Байдън отмени забраната транссексуални да постъпват в армията

Силата на Америка била в нейното многообразие, смята той
26 яну 2021 04:00, Анисия Иванова
108
Байдън отмени забраната транссексуални да постъпват в армията
Снимка: БГНЕС

Президентът Джо Байдън отмени днес забраната транссексуални хора да постъпват във въоръжените сили на САЩ, наложена от неговия предшественик в Белия дом Доналд Тръмп, предаде Ройтерс.

"Президентът Байдън е убеден, че силата на Америка се основава върху нейното многообразие", се казва в съобщението на Белия дом.

"Да позволим на всички квалифицирани американци да служат на своята страна е по-добре за въоръжените сили и по-добре за страната, защото всеобхватните въоръжени сили са по-ефективни сили", гласи документът.

През 2016 г. тогавашният президент демократ Барак Обама разреши на транссексуалните лица да служат открито във въоръжените сили и да получават медицински грижи за смяна на пола. Републиканецът Тръмп замрази решението на Обама, но остави на служба вече приетите транссексуални. С днешното си решение Байдън изпълнява своето обещание от предизборната си кампания, припомни Ройтерс. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
7
 
! Отговори
Обезоръжен преди 3 години
Ква армия бе байрън, напечатайте малко пари и за световен мир, храна и лекарства, джендърите ви отдалечават от утопията.
43
0
 
4
 
! Отговори
Паткан преди 3 години
До АнонименЩом не са писали ти от къде знаеш ? Или сега си го измисли. Дай някакъв линк на някой който е писал... ако можеш. Фантазьор. Това да не ти е Холивуд с Рамбо и капитан Америка дето "пребиват " враговете със стотици . ей тъй на .Дай линк за да ти повярват .
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мерзоста идва"След 3 дни, още на първото си плаване един нищо и никакъв айсберг потопи Титаник!"Хич не е бил нищо и никакъв, но както и да е. Не пишеш литературни творби, така че усмири си малко изказа.
41
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПатканАма не писаха после, когато се изсипаха още 10 американеца и издирах "биячите", като трошиха коли и осакатиха 3 човека, от които двама дори не са били в дискотека онази нощ ... нееее, това не се писа.
40
1
 
10
 
! Отговори
Паткан преди 3 години
Някой спомня ли си американските войничета дето Туъркваха / въртяха си заднницте в хърватската дискотека и ги бяха пребили , та се прибрали разплакани във военната си база ? Байдъна сега иска да им увеличи бройката в армията . Тъй де. "Правете Любов а не война" било новата идея на Американската армия .Войничетата много ама много искали да ги изпратят на "военни действия " в Африка ... и да ги плени племето отглеждащо най-големите "патки" в региона .... и да им ги дава , да им ги дава .....
39
2
 
9
 
! Отговори
Мухаха преди 3 години
Тръмпестия за мен беше най-голямото недоразумение като президон, но ТОВА за забраната на меки китки да служат в армията си остана единствения му разумен закон .... и ето на, Бидоня го отмени . Сега вече третополовите в Армията на САЩ ще превишат досегашните 37%. Ще има още и нови центрове за епилация и развлечения в Американските бази.... още по-големи разходи за виагра и папмерси ще продължи традицията за конференции на обратните в Армията и още много дни на "Офицери ходещи на високи токчета".
38
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Извратеняшка работа - плюите сега тръмп
37
0
 
3
 
! Отговори
Транс джендьр преди 3 години
Бабаидьне - искам да се любим
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хвърляйте плетките и грабвайте бомбичките ...
35
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-загубента държава в света! Срам и позор за целия свят!
34
2
 
13
 
! Отговори
Мерзоста идва преди 3 години
1912-капитанът на Титаник преди заминаването гордо се изрепчи- И Господ не може да потопи този кораб! След 3 дни, още на първото си плаване един нищо и никакъв айсберг потопи Титаник! Сега тия в Америка се самозабравиха- от пример в много отношения ,те станаха за посмешище и позор! Не се учудвайте на предстоящите тайфуни,цунами,пожари,заметресения не само в САЩ,но и по света-тая мерзост,която дойде -ще доведе само и единствено до Божия гняв! Содом и Гомор не бяха пощадени, та тия ли?
33
1
 
13
 
! Отговори
Demonaz преди 3 години
Къде е Пиночет ???? Само той може оправи африканските щати.
32
0
 
7
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
Абе то и аз искам да бодна съседа щото ми е антипатичен и ме нерви. Е така просто да му е за урок и трябва да предложа в общината и тук да се приеме за джендърите . Като е с перука по малко ще ми се кара майка ,а и така поне лелката ще си представям.
31
3
 
29
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
ЗАПОЧВА СЕ !!!!АМЕРИКА И БРЮКСЕЛ - МЪЖКА ПРЕГРЪДКА !!!!
30
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократът Байдън освен, че ще съсипе Америка но и ще направи много злини на човечеството.Знаем на какво са способни либералите и демократите пълна разруха и декрадация при тяхното управление.0
29
5
 
3
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
А аз си препрочитам книжката за мравката Марвин
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бой на трансджендъри в тъмна нощ...
27
5
 
18
 
! Отговори
Е преди 3 години
ВСЕ *** ДА ТЕ ОХРАНЯВАТ В КАПИТОЛИЯ, ДЪРТ КОМУНИСТ КРАДЛИВ!
26
4
 
16
 
! Отговори
Македон преди 3 години
Джо Байдъната е преродения Аце Педеро!
25
9
 
22
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Картофът Байдън беше 47 години във висшата политика на САЩ и не направи нищо,освен за себе си!Сега покълна и се размириса на транскомунизъм!