Пристигащите със самолет в САЩ – с тест и под карантина

Байдън нареди мярката заради новите варианти на COVID
22 яну 2021 08:27, Елка Василева
7
Пристигащите със самолет в САЩ – с тест и под карантина
Снимка: архив, БГНЕС

Американският президент Джо Байдън разпореди всеки, който пътува за САЩ със самолет, да си направи тест за коронавирус, преди да се качи на борда и да остане под карантина след пристигането си, предаде ДПА.

"Заради новите варианти на COVID, за които научаваме, въвеждаме нова мярка за хората, пристигащи със самолет в САЩ от други страни", каза Байдън в реч, в която обяви плана на правителството си за борба с коронавируса.

Още по темата

"В допълнение към носенето на маски всеки, който идва в САЩ със самолет от друга страна, ще трябва да се изследва, преди да се качи на самолета, и да остане под карантина, когато пристигне в Америка", добави Байдън.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Б.Г. преди 3 години
И какво е толкова страшното и новото?Австралия е така от 10 месеца. Всеки кацащ е в карантина 2 седмици. Хем хотелите доволни, хем населението не се панира с глупости.Англия се опитва да направи същото но да е 10 дена.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън с този вирус ще разруши постигнатото от Тръмп.
3
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудиха се как да го постигнат контол над населението и успяха. Няма нужда от чипове, след като нормален и здрав човек трябва да се доказва, все едно е престъпник. Психозата с корона вируса отвърза ръцете на скопените политици.
2
3
 
19
 
! Отговори
А така Джо! преди 3 години
Пълно затваряне и изолация му е м.о.й.к.а.т.а. 80 милиона недоволни работещи данъкоплатци как се удържат иначе. Само стригане, глоби и унижение - върна Америка във времето на фараоните! Честито ;) на печелившите. Май следващите 10 години да не си американец в САЩ ще стане положението.
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що бе за карантина направо в Гуантанамо да кацат там си знаят работата.