Последствията: Лоялни членове напускат Мар-а-Лаго заради Тръмп

Дори местните жители не го харесват
26 яну 2021 21:00, Нели Христова
174
Последствията: Лоялни членове напускат Мар-а-Лаго заради Тръмп
Снимка: БГНЕС

Много от някога лоялните членове на Мар-а-Лаго, си тръгнаха, защото вече не искат да имат връзка с бившия президент Доналд Тръмп, според автора на една от книгите за курорта.

"Това е много обезсърчено място", казва Лорънс Лиймър, историк и автор на "Мар-а-Лаго: Вътре в портите на властта в президентския дворец на Доналд Тръмп". Но допълни, че членовете "не са загрижени за политиката и казват, че просто храната не е добра".

Лиймър сподели, че е разговарял с редица бивши членове, които "мълчаливо напуснали", след като президентството на Тръмп приключи.

Бившият президент се премести в имението на Палм Бийч, Флорида, след като мандатът му приключи миналата седмица. Но без подкрепата на президент, работещ от Белия дом, гостите изведнъж откриват, че Мар-а-Лаго е загубил своя блясък. По време на пандемията в хотела не е имало развлечения, а Лиймър констатира: "Това е тъжно място ... не е това, което беше."

Недоволните членове може да доведат до по-малко приходи за Тръмп. Когато той беше президент, много хора платиха до 200 000 долара за членство в Мар-а-Лаго, посочва Лиймър. Но той е на мнение, че те едва ли ще продължат да плащат тази цена.

Мар-а-Лаго отдавна е осмиван от критиците като крехък, задушен клуб, изпълнен с легенди за Тръмп - някои от тях фалшиви. Водещият Джими Кимел в петък разказа за свое посещение в курорта точно преди Тръмп да стане президент. "Не бихте могли да преувеличавате колко комична е обстановката“, каза Кимел в подкаста на Бил Симънс на The Ringer. "Всички там са на 100 години."

Кимел сподели, че е отишъл в курорта преди около шест години, за да вечеря с Хауърд Стърн, който по това време е живял близо до имота. Той определи присъстващите в Мар-а-Лаго като "прегърбени хора, които ядат мека храна" и каза, че мястото е покрито със снимки на Тръмп.

"Беше просто тихо и ужасно място", спомни си Кимел. - "И сега той живее на това ужасно място."

Хотелите и хотелиерските компании на Тръмп бяха особено силно засегнати по време на пандемията от коронавирус, но продажбите в курорта Мар-а-Лаго се увеличиха през последната година от 21,4 милиона на 24,2 милиона. През 2019 г. бившият президент премести постоянното си местожителство в курорта във Флорида от Trump Tower в Ню Йорк. Но остава под въпрос дали ще му бъде позволено да живее там постоянно, защото това може да наруши споразумението му от 1993 г. с град Палм Бийч.

"Дори тук хората не го харесват", каза Лиймър, имайки предвид жителите на Палм Бийч - много от които гласуваха за Тръмп с надеждата за по-ниски данъци и процъфтяващ фондов пазар. "Това е просто още един признак за това как силата му е намаляла."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партенките на Шорош!Истината е,че Тръмп прави паралелно правителство във Флорида!
104
3
 
7
 
! Отговори
11 преди 3 години
Туй Мар-а-Лаго един път книга, втори път клуб, трети път курорт, всъщност кво е?Аве откъде ви копаят такива бaламурници ве? "Подкаст"? Идиотска работа ...
103
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вие откъде знаете, че местните не го харесват, бе кукумицини ?? Да не сте били там случайно ...???
102
6
 
14
 
! Отговори
Дааа преди 3 години
Свобода на словото и дезинформацията по американски.
101
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната порция лъжи .
100
3
 
15
 
! Отговори
някой си преди 3 години
Хора, Тръмп го няма или просто не можете да оцелеете ако не пишете нещо за него???
99
7
 
0
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 125Дядо, гледай си пенсията и не се занимавай с мен :)))
98
3
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
А, забравих, също ми кажи, колко цифри има като брой в този първи трак и коя програма се използва за запис. Само една кажи, че аз имам 4 :)))
97
3
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 123Кажи ми петата цифра от първи трак на картите какви два варианта има и какво означават и ще ти повярвам, че говориш истината :))) Както и какво значи първата цифра от същия трак
96
2
 
