шия.
35
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Карай да върви. Пийте белина да сте здрави, пък какъв кьопек ви води няма значение.
34
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност Тръмп участваше едновременно в два дебата - единият с Байдън и другият с водещия. Води се мащабна хибридна война срещу Тръмп, за да му попречат да получи втори мандат. Щатите от дълго време се ръководят от хора, за които едни сиви кардинали и мултинационални компании стоят над нациите. За тях Щатите са само адресна регистрация. Тръмп няма тези имперски амбиции и е неудобен.
33
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Перкото се отдръпнал,всеки път или тя отстъпва ли той и сега
32
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдъновица колко е дърта?Някой знае ли?Че през намордника не може да се прецени.
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма прегръдка, но има номинация за Нобел за Мир на ДжоБидон.
30
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне нямаше намордник. Кои сте вие да казвате на някого да се прегръща или не ?
29
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отново "интерпретации". Всъщност, Мелания се приближи с лице към него и беше готова, а той само леко врътна глава към нея, без дори да я погледне. Мили журналисти, интерпретациите ви са смехотворни.
28
0
 
7
 
! Отговори
Амер. Мечта преди 3 години
Пари,пари..... Но не всичко се купува....или продава.....
27
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще ни кажат, че чорапите на Байдън са били по-хубави от тези на Тръмп---Смешно звучи, но и тая стратегия я има отдавна. Има цели видеа за това колко са дълги на Тръпм вратовръзките.
26
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
съпругата на Байдън е по всички линии по-хубава от чучвлото до Тръмп.
25
3
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
О!..Ако се наложи,Джил ще преспи с половината Конгрес за да даде "едно рамо" на Кандидата...Джо има нужда от сериозен старт,за това всички маймунджилъциса позволени....а за прегръдките...-Ами то и наша Тиква са засили да прегръща Тръмпът,но оня го спря ..при това доста безцеремонно..
24
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ ако не е шоу, не важи. На никой не му пука за на Меркел мъжа й професора, ама Доналдовците и Меланиите нали са лъскави...
23
7
 
13
 
! Отговори
Радо преди 3 години
Всичките отношения на американците са пълна пародия. Комисионни.
22
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще ни кажат, че чорапите на Байдън са били по-хубави от тези на Тръмп. Важното е нещо при Байдан да се изтъкне като по-добро. Отношенията на Тръмп с Мелания могат да бъдат каквито си искат - той не кандидатства за жених, а за президент.
21
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Доналд Тръмп не е женоугодник и мyхльo да се държи за полата н на жена си.