Нови адвокати влизат в екипа на защитата за импийчмънта на Тръмп

Процесът е заради събитията от 6 януари
1 фев 2021 07:26, Ния Христова
10
Нови адвокати влизат в екипа на защитата за импийчмънта на Тръмп
Снимка: БГНЕС
Доналд Тръмп назначи двамата адвокати в екипа, който ще го защитава на делото за импийчмънта му. Преди ден стана известно, че двама водещи адвокати напускат защитата на бившия президент, предаде Асошиейтед прес. Двамата нови адвокати са прокурорът от Алабама Дейвид Шон и Брус Карстър, прокурор от Пенсилвания.
 
Екипът на Тръмп каза в събота, че адвокати от Южна Каролина, които трябваше да го представляват на започващия следващата седмица процес, вече не са част от защитата.
Още по темата
 
Тръмп е първият президент в американската история, подложен на импийчмънт два пъти. Процесът се основава на обвинения, че той е подтикнал поддръжниците си да щурмуват на 6 януари сградата на Конгреса, по време на заседание за утвърждаване на изборната победа на Джо Байдън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До А сега сериозноАбсолютно несериозен коментар - звучи като конспиративна теория.Това което ти и Тръмп мислите е че процеса ще бъде за 3ти Ноември.Процеса ще бъде за 6ти Януари и затова Тръмп е в чудо и паника и иска да извърти истината.Двамата адвокати го напуснаха първи защото не бяха съгласни със начина по който той искаше да го защитават, а други трима - Тръмп ги освободи.
7
1
 
2
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
Никви адвокати не са го напускали, а Тръмп ги освободи защото няма нужда от *** адвокати за защита при такъв смешен процес. Но в последния момент реши да се изгаври с демократите и реши да прати двама които не да го защитават, а да обяснят измамата при изборите пред цял САЩ и Света. Страхотен трик за да заобиколи комунистическото затъмнение което му спретнаха. Демократите са в чудо и паника:):)
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да му пратят само Марковски, той ще им докаже, че на Марс има живот, а на Земята никога не е имало.
5
3
 
1
 
! Отговори
Господ не може преди 3 години
да му помогне!!!
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 4г Тръмп ще бъде слийпи Доналд също като сегашният президент и няма да става за нищо. А и пари няма да има защото банките и съдиите го дебнат да си вземат каквото дължи.Проблема с адвокатите които го напуснаха беше че те не приеха неговият похват да го защитават като продължават да доказват че изборите бяха ограбени (не фалшифицирани) от което вече на всички им дотегна.
3
3
 
4
 
! Отговори
путик да му намери преди 3 години
адвокати.
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предишните адвокати са като плъховете напускащи потъващ кораб. Само че за изненада на всички корабът може и да не потъне, а напротив,да го видим президент отново след 4г. Тогава същите плъхове наново ще драпат
1
2
 
7
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Бай Тръмпи "let it go", зарежи тая раЛта ве чУек. Оди си харчи парите и се радвай на слънцето докато можеш, че с тия хора шега не бива. Един твой предшественик като тебе се опита да реже глави на ламята и го отстреляха като дивеч и в най-полицейската страна вече 48г "не знаят" кой е поръчителят. Първата работа на вицето Джонсън още в самолета е да върне правото на Фед.Резерв да емитира банкноти, дето се вика JFK, още е не е бил изстинал.Ха познайте кой го е затрил