2
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
о пияния мистикИ не ме интересува на коя страна е бил и коя грешна и правилна. Това само вие, комунистите делите така хората.-----------------------------------------------А стига бе, верно ли няма значение , не знаех че е така? И чак сега разбрах че не ти, а аз съм бил комунист, щото съм поддържал анти-комунистите в САЩ. А ти дори да поддържаш комунистите там, си имал биткойни, което пак ме прави мене комунист !
95
5
 
2
 
! Отговори
123 преди 3 години
Сега сериозно, аз пък имам 600 биткойна купени преди почти 10 години. Кой прав кой крив сега а? Всеки може да пише каквото си иска в интернет
94
12
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До А сега сериозноАз имам 500 биткойна в електронния си портфейл. Купих ги 2016 година, когато един биткойн беше 900 долара. А сега сметни с колко разполагам в момента, към днешен курс. И понеже виждам, че явно си голям "спец", кажи ми ти какво имаш и с колко разполагаш :))) И не ме интересува на коя страна е бил и коя грешна и правилна. Това само вие, комунистите делите така хората. Аз ги деля на умни и глупави. А Дъмб определено беше най-глупавия Президент на САЩ. Пий белина и се успокой :)
93
6
 
7
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
До пияница мистикАко спреш с пиенето тогава и митификациите може да те напуснат. Фалитите когато са преценени правилно са също законен бизнез трик. Но не съм тук да отварям очите на всеки бунак, безплатно. И провери колко е наследил Тръмп. Добър човек ли е по душа Тръмп- не знам. Но знам че бе на правилната страна през цялото си президентство. И това е важното, а не прическата му. А това е смъртен грях за вашингтонската мафия
92
15
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Никога няма да забравя какво каза един от най-големите брокери на Уолстрийт за Доналд Дъмб след Световната Финансова Криза 2007 - 2008 година: "В тези смутни времена, когато всеки ловеше риба в мътна вода повечето от нас успяха да станат мултимилионери, а милионерите милиардери. Само и единствено Тръмп успя да фалира..." Оказа се, че "големия" бизнесмен няма нищо спечелено, а всичко е придобито чрез наследство, цялата му империя, която в момента той е стопил наполовина
91
3
 
2
 
! Отговори
Плана за Бъдещето преди 3 години
на Юдеи-Семитите и Другарите им Китайци-Арийци е изготвен и в него Бели-Европеиди са на са пун!
90
5
 
11
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
Щото знаем че шубето е голем страх. Ний комунизма сме го преживяли вече и не ни учудват такива неща. Но САЩ тепърва ще му ядат попарата. Учат се в движение, че Партията не се церемони с враговете на народа. И народната власт на антифа и блм не си поплюва. Само дето на прогресивните ще им счупят петолъчките в САЩ. Щото САЩ не е Русия.И подръжката на Тръмп от народа дори се увеличава .
89
1
 
8
 
! Отговори
Киро Х преди 3 години
До МуахахаЗа съжаление си абсолютно прав за плановете им, но Богъ ше разруши изчадията адови и няма да успее планът им.
88
4
 
7
 
! Отговори
Додо преди 3 години
"Това е много обезсърчено място", казва Лорънс Лиймър, историк и автор на "Мар-а-Лаго"=======================================A Лорънс Лиймър знае най-добре! (готово, написах го, къде да си получа шекелите от Сорос?)
87
6
 
3
 
! Отговори
Муахаха преди 3 години
Китайските Комунисти напръскаха САЩ и Европа с Уханска Чума като хле бар ки с Райт, скоро ще дойдат да изметат труповете и заселят САЩ и Европа с чистокръвни Китайци-Арийци. САЩ и Европа принадлежат на Китай от Древни Времена.
86
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека лаят,бла бла йуо ве искат ли жена за нощ влизат къде беше.Избраха си *** дето ще умре осрано ,с памперс и по средата на мандат.Другото не е манипулация и няма значение.Тъкмо ще видим как оядени *** от кастата на Клинтън от ден за час сменят имот.Бог ми е свидетел,на мястото на Тръмп и ако имам неговите пари...Бай Дъмп е далеч и *** ката...Но ,бих платила на бая наемни убий ци да ми поразчистят района,защо не и новия ми щат.