Мелания вече спря да се преструва, тръгна си показно от Тръмп

Тя не спря за снимка при пристигането им във Флорида
22 яну 2021 17:00, Нели Христова
155

За пореден път Мелания Тръмп бе заснета да страни от съпруга си Доналд Тръмп. Когато двамата кацнаха във Флорида, оставаше само час преди Джо Байдън да стане следващият президент на Америка.

Излизайки от самолета, Доналд Тръмп се спря, за да може пресата да му направи снимки, махайки и усмихвайки се. Но Мелания, която бе облечена в красива дизайнерска рокля, само погледна през рамо и продължи да се отдалечава от съпруга си.

Видеото, в което Мелания просто си тръгва от Доналд Тръмп, е гледано милиони пъти, а потребителите в социалните мрежи не пропуснаха да се посмеят на чужд гръб. "Ако "писна ми" беше човек", написаха от The Lincoln Project. Това заключение беше повторено от много други потребители в Twitter, като @FESAUGUSTOS, който озаглави клипа: "Мелания каза: Договорът ми да се преструвам приключи преди 7 минути."

Потребителят @diegoebarros написа: "Мелания вече е приключила със всичко. Тя вече се отказа да позира", докато кореспондентът на GQ Джулия Лофи се пошегува: "Кой знаеше, че Мелания има толкова отлични комичени възможности."

И други клипове и изображения на Мелания Тръмп от сряда предизвикаха раздвижване в социалните медии.

Няколко изображения, на които Доналд Тръмп младши, Ерик Тръмп и Иванка Тръмп са емоционални, докато гледат прощалното обръщение на баща си, бяха споделени в социалните мрежи. А самата Мелания просто се усмихва, докато се качваха на един от ВВС, за да заминат за Флорида.

Потребителят на Twitter @ roflo83 реагира на усмихнатата Тръмп, като написа: "Тя изглежда толкова щастлива", докато @chronicann туитна: "Мелания с истинска усмивка."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
3
 
21
 
! Отговори
Никола преди 3 години
Мелания е прекрасна ! Перфектна ! А вие какво сте , погледнахте ли се ?
103
4
 
34
 
! Отговори
* преди 3 години
Каква помия изля пресата по тези хора и по Мелания включително, за какво да се спира? Тя е единствената съпруга на президент която не е представена на корицата на НИТО едно списание, през цялото президентство! Вог например, винаги прави снимки на челната корица на всяка една от съпругите. Но не и на Млания! Това е странно, отчитайки че Мелания е професионален модел и единодушно се знае, че не е имало такава блестяща първа дама от времето на Пат Никсон.Отговор на отвратително отношение, а не преструване е това, според мен.
102
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гош Путин няма жена.
101
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха каквито и поръчкови и манипулативни статии да пускате ние ви знаем,че сте шорошова нео-либерсатка медии СОБСТВЕНОСТ на хазарите от сем.Блумбърг
100
10
 
41
 
! Отговори
Пижо без Пенда преди 3 години
Тръмп да е жив и здрав. Бог дълги години живот и здраве да му дава за да завърши започнатото.
99
13
 
46
 
! Отговори
импийчмънт!? преди 3 години
Тръмп научи нещата по трудния начин!И вече е друг човек!Наивния добродушко със захаросаните представи за политиката в САЩ вече го няма!Треска ги тресе демокрастите от шубе,че може пак да се кандидатира!И повече крадливите им номера няма как да минат!
98
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, че се е отместила встрани и продължава накъдето я води протоколът, не означава, че е напуснала Тръмп. Просто не иска да маха дълго на феновете, от които получи толкова много...
97
32
 
23
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
ами щом договорът е приключил хаиде в словенското село с мотиката хем нямаобразование хем не знае англииски хем фасони
96
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това по-значим факт ли е от номинацията на Байдън за финансов министър - бивш шеф на ФЕД? Или журналистиката вече се свежда до копипейст от социални мрежи? Щото в Гугъл даже пише кой е ФЕД :)
95
6
 
60
 
! Отговори
Шмулия Скрофи преди 3 години
"Джулия Лофи се пошегува: "Кой знаеше, че Мелания има толкова отлични комичени възможности."Коя е Джулия Лофи, какво е комичени....изобщо какъв е тоя бълвоч, каква е тая повърня, що за имитация на статия?
94
12
 
5
 
! Отговори
Сорри преди 3 години
Като гледах еднообразните жестове на Мелания, доста куфалка си беше. Но нали е славянка, наше момиче.
93
2
 
17
 
! Отговори
Глобално затопляне преди 3 години
Посветената в Кабала Грета Тунберг е прекалено стара за ходещия труп на глобалистите. Иначе щеше да е велико.
92
4
 
25
 
! Отговори
Анти-либерал преди 3 години
Щом вече паднахте до там, че да цитирате The Lincoln Project, много сте зле.
91
16
 
4
 
! Отговори
. преди 3 години
Само не разбрах това Мелания ли е или Меланий??
90
5
 
45
 
! Отговори
Готин преди 3 години
На кого му влиза в работата да се бута в ,, кирливите ризи,, на семейство Тръмп. Те имат право на личен живот и да го живеят, както те си искат.
89
7
 
17
 
! Отговори
dvb преди 3 години
Още преди да стане президент си личеше че нямаше търпение да се махне от него или той дa пукне :D Сага трябва една книга да напише само за живота с него и ще е тотален бестселър
88
2
 
19
 
! Отговори
I Like TRUMP преди 3 години
Bulgarian boy from Los Angeles !
87
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова сте смешни, че няма на къде! Lincoln Project! Боже, Боже опази само дето е доказано, че един от създателите им е педофил, *** няма нищо! Жалки, смешни "медии", но спокойно 2024г. е близо! Тогава, когато Доналд Тръмп се върне на бял кон в Белия дом, ще ревете либерасто-***!
86
6
 
2
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
До истукан,А ти не можа ли да "закачиш" нещо по-младо, че за тази дъртата си се размечтал?
85
28
 
12
 
! Отговори
Шивачът преди 3 години
Типично за жените когато корабът потъва!!!