Вотът в САЩ: Над 50 млн. гласуваха предварително

Така се избягва струпване в избирателните секции на 3 ноември
Обновена: 24 окт 2020 09:31 | 24 окт 2020 09:18, Елка Василева
29
Вотът в САЩ: Над 50 млн. гласуваха предварително
Снимка: архив, БГНЕС

Над 50 милиона американци вече са гласували предварително в изборите за президент.  Избирателите счупиха всички рекорди по ранно гласуване в опит да избегнат струпване в избирателните секции на 3 ноември.

Около 35 милиона американци са гласували по пощата, а 15 милиона в специално разкритите урни за предварителен вот в надпреварата за Белия дом между президента Доналд Тръмп и демократа Джо Байдън, предаде БНР.

Още по темата

Това е рекордно гласуване, като резултатът вече надмина всичките 47 милиона гласове, подадени в началото на изборите през 2016 г., а до изборния ден на 3 ноември остава още повече от седмица.

Демократите призовават хората да гласуват по-рано като предпазна мярка в условията на пандемията от коронавирус. От своя страна Доналд Тръмп продължава да твърди, че гласуването по пощата е предпоставка за измами.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
10
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 19Браво на тръмп, че е нормален мъж!
19
3
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 14Въпросът е и какви данъци.Ако става дума за подоходни - ако не даряваше цялата заплата като президент, вероятно ще0ше да е платил повече.Но нищо не чувам за данъците печалба от фирмите платени в щатите... като от голф игрището например?! Защото за такива данъци става дума в китай.
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 8Китай е най-големият замърсител,защото произвежда всичко за целият свят. А Америка замърсява на второ место в света,защото са най-големият консуматор. И Тръмп иска тази консумация да си остане ,за да печели повече пари. Ама после всички ние ще плащаме цената за последиците.
17
6
 
1
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
САЩ имат еднопартийна Система , гарантирана от Конституцията . Същата е като тази на България преди 1989 година .За това има постоянно Избори за членове на Партията .
16
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младежа Тръмп като студент плащаше изпитите си с парите на баща си. В същото време най - безкомпромисно задоволяваше ниските страсти на своите разкрепостени колежки. Явно не са му били достатъчни и премина на порно актриси като сторми Даниелс. И това ще е бъдещият американски президент - Срам срам срам!
15
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурен съм, че Тръмп не знае всички щатове в САЩ още по малко техните администриративни центрове!
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е можеше да ме убедиш и без да ми слагаш минус! Все пак аз не съм толкова навътре в разпределението на вота по щати.
13
9
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Не надо притеснятся для изборах, мъй уже решили!
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има два ключови щата които ще решат изборите, и това са Флорида и Пенсилвания!Другите са или предопределени, илиКалифорния е с най - големият брой избиратели, а Флорида е с най - много заразени с Covid-19.
11
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е платил в САЩ под 1000 долара данъци, а в Китай над 120 000 долара! Неоспорим факт!Дори и да му се прави одит на фирмите, при добро желание от негова страна, може да каже колко данъци е платил в САЩ. Това не е въпрос на одит, а на негово лично желание. Одита не установява колко данъци е платил, а дали има закононарушения при водното счетоводство!
10
4
 
4
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
До Анонимен...12......АБЕ неОСТЪР !!!!!!...това за непризнаването са клюкарски журн. писания за такива като тебе......ТОВА е ДЕМОКРАЦИЯ бееееее....дори при оспорваният вот -БУШ-Гоор ......Буш спечели със НЯКОЛКО ГЛАСА ....и нямаше нищо !....КАКВО проточване беееее НЕостър ?????? Заради вируса хората гласуват без СТРУПВАНЕ всички на 3-ти !
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпросът се свежа до това дали изборите ще бъдат признати и от демократите или пък от републиканците ако настоящия им Президент спечели отново.А колкото до изборите и масовостта им,ще зависи от тангетирането на едната или другата страна.Затова е и това необичаино проточване на избори в Америка.Но все пак,каквото е желанието на избирателите,това ще е.
8
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Тръмп ще спечели ама какво от това след като нищо не се променя.
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки хвали Китай а Китай са наай-големият замърсител.Белият човек тотално затъпя за съжаление.Антилогичен страхлив и нерешителен.
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп отегли Дащ от парижкото споразумение защото то прави икономиката на Сащ неконкурентна по отношение на Китай.Защо всеки говори за климата но никой не говори срещу Китай които са огромен замърсител.
5
7
 
11
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
АБСОЛЮТНО сигурно е преизбирането на Тръмп - на 100 % !!!!!!!!! ЗАЩО ??? Защото американците гласуват според портфеила си !! ...А фактите са следните - при встъпването на Тръмп - БВП на САЩ = 15 хил. мил. $ ......на Китаи = 15 х.м. $.........на Раша = 2.4 х.м. $.....а преди пандемията ...на САЩ = 24 х.м $..........на Китай = 13 х.м. $ ........на Раша = 1.6 х.м. $ .............и доходите в САЩ с 30 % НАГОРЕ !!! Ако може в САЩ ще има и Тръмп-3..4.. ....неможе.но в БГ може -следва " Бориссов- 4..5.
4
7
 
25
 
! Отговори
Изглежда преди 3 години
Тръмпи спря войните, които предшествениците му започнаха и работи за народа си. Той е и първият, който каза на не*грите И либерастите, че няма да им търпи номерата. Да иляди! Дано спечели пак.
3
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е вреден за света. Отрича климатичните промени и оттегли Сащ от Парижкото споразумение. Трови планетата докато останалите се чудят как да я спасят. След 20 г като стане пустиня тук ще си спомняте само какво е било да има сняг. Това е заради такива като тая тиква бизнесмен която мисли само как да изкарва пари.
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези двамата ли са цвета на нацията им? Хеле пък Байдън, него направо си го представям с памперс
1
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демокрация има във Швейцария, където хората могат да участват във вземането на решения. Във САЩ няма демокрация, а компромиси и то само във изборния ден през останалото време си е светска диктатура Във момента във САЩ всичко е принизено и опростачено до избора да оставят или да махнат Тръмп. Това не е демокрация, а компромис.