Тръмп отново с твърдения за изборни измами

Те обаче остават непотвърдени с доказателства
3 дек 2020 08:34, Елка Василева
30
Тръмп отново с твърдения за изборни измами
Снимка: архив, БГНЕС

В 46-минутно видеообръщение, публикувано в социална медия, президентът на Съединените щати Доналд Тръмп повтори неподкрепените си с доказателства твърдения за изборни измами, предаде ДПА.

Демократът Джо Байдън спечели изборите, проведени на 3 ноември, но Тръмп отказва да отстъпи и продължава да спори без доказателства, че е имало нередности с тъмните стаички и гласуването по пощата.

Дни след изборите станахме свидетели на дирижирана кампания за миропомазване на победител, въпреки че в множество ключови щати преброяването продължаваше, заяви Тръмп в изказване от Белия дом.

Още по темата

Трябва да се даде възможност на конституционната процедура да продължи. Ще защитим почтеността на вота, като се уверим, че всяка законна бюлетина е преброена, каза той.

Тръмп заяви, че някои бюлетини са подадени от името на починали хора, а изборни урни незаконно са били допълвани, въпреки че изборните власти твърдят, че гласуването е преминало без инциденти.

Ден по-рано американския министър на правосъдието Уилям Бар, съюзник на президента, каза, че министерството му не е открило доказателства за сериозни изборни измами, които биха могли да променят изхода на изборите, припомня БТА.

Екипът от кампанията на Тръмп заведе многобройни съдебни дела подадените по пощата гласове в ключови щати да не бъдат зачетени, но почти всички бяха прекратени поради липса на доказателства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
McDonald преди 3 години
e история НЕзапомнена!
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 11Пишеш на купчина балкански говедари, които не знаят що е то съд. То видя и изслушването. Някой от представителите изобщо нямаха работа, да са представители, но такъв е светът днес.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14Прав си. Още помня, как затовриха хората като *** за суматии и часове, когато имаше и референдум.
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20Голям разбирач.
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви измами какви пет лева? Да грешки има но те са единични в рамките на допустимото както е имало грешки и на изборите през 2016 но тогава никой нищо не каза. За да станат измама грешките трябва да са твърде много и да променят изхода на изборите но такова количество няма. Тръмп винаги води съдебни дела които са дълги и накрая приключват в негова полза но не и този път защото сега е срещу думата на народа. А този път и адвокатите му са смешни. Сидней внесе документи за окръг който даже не съще
13
2
 
0
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
ХА...ХА...ХА........Резултата е 410 -124 ел. гласа за Тръмп.....печели и Калифорния ( от Рейгън насам ) !
12
5
 
5
 
! Отговори
sofeto преди 3 години
"Бозовия" бе решил по примера на ***, Лукашенко, Ердоган, Орбан, "Полската качка" и други подобни да управлява но му биха дузпата и сега се върти кат шугава`оФца, неопраена!
11
10
 
8
 
! Отговори
Все тая преди 3 години
Дали има доказателства или не няма абсолютно никакво значение . След като тези които управляват САЩ - корпорации, банки и еврейски лобита, не го искат на власт . както го поставиха там , така и го махат. Със скандал. Или тук путинските джудженца удобно не си спомнят как Тръмп беше избран с подкрепата на Путин ? Доказана от доклади на ЦРУ .Сега шеф Путин не е доволен и е нормално в БГ джудженцата му да надават вой. Все тая. Копейки няма да получите . Ша гризете брезова *** тая зима.
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Странни избори!Да твърдиш, че в България имало "зорки погледи " на изборите... трябва да си л у д . Ако наистина си бил "председател" ??? / в интернет всеки е каквото си иска,без да дава доказателства/ сигурно си спомняш случая по медиите на един възрастен софиянец който беше съобщил за ЦЯЛА КООПЕРАЦИЯ "мъртви души" в избирателните списъци от адрес който не съществува поради събаряне на сградата...А за македонците регистрирани на поляната в едно наше село на които признаха гласуването ?
9
3
 
6
 
! Отговори
Странни избори! преди 3 години
Като сравнявам провеждането на избори в САЩ и у нас много ме учудва твърдението на Тръмп и републиканците за масови измами. В миналото бях председател на избирателна комисия в секция в Ж.К. Младост в София и през цялото време на изборния процес в комисията имаше представители на всички политически партии, участващи в изборите, а също и наблюдатели и застъпници от тези партии. Преброяването накрая се извърши под зоркото на всички тези хора и не беше допусната злоупотреба с нито един глас.
8
4
 
5
 
! Отговори
Що Лъжете? преди 3 години
Доказателства има, не проблемът дали има или няма доказателства. Доказателствата са част от процес. Трябва след като има доказателства да има разследване, дело и после да се види дали доказателствата оправдават искането на Тръмп за отмяна на милиони бюлетини или НЕ! Не лъжете че няма доказателства има 40 000 страници с показания, свидетелства, експертни мнения и доказателства!
7
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмпоня твърдения има, доказателства - йок. Жалък е!
6
9
 
10
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Тръмп дои тръмпанзетата. 170 млн им е измъкнал до вчера на балъченжата! :)
5
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 14 декември има още време, а времето за съдебните битки се мери с месеци. Бай дън спечелил черешка от CNN и само толкова.
4
11
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Мачкай Доналде бебешките кръвопийци.
3
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самата им система на гласуване е пълна бъркотия.
2
13
 
6
 
! Отговори
измама преди 3 години
В САЩ направиха измамата на века, както пред 1990 година комунистите фалшифицираха изборите и това предупредели развитието /изоставането/ на България за десетилетия напред. Наглеците, измамниците са по кресливи, по-видими, продажните медии официализарат тяхното мнение и накрая те побеждават. Да виждате нещо ново? Не, нали? И днес в България е така. Всички знаем и виждаме кои са продажните/високоплатини от Дубай/ медии.
1
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
E какви повече доказателства от това, че са гласували умрели хора? Само заради това трябва да касират изборите.